ksz,,,
Upam da kdaj najdejo tudi tiste kateri so od zadaj naprej porivali (če se že niso obesli ker niso mogli živeti s tem kar so naredili), smo tudi mi pred ambasado zaradi takšnih kretenov leteli skupaj z varnostno ograjo po tleh, na srečo se ni zgodilo nobenemu nič, na žalost pa pred Lipo ni bilo prostora da bi se množica razrkropila ampak kreteni zadaj so še kar rinili. Drugo kot drugo upam da pridejo na dan informacije kdo mu je sploh dal dovoljenja da je Lipa obratovala (pisalo se je da je ponarejal papirje, zdej pa ne mi rečt da noben na občini tega ni vedel), sploh pa sem bil kar nekajkrat v Lipi ko je bila sredi noči racija oz. zgledalo je kot nagajanje policajev (specialcev), ugasniti so morali musko, šli so tri kroge po Lipi, nato pa muska naprej. Ne vem, če bom jest doma nažigal musko po 22:00 bom imel takoj policaje na vratih, če bi bil pa glasen bi me pa še odpeljali, tako da ni šans da je diskoteka obratovala na črno, razen če je podmazoval kar nekaj ljudi....kar upam da vse skupaj pride na dan....in da grejo vsi skupaj v čuzico....kar pa dvomim da se bo v tej pokvarjeni državi zgodilo. Ni 2x za rečt da so mu rekli naj bo tiho in ga sami skrili, ter mu obljubili da mu teh 5 let dajo mir, nato bo pa svoboden.