Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Saj sem reku. Ta referendum bo perdre prštel.Citat:
Uporabnik softi pravi:
Bolj ko berem proti, bolj se mi zdi, da bom moral it ZA
No pa ker še nisi čist odločen, mi prosim odgovori na že nekajkrat zastavljeno vprašanje.
Zakaj ti misliš, da za otroka ni pomembno kakšnega spola je njegova "mama" in mu zato pri posvojitvi ni potrebno omogočiti matere ženskega spola?
In zakaj misliš, da je v primeru perdrov pa spol ključnga pomena in se mu mora priznat partner ISTEGA torej moškega spola?
Zakaj je za perdra spol pomemben in zakaj za otroka spol ne bi smel bit pomemben?
tebi, pa še tdi spotoma.
danes lahko posvoji otroka moški sam. in ta moški ima doma prjatla, moškega. torej?
to je bilo glede posvojitev. ker pač posvojitve so kot so.
potem glede zakaj sem proti proti. ker preberem, da zakon želi izenačiti zvezo homotov, ki pa je že sedaj enaka..ali nekaj podobnega. in ker znam zzdr na pamet vem, da je zakonska zveza zveza moškega in ženske.
torej ima proti opcija laž, enostavno laž v svojem za.
zdej pa teb odgovor
ali mora otrok imet žensko mamico? mora. a jo ima danes vedno? več ali manj.
a mora imet moškega atija? mora. ima danes vedno? o ne, nima. good dad in dead dad. v mnogih ločitvah.
a zakon ureja pravila danes? jih. a se izvaja? ne. torej?
in na koncu, zakaj homo par vedno enačite s pedri? zato, ker je hetero moškemu misel na jebanje dveh pedrov nagravžno in istočasno misel na jebanje dveh lezbik mokre sanje. nben od vas krepkih decev ne bi dal evra za trio s pedroma, a dal bi oba jajca za tri z lezbikama. jedna crna jedna plava, duge noge boli glava, a joške do koroške.