Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Jah boste pa avte prodal, pa na trole.
V ljubljano itak ne sodi promet, ker je najlepejše mesto.
Sej bo bolj, res.
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Jah boste pa avte prodal, pa na trole.
V ljubljano itak ne sodi promet, ker je najlepejše mesto.
Potem se je pripeljal redar in ob 21h začel listkat po ulici, kjer smo parkirali tudi v križiščih. Kako so ga nagonili in mu dali vedeti, da naj naslednjič pride hudo zastražen, če noče dobit bunk. Da o tem, koliko časa je že predlog/zahtevek, karkoli že, za spremembo dveh dvosmernih v enosmerni ulici, kar bi prinesno vsaj še enkrat toliko parkirnih mest, raje nebi. Bemti cgane lede nedodelane.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
V šiški ga nisi imel nikoli zagotovljenega, če si prišel po 16 uri domov. Po 8 uri zvečer je bila pa itak loterija dobit parking par sto metrov stran od bloka.
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Če je to potem moje stalno mesto, da me čaka parking, ko se vrnem v večernih urah domov, takoj plačam 120 EUR / leto.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Vsak dan pride v Ljubljano delat menda 90k ljudi. Veliko od teh z avti in nekateri so pogruntali, da je fino voz pustiti nekje bolj na obrobju in se odpeljati v center ali kamorkoli že. Veliko je tudi tako "prebrisanih", da to naredijo na parkiriščih, kjer je načeloma dovoljeno samo za stanovalce (stoji tudi znak, ki tako pravi), tako da stanovalci nimamo kje parkirati. Ni čudno, da ljudje komaj čakajo, da se to uredi, celo plačati so pripravljeni in to ne malo. Jaz bi uvedel tudi mestnino, zakaj pa ne, če od teh 90k nimamo nič, ker dohodnino odnesejo v kraje, kjer živijo, naj vsaj na ta način kaj povrnejo, če želijo z avtom do pisarne.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Nam se na Viču v NOVOGRADNJI dogaja isto. 20 parkirnih mest ZNOTRAJ ograje kompleksa bloka je pokupila 1 firma. Pokupili so 14 mest. Če sem dobro razumel upravljavca, so lastniki flatov že v tožbi, ker naj bi imeli predkupno pravico. Na 4 mestih so postavili ovire, na 10 pa še ne, čeprav je od "obvestila" minilo že dobo leto.
Aja, te parkinge je prodal menda kar investitor (Stavbenik).
LP,
PIC
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Narobe.
Vsak je moral kupit 1 ali 2 pokrita parkinga (glede na velikost flata). Poleg pokritih ima naselje tudi 20 zunanjih mest za obiskovalce. No, te parkinge so prodal BREZ da bi jih npr. najprej ponudili za odkup stanovalcem.
LP,
PIC