Zanimivo kakšna tišina...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Bolj ko berem proti, bolj se mi zdi, da bom moral it ZA
Saj sem reku. Ta referendum bo perdre prštel.

No pa ker še nisi čist odločen, mi prosim odgovori na že nekajkrat zastavljeno vprašanje.
Zakaj ti misliš, da za otroka ni pomembno kakšnega spola je njegova "mama" in mu zato pri posvojitvi ni potrebno omogočiti matere ženskega spola?
In zakaj misliš, da je v primeru perdrov pa spol ključnga pomena in se mu mora priznat partner ISTEGA torej moškega spola?

Zakaj je za perdra spol pomemben in zakaj za otroka spol ne bi smel bit pomemben?

tebi, pa še tdi spotoma.

danes lahko posvoji otroka moški sam. in ta moški ima doma prjatla, moškega. torej?
to je bilo glede posvojitev. ker pač posvojitve so kot so.

potem glede zakaj sem proti proti. ker preberem, da zakon želi izenačiti zvezo homotov, ki pa je že sedaj enaka..ali nekaj podobnega. in ker znam zzdr na pamet vem, da je zakonska zveza zveza moškega in ženske.
torej ima proti opcija laž, enostavno laž v svojem za.

zdej pa teb odgovor
ali mora otrok imet žensko mamico? mora. a jo ima danes vedno? več ali manj.
a mora imet moškega atija? mora. ima danes vedno? o ne, nima. good dad in dead dad. v mnogih ločitvah.

a zakon ureja pravila danes? jih. a se izvaja? ne. torej?

in na koncu, zakaj homo par vedno enačite s pedri? zato, ker je hetero moškemu misel na jebanje dveh pedrov nagravžno in istočasno misel na jebanje dveh lezbik mokre sanje. nben od vas krepkih decev ne bi dal evra za trio s pedroma, a dal bi oba jajca za tri z lezbikama. jedna crna jedna plava, duge noge boli glava, a joške do koroške.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

No pa ker še nisi čist odločen, mi prosim odgovori na že nekajkrat zastavljeno vprašanje.
Zakaj ti misliš, da za otroka ni pomembno kakšnega spola je njegova "mama" in mu zato pri posvojitvi ni potrebno omogočiti matere ženskega spola?
In zakaj misliš, da je v primeru perdrov pa spol ključnga pomena in se mu mora priznat partner ISTEGA torej moškega spola?

Zakaj je za perdra spol pomemben in zakaj za otroka spol ne bi smel bit pomemben?

šele sedaj sem opazil, da ti ne poznaš lezbik in tebe motijo samo pedri. otrok mora imeti mamo, očeta ne omenjaš.

a si že feminiziran? si ženska v moškem telesu? al si samo pussy, ki ga je emancipirana ženska pojedla za zajtr?

tvoje besede namreč kažejo na
pomankanje intelegence
ozkoglednost
vpliv emancipacije
feminiziranost

in to je tisto..kar skrbi. pedri nas ne bodo pokončal..oni so tiho. pokončale nas bodo mevže kot si ti.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tebe bi bilo lahko sram-okroglo boš imel drugo leto, pa takšen troll si.
cool-1.gif
To mi lahko samo čestitaš.
Ker ti ne veš, če jih boš kdaj tolko dočakal. Boš moral imet srečo, da boš v mojih letih trolal..
saj ti čestitam, normalno..ti se pa tudi raje merkaj, da te ne bo zaradi enih par pedrov predčasno kap, ker se toliko sekiraš.,,se vidi, da si v prejšnjem sistemu kot komunist dobro živel, pa sedaj nimaš drugih skrbi, kot jih imamo recimo mi..

Če sem pošten, se za te perdre niti ne sekiram kaj dost.
Bolj mi gre na kürac, ker tile komunisti nam lahko porinejo vsak zakon, pa naj bo ta zakon še tako prfuknjen in neživljenski. Vi jih pri tem pa podpirate. In podpirate jih zgolj in samo zato, da se na ta način protivite Ivanu.
Če bi parlamentarni komunisti sprejeli zakon, da si moraš obrezat svojega luleka, bi bil ti ZA. In ti bi bil za samo zato, da bi s tem svojim obrezanim kürcem, kao, Janšeta zajebal.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.634
3.087
113
v lokalni ostariji
torej se sploh ne gre za otroke ampak za Janšo... hm..

in ja pedri še vedno lahko vzgajajo naše otroke prav tako lezbijke. in jih bodo. ne glede na "zakon"...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

tebi, pa še tdi spotoma.

danes lahko posvoji otroka moški sam. in ta moški ima doma prjatla, moškega. torej?
to je bilo glede posvojitev. ker pač posvojitve so kot so.

potem glede zakaj sem proti proti. ker preberem, da zakon želi izenačiti zvezo homotov, ki pa je že sedaj enaka..ali nekaj podobnega. in ker znam zzdr na pamet vem, da je zakonska zveza zveza moškega in ženske.
torej ima proti opcija laž, enostavno laž v svojem za.

zdej pa teb odgovor
ali mora otrok imet žensko mamico? mora. a jo ima danes vedno? več ali manj.
a mora imet moškega atija? mora. ima danes vedno? o ne, nima. good dad in dead dad. v mnogih ločitvah.

a zakon ureja pravila danes? jih. a se izvaja? ne. torej?

in na koncu, zakaj homo par vedno enačite s pedri? zato, ker je hetero moškemu misel na jebanje dveh pedrov nagravžno in istočasno misel na jebanje dveh lezbik mokre sanje. nben od vas krepkih decev ne bi dal evra za trio s pedroma, a dal bi oba jajca za tri z lezbikama. jedna crna jedna plava, duge noge boli glava, a joške do koroške.

To ni odgovor na moje vprašanje.
Poizkusi znova!

Torej, zakaj je po tvojem mnenju, v primeru perder spol pomemben, v primeru otrok, pa spol naj ne bi bil pomemben?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
torej se sploh ne gre za otroke ampak za Janšo... hm..

in ja pedri še vedno lahko vzgajajo naše otroke prav tako lezbijke. in jih bodo. ne glede na "zakon"...
Poll je pa zadeva rešena.
Naj se zakon razveljavi pa gotova maša.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
V Sloveniji ne smeš že pamžu v vrtcu, kasneje pa učencu, dijaku praktično nič reči. Misliš,da je v Avstriji enako?
Če nimaš nič pametnega za povedati, je bolje, da si tiho.

Mistični, če bi bil ti pameten, bi bil na kakšnem vodilnem delovnem mestu.

Ker si verjetno še aktiven (jaz sem penzič!) mi to nedvomno pove:

1. Da niti slučajno NE DELAŠ na zahtevnem, odgovornem, dobro plačanem delovnem mestu.
2. Da posledično nimaš pojma o mnogih stvareh.
3. Da si tipičen slovenski luzer, ker imaš kot aktiven državljan čas pisati in se fajtati po spletu. In si bolezensko odvisen ne samo od spleta, temveč celo od tega, da MORAŠ odgovoriti nekemu upokojencu...

Sicer pa se čimprej pritoži tvojemu guruju Hanžku, saj sem ti z mojim pisanjem NEDVOMNO kršil tvoje "človekove" pravice!
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

odgovora na kaj?

Odgovor na tole moje vprašanje:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ksz

ravnokar grem volit... logično da bom obkrožil NE. Pa še to samo zato, ker se mi zdi sfaljeno, da bodo lahko posvajali otroke.

Kaj oni delajo iz sebe mi je vseeno, tudi poročijo naj se če se hočejo, kein problem. Ampak otrok pa ne smejo posvojit, otroci morajo imeti očeta in mater. Drugače smo krivični do očetov, ki komaj kdaj vidijo svoje otroke, nenadoma imajo homiči več pravic (pri izvajanju in praksi) kot pa ločeni fotri.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.308
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ali od farških volov z opranimi glavami, nesposobnih lastnega razmišljanja, pričakuješ kaj drugega?
Saj nihče ne ve, zakaj je proti. Tako so jim rekli, da mora biti.

Jaz v tem primeru nisem ne za, ne proti.
Nasploh pa menim, da pri širitvi človekovih pravic ne bi smela obstajati opcija, da je kdorkoli proti.
No ja. Ampak ti ki so proti, za razliko od tebe, ki kot praviš, si sposoben lastnega razmišljanja in ki praviš, da si že dolgo nisi glave opral, vseeno vedo da dva tipa ne moreta imet otrok.

In to nima niti najmanjše veze z referendumom, tako da res ne vem kaj je to taka stvar, da jo je potrebno non-stop izpostavljati. Tudi posvojitve nimajo ama nobene veze s tem referendumom zdaj. Res pa je, da se z veliko alkohola lahko marsikaj "smiselno" poveže ja.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
O ima ima veze. Pa še kako ima veze.

Če ne bi imelo veze, se vi ne bi tolko protivili proti referendumu.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ej, model. otroke lahko posvajajo že danes. in to ne vpliva na posvojitev otrok. in v sloveniji je celih 10 posvojitev letno. dej ne nasedaj lažem. preberi, poišči info, če že odločaš.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

seveda se protivim. ker gre DENAR.

a si obkožil SDS? si
a sem ti jaz kriv, da niste uspel na volitvah. Nisem.
sedaj pa spoštujte dejanja izvoljenih. in drugič bolje volite. SDS je preteklost.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ej, model. otroke lahko posvajajo že danes. in to ne vpliva na posvojitev otrok. in v sloveniji je celih 10 posvojitev letno. dej ne nasedaj lažem. preberi, poišči info, če že odločaš.

Ej, kljukec in v čem je pol problem, če se ta perderski zakon razveljavi?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

seveda se protivim. ker gre DENAR.

a si obkožil SDS? si
a sem ti jaz kriv, da niste uspel na volitvah. Nisem.
sedaj pa spoštujte dejanja izvoljenih. in drugič bolje volite. SDS je preteklost.

A za denar da gre? A denarja ti je škoda?
Potem se pa še zmeni s tistimi komunističnimi zločinci, ki še dandanes zločinsko penzijo prejemajo. A njihovega denarja ti pa ni žal?
Ojojoj, kako vam je kar na enkrat denarja škoda. Zločinci, ki pa že 70 let molzejo zločinske penzije, vas pa nič ne motijo.
Ejejejej...