Zapora J meje, varovanje SLO z oklepnim vlakom!

Ste za oklepni vlak?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Jado sej bodo, pa naselili jih bodo tam okoli tebe. No worries.

Po hitrem postopku jim bodo dali državljanstvo zato, da gredo lahko v službo in niso breme državi. Na hitro bodo zgradili še eno džamijo tam zraven Hoferja v Čirčah. Kar pripravi se... aja tudi tvojo službo bodo dobili, ker bodo cenejša delovna sila.

Zapomni si te moje besede.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sej v Kranju se bodo počutil kot doma. Tam je že danes več "ta spodnih" kot avtohtonih (izraz v narekovajih je avtohtoni kranjski izraz za priseljence).

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik retro pravi:
me zanima kako se bo to odvilo, za otroke v šolah ni denarja za malice za njih pa???
Ko so komunisti v vseslovenski ljudski vstaji strmoglavljali Ivana Janeza Janšo, je bil glavni očitek, da so otroci v slovenskih šolah lačni. Zdaj za begunce pa ni noben problem hrano zagotovit.
Ampak slovenski otroci v šolah niso nič manj lačni kot so bili v času vladanja JJ. Hrana za begunce pa je. Tle nekaj ne štima.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
JADO,,,,,saj mislim da jih bo več kot milijon od tega pol teroristov isisa , to jim je cilj vtihotapiti svoje ljudi v gužvi ki je v evropo in potem bo ,,,,joj joj

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
SLOVENIJA SE PRIPREMA ZA PRIHVAT IZBJEGLICA Mogu primiti do sedam tisuæa ljudi, a pobrinut æe se i za više ako bude potrebe

hysterical-1.gif

Kdaj bodo že protesti 28.9
bonk.gif

Jesenice jih že čakajo
priden.gif
idealna lokacija, blizu predora Karavank oziroma meje

domače navade, "domačini", ni da ni

nebesa

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
me zanima kako se bo to odvilo, za otroke v šolah ni denarja za malice za njih pa???
Ko so komunisti v vseslovenski ljudski vstaji strmoglavljali Ivana Janeza Janšo, je bil glavni očitek, da so otroci v slovenskih šolah lačni. Zdaj za begunce pa ni noben problem hrano zagotovit.
Ampak slovenski otroci v šolah niso nič manj lačni kot so bili v času vladanja JJ. Hrana za begunce pa je. Tle nekaj ne štima.

Za begunce plača hrano EU itd.

Slovenci imamo srečo, če bi se nam godil takšen eksodus, imamo še vedno gozd, kamor lahko gremo in se od tam vrnemo kot zmagovalci.

V pesku teh možnosti ni

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Nakladaš...
Danes sem dobil odločbo o subvencioniranju šolske malice za vse 3... Srednješolko in osnovnošolca...
Pa cenzus za subvencije se bo (je) popravil (več družin dobi).

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Očitno nam vse EU plačuje.

"Slovenija, moja dežela" iz leta 91 je neslavno umrla.
-130 tisoč ljudi brez dela
-50 tisoč ljudi na minimalcu. Ogromno z tremi desetletji ali več delovne dobe
-290(preko) tisoč državljanov RS pod pragom revščine. S tem, da je izračun verjetno takšen, da bi z dejanskimi osnovnimi stroški življenja bila številka mnogo večja.

-Od l. 91 smo izgubili xxx firm. Načrtni stečaji.
-Službi izgubilo 100 tisoč ljudi in več.
-Sanje o mali Švici so nočna mora, ker so banke najbolj v pufih
-Danes se ukvarjamo z teroristi/begunci ne glede na to, da imamo sami največ revežev, ki jim nihče ne pomaga.

in bodočnost??
število državljanov RS se bo povečalo z priseljevanjem druge kulture.
še povečala se bo brezposelnost
zaposlenim se bo zmanjšal prihodek zaradi cenejših priseljencev
dajatve se bodo povečale zaradi novih državljanov, ki bodo rabili pomoč
pogrebne službe bodo ob posel, ker veliko ljudi ne bo imelo za pokop sorodnikov!!

še kaj???

pa ne pozabit kritizirat mnenje

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Za begunce plača hrano EU itd.
Najbrž ja.
Tudi če bi bilo to res, kolk let bo to hrano EU po tvojem plačevala ? Kot za izbrisane, pa rome mogoče? Do podelitve državljanstva?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Nakladaš...
Danes sem dobil odločbo o subvencioniranju šolske malice za vse 3... Srednješolko in osnovnošolca...
Pa cenzus za subvencije se bo (je) popravil (več družin dobi).
A ti prejemaš subvencionirano malico za svoje otroke?
Po kakšnem kriteriju si pa ti dobil to? A je bil pogoj podpora komunistov?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Pa jebo ti pas komuniste in tebe!
bonk.gif

Ne moreš napisat dveh postov brez smetenja in omenjanja komunistov?!
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vse se začne in konča pri komunistih. Žal je v sloveniji tako. Že dolgo. 70 let. Saj veš.