Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Potem, ko naj bi naleteli na jato gosk, sta odpovedala oba motorja...
Zdej pa počakmo ene 2 dni, pa bodo greenpeaceovci začel po netu pošilat peticijo proti letalskim prevozom...
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Potem, ko naj bi naleteli na jato gosk, sta odpovedala oba motorja...
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
v dveh dneh lahko pričakujemo tudi tiskovko g. Mesiæa, ki bo povedal, da je pilot v bistvu hrvaških korenin.
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
v dveh dneh lahko pričakujemo tudi tiskovko g. Mesiæa, ki bo povedal, da je pilot v bistvu hrvaških korenin.
Voda je bila pa itak samo pokušina hrvaške (nekakšen demo hrvaškega morja)Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik xaxid pravi:
Res bo tako povedal ampak takoj zatem, ko bo pojasnil, da je za nesrečo kriva jata Slovenskih ptic, ki pa tam ne bi smele kaj iskati saj bi morale letalo gledati iz razdalje dvajsetih kilometrov.
Bivši voznik trajekta mogočeCitat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Nekaj me je prešinilo. Pilot bi res lahko bil Hræek. Zakaj? Hræki so čisto blesavi na svoje morje in imigranta v usa je pač zagrabila nostalgija, ko je letel nad vodo in se najbrž ni mogel upreti skušnjavi, jebiga.
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
Uporabnik GSMobil pravi:
Nekaj me je prešinilo. Pilot bi res lahko bil Hræek. Zakaj? Hræki so čisto blesavi na svoje morje in imigranta v usa je pač zagrabila nostalgija, ko je letel nad vodo in se najbrž ni mogel upreti skušnjavi, jebiga.
Po mojem je prej kak bivši pilot Canadaira (nostalgija.presssCitat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
ziher je bla kaka stava če ga lahko sparkira noter ali ne