Zapora J meje, varovanje SLO z oklepnim vlakom!

Ste za oklepni vlak?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Citat:
Hrvaški notranji minister Ranko Ostojiæ je v saboru povedal, da se je o begunski problematiki že pogovarjal s slovensko kolegico Györkös Žnidarjevo. Kot je dejal, sta govorila o morebitni organizaciji koridorjev za prevoz beguncev. Viri pri Evropski uniji sicer menijo, da bi bilo takšno ravnanje v nasprotju s pravnim redom EU-ja.
http://www.rtvslo.si/slovenija/slovenija-bo-uvedla-zacasni-nadzor-na-meji-z-madzarsko/374202

V nasprotju s pravnim redom...a spuščanje ogromne mase nepreverjenih ljudi z dvomljivim poreklom ter nespoštovanje šengenskega sporazuma pa ni v nasprotju s tem?
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zahvali se sedaj komunistom, Leninu in Stalinu, da bodo obšli Slovenijo
Sem se že. Včeraj. Stokrat Boklonaj!
Sicer pa, če bi jaz mogel v ruzak naložit svojo zidanco, vinograd, hišo in domačijo.....bi tudi jaz najraje obšel Slovenijo. Enako kot Sirijci..

Po čigavi zaslugi pa imaš vse to? spet se jim zahvali
Po zaslugi svojih, ženinih, starševih pridnih rok seveda. Če ne bi komunisti med vojno in po njej vse pokradli, bi imel pa še mnogo mnogo več.
A tvoje imetje se naslavlja pa zaslugam komunistov?

Ne laži, živel in ustvarjal iz komunistične plače, sedaj pa še njihovo penzijo dobivaš.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ostojič je približno tak komedijant kot naš minister Kahl.
Hrvaška je, ravno tako kot Slovenija, dežela negativne selekcije. Drugega ni za pričakovati.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zahvali se sedaj komunistom, Leninu in Stalinu, da bodo obšli Slovenijo
Sem se že. Včeraj. Stokrat Boklonaj!
Sicer pa, če bi jaz mogel v ruzak naložit svojo zidanco, vinograd, hišo in domačijo.....bi tudi jaz najraje obšel Slovenijo. Enako kot Sirijci..

Po čigavi zaslugi pa imaš vse to? spet se jim zahvali
Po zaslugi svojih, ženinih, starševih pridnih rok seveda. Če ne bi komunisti med vojno in po njej vse pokradli, bi imel pa še mnogo mnogo več.
A tvoje imetje se naslavlja pa zaslugam komunistov?

Ne laži, živel in ustvarjal iz komunistične plače, sedaj pa še njihovo penzijo dobivaš.
Od vsega kar si naštel drži le to, da sem živel v komunizmu. Pravzaprav živim v komunizmu še zmeraj. Tudi po tvoji zaslugi.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Predlagam, da začneš ti jesti svojega....
Ker dobrotnikov za keybordom je veliko....

grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Idi na mejo čakat Sirijce, ti bodo pomagali nositi tvoje komunistično premoženje in skupaj boste lahko šli v obljubljeno Nemčijo...

Tam vas čakajo bmwji, audiji, službe, cedita se med in mleko. Džamije, cerkve, sinagoge, ni da ni...

Pa še v Trier lahko greste na izlet, v rojstno hišo slavnega filozofa...

I

Izbrisan uporabnik #488

Pomagali ti bodo nositi na skupni poti, veliko rok je prostih.
Na cilju te bodo še obrezali gratis.

Kefir pijem ja, super zadeva, napram mamilom, ki jih ti uživaš.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
če bi ti begunci vedeli kako je v sloveniji lepo bi verjetno kar tu ostali koji vrak imajo problem da silijo v nemčijo, pri nas na goričkem je prazno toliko kmetijda bi jih lahko pol naselili pa verjetno bi im še đamijo zgradili. Pred nedavnim so začeli v nekaj kmetijah rediti koze in ovce kajti od države so dobili taka navodila , ja res no, in kje sedaj vldiite problem, klavnica v Murski Soboti sameva in imajo vse možnosti da bi jo ponovno odprli ker po njihovem načinu klanja mora biti to malo drugače organizirano,ja no saj bi se dalo kar urediti pa čes čas bi tudi kaka mešana poroka uspela , ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Taka masa ljudi je res poceni delovna sila...

Kapitalisti si manejo roke.

Morali bi jih tukaj zadržati, da bi delali za nas.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Priznam, malo sem se motil o æebinarjih...za odganjanje ekonomskih emigrantov je njihov sloves odličen...

mislim pa, da sedaj ni čas za pingponganje rdeæi-beli, ampak je bolj čas za varjenje plošč iz hardoxa na lokomotivo
rolleyes-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
...ksz...

@Stardec - nehaj spamat s temi rdeče-belimi forami. Gre za totalen offtopic.
@Snecer - tebe a tudi prosim, če ga lahko že nehaš podžigat.

Hvala obema za razumevanje.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

OK bom.
Je pa vseeno zanimivo, da od mene, ki samo odgovarjam, zahtevaš, snečerja, ki pa začne provocirat, pa prosiš.
No saj vemo zakaj je tako.
Hvala, ker me razumeš.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Sicer sem napisal da Snecerja TUDI prosim a se ti vseeno opravičuem za premalo očitno prošnjo, ker ni bilo besede prosim še v nagovoru tebi.
V mojih očeh sta namreč oba enaka (pacienta
evil.gif
).

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem razumel, oni očitno spet ne
smile-1.gif

No, tolej je zanimivo.

Incident v Zagrebu
V zagrebški hotel Porin, kamor so prednostno prepeljali matere, otroke in nosečnice pa tudi moške, vlada veliko nezadovoljstvo, saj jih želijo premestiti v Kutino. Kot je poročal hrvaški Jutarnji, je azilant s Kosova pritekel iz hotela Porin in proti novinarjem, ki so čakali na prebežnike iz Tovornika, metal kamenje. "Ob tem je preklinjal v hrvaščini. Fotograf je azilanta podrl na tla in ga držal do prihoda policije. S hotelskih oken so ostali vzklikali "Freedom" (op. p. ang. svoboda) in omenjali Angelo Merkel," pa je poročal portal Index. Kot je vidno vidno iz videoposnetka objavljenega na hrt.ht, so z oken metali tudi role toaletnega papirja.

Azilant iz Kosova
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

OK bom.
Je pa vseeno zanimivo, da od mene, ki samo odgovarjam, zahtevaš, snečerja, ki pa začne provocirat, pa prosiš.
No saj vemo zakaj je tako.
Hvala, ker me razumeš.
Ti, star dec odgovarjaš z enim istim odgovorom na vsa vprašanja, teme, debate. Skoz vidiš NLP-je.