Zapiranje "popoldanca"?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kaj vse moram uredit, da me ne bojo potem haklali. Ga lahko recimo "naslednji" mesec spet odprem? Ker računam, da ga bom v roku enega leta spet rabil, ampak mi je vseeno brezveze 600 eurov stran vrečt, če ni treba.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Priglasiš zaprtje, po zaprtju oddaš potrebne obračune in to je.

Kasneje zopet odpreš s.p.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Jap. Pri meni je npr bilo tako. Zaprl in pote. Spet odprl. Nobenih tezav edino durs je spregledal zaprtje in mi po pol leta naredil izvrsbo za prispevke... dokazal da jih ne rabim placevat in so me napotili v pisarno kjer zahtevas povracilo stroskov neupravicene izvrsbe (ja tok teh primerov da majo pisarno in obrazce za to)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kateri pa so potrebni obračuni? Akontacijo dohodnine sem redno plačeval, prispevke tudi, za enkrat so bili prihodki vse skupaj 100 eurov višji od napovedanih.

Mater, ena bolj banalnih stvari, ki jih lahko z našo javno upravo delaš, pa tolk enih komplikacij, ko bi se vse skupaj dalo na dveh A4 listih zrihtat (1 za prijavo, 1 za odjavo).

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.399
4.970
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Kateri pa so potrebni obračuni? Akontacijo dohodnine sem redno plačeval, prispevke tudi, za enkrat so bili prihodki vse skupaj 100 eurov višji od napovedanih.

Mater, ena bolj banalnih stvari, ki jih lahko z našo javno upravo delaš, pa tolk enih komplikacij, ko bi se vse skupaj dalo na dveh A4 listih zrihtat (1 za prijavo, 1 za odjavo).

Bilanco je treba naredit, ti bo računovodja dal vse napotke.