Zavašnik, Lipa in vse skupaj - skoz večji WTF

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
http://www.24ur.com/novice/slovenija/zavasnik-naj-bi-se-skrival-kar-v-domaci-vasi.html

37773932.jpg

Nič mi več ni jasno... Odkod Zavašnikovim denar? Droge? Prostitucija? Predvsem pa kdo sploh hodi v Lipo?

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
to je pa tako ce drzava nima interesa zakljuciti zadevo zaradi interesov posameznikov ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kampira ja. Ne vem zakaj ti ne dela prispevek, ampak not naštejejo toliko iskanja vseh mogočih lukenj v zakonih, pritožb na kazni itd. da glava peče... Potem pa vidiš še, da varovanje izvaja BBR, ki jih tudi zastopa v določenih zadevah, pa tak vidiš, da si daleč v mafijo zabredel
tongue-1.gif

B81

22. jul 2007
37.683
10.964
113
Pa kaj si nor, tale mama Zavašnik je polno zaposlena, že samo pritožbe ji vzamejo dosti časa
grin1.gif

Sicer pa imajo pravega sodelavca.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz,,,

Upam da kdaj najdejo tudi tiste kateri so od zadaj naprej porivali (če se že niso obesli ker niso mogli živeti s tem kar so naredili), smo tudi mi pred ambasado zaradi takšnih kretenov leteli skupaj z varnostno ograjo po tleh, na srečo se ni zgodilo nobenemu nič, na žalost pa pred Lipo ni bilo prostora da bi se množica razrkropila ampak kreteni zadaj so še kar rinili. Drugo kot drugo upam da pridejo na dan informacije kdo mu je sploh dal dovoljenja da je Lipa obratovala (pisalo se je da je ponarejal papirje, zdej pa ne mi rečt da noben na občini tega ni vedel), sploh pa sem bil kar nekajkrat v Lipi ko je bila sredi noči racija oz. zgledalo je kot nagajanje policajev (specialcev), ugasniti so morali musko, šli so tri kroge po Lipi, nato pa muska naprej. Ne vem, če bom jest doma nažigal musko po 22:00 bom imel takoj policaje na vratih, če bi bil pa glasen bi me pa še odpeljali, tako da ni šans da je diskoteka obratovala na črno, razen če je podmazoval kar nekaj ljudi....kar upam da vse skupaj pride na dan....in da grejo vsi skupaj v čuzico....kar pa dvomim da se bo v tej pokvarjeni državi zgodilo. Ni 2x za rečt da so mu rekli naj bo tiho in ga sami skrili, ter mu obljubili da mu teh 5 let dajo mir, nato bo pa svoboden.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Samo toliko: Kdo je bil njegov odvetnik in kje je bil zaposlen ta odvetnik ko je delal pripravništvo (kandidaturo)?
Bo bolj jasno...
wink-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Mene pa zanima od kje ima denar za zivljenje in stroske odvetnikov in skrivanja?

Tok zihr ni mogu takrat nasparat...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
se mi zdi, da so zastaralni roki pri nas zelo zelo kratki.

Je bilo vmes povišano, na 10 let.

Je prav povedl miličnik, pri nas so tako bedni zakoni, ker je policija zelo omejene pri svojem delu, predvsem obveščevanje jim šteka, potem pa ne morejo nikomur prisluškovat, etc...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Mene pa zanima od kje ima denar za zivljenje in stroske odvetnikov in skrivanja?

In koliko je po tvoje "tok"

Mesec življenja nekje na Hrvaškem recimo 1k EUR. Za pet let rabi 60 jurjev.

Zdaj v enačbo dodaj, da je bila Lipa verjetno najbolj redno obiskovan klub v Sloveniji, ki je bil poln 3 noči v tednu.

Začini s kreativnim gostinskim računovodstvom.

Te še vedno zanima od kje mu denar?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Pomoje policija niti ni mogla "sledit" toku denarja, ker nima pooblastil, kar bi bil eden lažjih načinov, da ga dobijo...

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
se mi zdi, da so zastaralni roki pri nas zelo zelo kratki.

Je bilo vmes povišano, na 10 let.

Je prav povedl miličnik, pri nas so tako bedni zakoni, ker je policija zelo omejene pri svojem delu, predvsem obveščevanje jim šteka, potem pa ne morejo nikomur prisluškovat, etc...
kar pa zanj ne velja saj se je dejanje zgodilo pred tem... 10 let je za smrt iz malomarnosti zastaralni rok al za kaj je bil točno obsojen?

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

si bil v dobrih casih kdaj v lipi?
no, od tam.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Jest mislim da placuje nekoga da ga pri miru pustijo... Pa se mat verjetn tud pase kaksen euro vec od penzije... Odvetnik tud ni pocen v takem primeru. Kakorkoli, tud ce se zdej iz lipe financira mu mora prej ali slej zmanjkat dnara

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ma model je tok dnarja potegnu z Lipo, da si ne mormo predstavlat sploh.....Sej kelnarji prblizn vejo kok se je obracal na vecer....yeah well....

Drgac pa ja....za smrt iz malomarnosti bi prej tiste obsodil, ki so od zadej rinl naprej....kok zabit mors bit, da to delas?
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.098
16.270
113
Tok zabit kot je bil inteligenten povprečen obiskovalec Lipe
evil.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
malo opiti in malo pod vplivom črednega nagona. bi bili presenečeni kako hitro gre kaj narobe če stvari niso ustrezno zavarovane. (lahko tudi malo več kot malo opiti...)