Zapore zaradi Bushevega obiska

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ne meni se ni treba umakniti (itak se vec kot 50% ljudi ne umakne), je pa lepo ce se umaknes ker jaz ne divjam zaradi sebe ampak nekoga ki nujno potrebuje pomoc ali karkoli taksnega. Tako da ce se umaknes resilcu ne delas usluge meni ampak nekomu, ki recimo tezko diha in mu je vsaka sekunda pomembna
smirk-1.gif

Drugace me ustavi samo pleh ali pa zid, bomo videli u ponedeljek
tongue-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No malo resneje .- res bom probal iti na AC ce bo moznost. Moti me le to, da so tam samo nic krivi policaji, ki pac delajo to kar jim naroci nadrejeni, le teh pa ni nikjer blizu.

Drugace je pa smesno ko so protokolarci na AC, najprej te ne pustijo potem jim pa ze tolk zacnes najedat se pa umaknejo
tongue-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Bruseljskim birokratom očitno vsako jutro vratar ponovi mantro: "Okoli vas se naš svet vrti", ali kaj
uf-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
jaz sem tisti, ki mu ni noben plocnik previsok in se prvi umakne. pa ne zato, ker si dzek v tistem kombiju ampak, ker vem, da moja rit mogoce ni najpomembnejsa na tem svetu.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
jaz sem tisti, ki mu ni noben plocnik previsok in se prvi umakne. pa ne zato, ker si dzek v tistem kombiju ampak, ker vem, da moja rit mogoce ni najpomembnejsa na tem svetu.

Nevem zakaj bi bil jaz dzek
confused-1.gif
Zato ker se izpostavljam zaradi drugih ljudi? Mislis da je fino z 3 tone tezko kravo divjat med prometom? In nevem kaj ima tvoja rit zraven???

Ce pa neverjames pa si poglej kaksen video na youtube (vpisi nujna voznja) pa si poglej kako se kdo umika. Ce si pa eden tistih, ki se, ti pa svaka cast.

LP

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
seveda, da imajo drzavniki prednost,
od njihovih odlocitev je lahko odvisna usoda miljonov ljudi,

en resilc na nujni voznji je tuki nepomemben
Ampak si bebo ... Dokazal si v drugi temi in dokazuješ tukaj - en bušman v primerjavi z življenjem nekoga v rešilcu ni vreden čisto nič. Še več: vseh 200 milijonov Američanov ni vredno nič. In mimogrede: ta bebo itak ni državljan RS, torej ima itak manj pravic. Kvečjemu bi moral on čakat, da mi izvolimo ceste spraznit.
Če jim ne paše, da jih lahko kdo poči, naj pač ostanejo doma ...
Kar se mene tiče, bi tele prevoze s spremstvo brisal iz zakonodaje. Pa če nikoli več nikogar ni k nam.
Če pa kakega ameriškega bebčka (ali pa evrobirokratka) kaj zadane, pa tudi ni škode ...

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Citat:
a ne velja vec, da majo avti s plavo in rdeco( al neki podobnega) lucjo najvecjo prednost

drzavnik in birokrat ni eno in isto
pac mesas pojme

Ciljal sem seveda nate, ker nisi državnik
zmaga.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
A ti narišem?

Zakon pravi, da ima prednost vozilo s spremstvom tudi pred samim bogom. Zakaj? Ker tako pravi zakon.

Tvoja utemeljitev spodaj pa je naravnost bebasta; predlagam titulo Aparatčik
smirk-1.gif

Citat:
seveda, da imajo drzavniki prednost,
od njihovih odlocitev je lahko odvisna usoda miljonov ljudi,

en resilc na nujni voznji je tuki nepomemben

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
pa ti sploh ves kaj pises?

ti nisi novinar, ampak egoisticna neizobrazena troblja
No če si pa ti tako izobražen pa povej koji k*rac je Bush da se mu mora izprazniti avtocesta in še pas DALEČ OD CESTE.
Čisto v nasprotju je z našo ustavo. In noben zakon ni NAD ustavo. Torej?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
kak ste hecni,
tolk se prtozujete kot da je Bush vsak tedn v SLO

sicer se pa v SLO tak al tak sam prtozujete, probite bit mal bol strpni, potrpezljivi,...
vidli boste, zivljenje bo lepse
energijo pa usmerte v ustvarjalnost, bote inovativni, kajti tega v SLO na vlko prmankuje

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ma. ti si
stupid-1.gif

A si ti pod Stalinom gor rastu?
Zame je slovenska ustava nad ameriškimi interesi in v naši ustavi je jasno zapisana svoboda gibanja. Ker nismo v vojnem stanju, mi noben ne bo prepreču vožnje s šihta domov.
Če bodo koga v torek ustrelili na avtocesti in mu prerešetali avto, sem to jaz.
10.gif