Iz mene ne. Pri nas delamo, se vozimo v drugo občino imam le podkapo, v glavnem življenje je v tirnicah. Tako je povsod krivda pa je pri kitajcih tam išči krivce
Kako pa naj star gospod ali ženska ve, da zavore ne primejo ravno primerno in bi v kritičnem trenutku lahko celo odpovedale?
Ne ljubi se mi iskati, ampak nekje sem nekoč v naši zakonodaji našel opcijo, da se tehnični opravi v drugi državi in velja za registracijo pri nas. Iskal sem opcijo za "okoli sveta" z avtodomom - no pol ugotoviš, da je najlažje kupit novega in imaš 4 leta mir.Meni ni jasno zakaj pri Hrvatih registracije in tehnični funkcionirajo normalno. Edino vse varnostne ukrepe je potrebno upoštevati. Kako, pa je v Avstriji s tem?
Se za prazno gumo so predpisali senozrje in lučke na armaturo, ker ljudje ne vejo da vozijo s.prazno gumo.Madona ce pa ne cutis da ti avto neki cudn po cest vijug, bremze ne primejo tko kot bi mogle pa res bolje da izpit vrnes.
To bo nenormalna gužva in sploh si ne predstavljam kako bo to zgledalo. Že do sedaj mi je ta opravek vedno vzel minimalno pol ure samo za pregled vozila, pa sem vedno gledal, da grem v času najmanjše gužve.
Nič ne pravi, se samoIn kaj pravi tvoj prijatelj? sestankujejo... pijejo kavico.... pogovarjajo se z predstavniki (strokovnjaki) vlade kateri očitno tam samo spijo?
Ja ker cisto ok ce se vozi 12 mesecev z razstelano lucjo alpa slabim lezajem a ne? Vazno da potem na tehnicnem to ugotovijo moral bi pa mehanik ker avto bi se moral redno vzdrzevat. Aja pa prvih koliko let ni tehnicnega? A takrst se pa nic ne more razjahat?Se za prazno gumo so predpisali senozrje in lučke na armaturo, ker ljudje ne vejo da vozijo s.prazno gumo.
Bodo pa vedeli da imajo ležaj zanič, ali pa da jim ena žarnica od meglenke sveti pol % preveč v levo?
Gratis? A bejž no.Naravnost nesmiselno je, da to storitev sploh uporabiš. Glede na to, da imaš do sredine junija gratis zavarovanje in cestnino.