Ne bi, hvala.Rogla, Kranjska gora.
It oz At
Ne bi, hvala.Rogla, Kranjska gora.
niti malo mondeni...dejstvo je da smucajo kakor smucajo ( se bodo pa vec sankal pa skakal okrog) sli bi pa nekam ven da se kaj novega vidi....mi je pa jasno da na njihovo znanje je vse hitro dobro...in ja neumno dat 2k za to da se gre na izlet tja pa se dejansko na izoristi potenciala...Pol pa Kitzbuhel, Zell am See, Schladming - malo te zezam, ker znanje smučanja tvoje familije je za Roglo, ampak očitno hočete bit mondeni, tako da Brunick-Kronplatz ali pa potegnete v Livigno, ki ga res toplo priporočam, je pa 700 km one way.
Priporočam Kope - letos so dodali vmesno sedežnico, tudi Kaštivnik je že odprt. Tudi za nočno smuko je poskrbljeno, karte pa precej ugodne na 1nadan.si.Druzba,
Mi lahko nekdo predlaga eno na izzy smučišče ( bolj družinska opcija) otroci 5/12/15 - smucarji tolko da se sami samostojno peljejo na pač lahkih progah no razn tamalga. Mama tudi tolk smuca kot otroci, ata pa ma nekej smucarskega znanja vec - kar pa tu tako ni prvotnega pomena. smučanja bo itak verjetno ene 2-3h max dnevno...pa da se mogoče kaj malega dogaja in da se da it nekaj v miru lepo pojest da ni za vozit.
prav tako se na smučišče ne bi vozili.
cenovno nižji do srednji rang. prvo kar mi pade na pamet je Jahorina, kaj pa kje italija avtrija ?
hvala za predloge
A se ti tud malo norca delaš iz njega?Priporočam Kope - letos so dodali vmesno sedežnico, tudi Kaštivnik je že odprt. Tudi za nočno smuko je poskrbljeno, karte pa precej ugodne na 1nadan.si.
Progi Pungart (sedežnica) in Sedlo (krogci) sta super za malenkost večje in za tamale, imaš pa na samem začetku tudi trak. Zraven je tudi lepa vzpetina za sankanje ko vnema po smučkah pade.
Za prve korake smučanja pa nista slabi opciji Celjska koča in Ribniško pohorje - mali napadajo trak, ti pa na vlečnico zraven njih.
Zoncolan!! Če se lahko izogneš vikendu, je res vse super. Pravo družinsko smučišče. Ima pa raznolike proge, veliko lahkih in tudi težje najdeš.Druzba,
Mi lahko nekdo predlaga eno na izzy smučišče ( bolj družinska opcija) otroci 5/12/15 - smucarji tolko da se sami samostojno peljejo na pač lahkih progah no razn tamalga. Mama tudi tolk smuca kot otroci, ata pa ma nekej smucarskega znanja vec - kar pa tu tako ni prvotnega pomena. smučanja bo itak verjetno ene 2-3h max dnevno...pa da se mogoče kaj malega dogaja in da se da it nekaj v miru lepo pojest da ni za vozit.
prav tako se na smučišče ne bi vozili.
cenovno nižji do srednji rang. prvo kar mi pade na pamet je Jahorina, kaj pa kje italija avtrija ?
hvala za predloge
Se ti zdi da kranjska propada? Se to mi fali, da ze tako nabasane parkinge zasedejo nomadi v kombijih....Če Zonkolan prepove avtodome bo v par letih propadel.
V opomin Kranjski gori, Pohorju in ostalim, ki avtodome preganjajo ali sploh ne pomislijo na 2-4X dnevna karta + pijača/hrana.
dvomim da so odvisni od tistih 30 avtodomov, ki pridejo čez vikend...pa pripeljejo vse s sabo.Če Zonkolan prepove avtodome bo v par letih propadel.
V opomin Kranjski gori, Pohorju in ostalim, ki avtodome preganjajo ali sploh ne pomislijo na 2-4X dnevna karta + pijača/hrana.