Garantira ne, ampak kolikor vidim, ni težav s tem. Problem je samo do dovolilnice priti. Ne vem no, ta Zoki mi ne deluje pameten človek. Lahko bi računal za prvo dovolilnico na stanovanje 100 €, drugo 200, tretjo 300. In bi več zaslužil kot pa zdaj, ko drugi in tretji avto kar lepo prepove.Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Pa za 100€ ti noben ne garantira prostega prostora za parkiranje.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Garantira ne, ampak kolikor vidim, ni težav s tem. Problem je samo do dovolilnice priti. Ne vem no, ta Zoki mi ne deluje pameten človek. Lahko bi računal za prvo dovolilnico na stanovanje 100 €, drugo 200, tretjo 300. In bi več zaslužil kot pa zdaj, ko drugi in tretji avto kar lepo prepove.Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Pa za 100€ ti noben ne garantira prostega prostora za parkiranje.
Samo očitno mu je smisel za biznis ostal v Mercatorju, v MOL ga pa ni vzel s sabo.
Jaz rabim enega. Drugi rabijo ostale.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kaj pa rabiš v mestu 3 avtomobile?
A to v najemu gre? Kako pa to laufa?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Saj lahko prijaviš svoje lastno gospodinjstvo...je pa res, da ima to tudi slabo stran
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik bizi pravi:
Zakaj jih rabijo? Zato ker tudi v največji gužvi prideš iz enega na drug konec LJ v 20 minutah z avtom in v eni uri z javnim prevozom. Poleg tega pa javni prevoz vozi kolikortoliko pogosto samo dve do tri ure na dan in to seveda ni takrat, ko gre človek v službo ali iz nje. Če pa imam še kake druge stvari in aktivnosti poleg službe (in jaz nisem tajnica, ki bi delal od 7:00 do 15:00), potem pa brez avta sploh ne gre.
Zaslužim dovolj, da si zlahka plačam letno parkirnino (100, 200 €), ampak župan najlepšega mesta na svetu pravi, da živimo v komunizmu, kjer občan ne sme razmišljati, zato bo namesto njega mesto predpisalo, kaj se splača občanu in kaj ne. In občan, tudi če ima več kot zadosti denarja za dodatno parkirnino, ne sme plačati dodatne dovolilnice.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uporabnik bizi pravi:
Zakaj jih rabijo? Zato ker tudi v največji gužvi prideš iz enega na drug konec LJ v 20 minutah z avtom in v eni uri z javnim prevozom. Poleg tega pa javni prevoz vozi kolikortoliko pogosto samo dve do tri ure na dan in to seveda ni takrat, ko gre človek v službo ali iz nje. Če pa imam še kake druge stvari in aktivnosti poleg službe (in jaz nisem tajnica, ki bi delal od 7:00 do 15:00), potem pa brez avta sploh ne gre.
Zaslužim dovolj, da si zlahka plačam letno parkirnino (100, 200 €), ampak župan najlepšega mesta na svetu pravi, da živimo v komunizmu, kjer občan ne sme razmišljati, zato bo namesto njega mesto predpisalo, kaj se splača občanu in kaj ne. In občan, tudi če ima več kot zadosti denarja za dodatno parkirnino, ne sme plačati dodatne dovolilnice.
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Kaj pa rabiš v mestu 3 avtomobile? Povprečen prebivalec New Yorka nima avtomobila, v glavnem zaradi tega, ker so jim parkirnino tako zasolili.
Citat:
“Da bi to, kar so storili v Mariboru, poskušali narediti v Ljubljani, je logično.Vendar ne smete pozabiti, da sem v šestih letih na volitvah trikrat zmagal. Lahko pa gremo na predčasne volitve in še enkrat preverimo, kakšen bo odgovor Ljubljančanov,” je samozavesten Jankoviæ.
Pravi, da proteste v Mariboru težko komentira in da bi se moral Kangler z občani pogovoriti. Sam je pripravljen umakniti parkomate, če bi stanovalci to želeli. “Samo povedo naj, ampak potem se bo zgodilo isto, kot se je dogajalo do zdaj, migranti bodo parkirali v središču mesta in njegovi okolici."
Mestni svetniki bodo decembra obravnavali osnutek odloka o urejanju prometa, ki predvideva ukinitev lisic za nepravilno parkirana vozila.
Zoran Jankoviæ je zatrdil, da razlog za to niso septembrski dogodki ob koncertu Il Diva v Stožicah, ko je naročil odstranitev lisic s 43 avtomobilov, zaradi česar ga zdaj preiskuje protikorupcijska komisija.