Zapore zaradi Bushevega obiska

xmovc

Pripravnik
2. okt 2007
110
0
16
Olimpijsko mesto
Zadnji je InterCity, ki gre sa Ðesenica ob pol osmih, v LJ si ob pol devetih. Jest bom jutr kar tu gor jednu kaficu popio. Brezveze se sekirat zarad enga šimpanza, pa naj mi korektni primerki te vrste oprostijo. Nazaj grede pa u 4, majo Jelen pivo
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
pa ti sploh ves kaj pises?

ti nisi novinar, ampak egoisticna neizobrazena troblja
Egoist, ker pravim, da ima dva milijona Slovencev pač prednost pred enim butastim amerom? A za ves evrobebčke je to egoizem? Koliko pa bi potem moralo biti "navadnih" ljudi, da odtehtajo enega bebavega politika, kekršen prihaja? 10 milijonov? 100? Vsaj kot kitajcev?

S sabo naj bi privlekel 4 helikopterje, 2 primerna za trnasport in 2 vojaška. Konec koncev ne razumem, zakaj teh delegacij ne prevažajo po zraku, s helikopterjem in nato le od heliporta do lokacije srečanja. Pa na Brdu imajo zagotovo heliport, vsaj začasni.

Bi se izognili vsem zapletom. Mogoče se Ameri edino bojijo kakšnih zemlja-zrak izstrelkov. Kontrole nad njimi ni možno v celoti zagotoviti, saj bi lahko pri nas "počivali" že nekaj mesecev pred dejansko uporabo.

virtuoz

Fizikalc
20. jul 2007
874
82
28
Že od vsega začetka predsedovanja EU, se vse delegacije vozijo okoli riti v žep. Namesto po najbližji trasi čez Britof, gredo na uvozu Brnik na avtocesto, potem pa na izvozu Kranj zahod dol, ter čez Kokrico na Brdo.
Jim morajo še malo pokazati, da imamo tudi avtocesto v Sloveniji!
bonk.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ja, jim je nerodno goste skozi Predoslje vozit
smile-1.gif

pa morda dobijo povrnjeno kilometrino, kot taksisti, pa jih peljejo malo naokoli
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
a je kdo seštel kok eurov gre za tak obisk, od katerega ne bomo (kot država) imeli nič. Kok denarja zapravijo usa, za vsa ta varovanja, prevoze, spremstva letal... matr, to so milijoni vsak dan...

in ja, tud če ga ne bi bilo, nam ne bi nič manjkalo!

Rupel se pa zihr že dons z medom maže, da mu bo jutr čim bl v rit zlezel...

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a je kdo seštel kok eurov gre za tak obisk, od katerega ne bomo (kot država) imeli nič. Kok denarja zapravijo usa, za vsa ta varovanja, prevoze, spremstva letal... matr, to so milijoni vsak dan...

in ja, tud če ga ne bi bilo, nam ne bi nič manjkalo!

Rupel se pa zihr že dons z medom maže, da mu bo jutr čim bl v rit zlezel...
v Mladini so dobro napisali... busha je nevarno brcniti v rit.. ker bi rupla lahko zadeli v glavo...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Eno mogoce neumno vprasanje.

Pise, da bo zaprt odsek A2 na relaciji: Podtabor-Vodice. Ima kdo dovolj zanesljive informacije, da potrdi, da ne bo zaprt tudi odsek Vodice - Podtabor? Nekako imam slab obcutek, da moje razmisljanje o tehnicno dosledni intepretaciji obvestil ne vzdrzi...

lp

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

In kaj če letiš v Pariz npr. v torek ob 16:10? Moraš biti na Brniku ob 11:00?
Ne. Itak bodo skenslali avion (kot so danes vse po 20.00, pa čeprav je bilo napovednao, da bo šlo kolikor toliko normalno).
Bebci ...
Še dobro, da sem danes letel iz Trsta (in da me par dni ne bo nazaj)
cheer.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
kurci jedni lepo je pisalo dons 13-17 AC gorenjska, ne budale policajske zaprejo že zdaj.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ma ne, to se kokoši sprehajajo, pasme buš, tirk, bačovnik pa barozo.
Za ta namen je zaprt praktično cel center Ljubljane. Pa ta frčofotala je treba nonstop poslušati.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
No, jest sem danes šel v Ljubljano ob 9.30 uri, vračal pa sem se ob približno 13.30 uri, šel pa sem po stari cesti... Kaj naj rečem? Vsaka čast policajem...
cheer.gif

Naj povem, da je promet potekal zelo tekoče, še bolj kot ponavadi ob takih urah... Zakaj?
Pred Ljubljano (malo pred Šentvidom) so ustavili vsak tovornjak (danes imajo prepoved vožnje v LJ, v času obiska)! In tako danes na Celovški ni bilo nobenih tovornjakarjev!!! Mislim, prov fino se je blo pelat, ker ni bilo nobenih dimnih zaves, pospeševali smo normalno in ne s polžjo hitrostjo, preglednost odlična... Tako, da smo prov lepo leteli čez zeleni val.
zmaga.gif

Seveda, se pa najdejo tovornjakarski kreteni, ki so potem na ozki cesti pred Ljubljano obračali... In tako nastajajo zastoji!!! Ne pa zaradi Buša. Buš leti mim in je v parih minutah vse kot prej... Po radiu pa: zastoji pred Ljubljano zaradi Buševega obiska...
crazy1.gif

Seveda so policaji stali skoraj na vsakem križišču, "določeni" pa po bremzi...
bonk.gif