Zanimivo kakšna tišina...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Berem komentarje janševikov, pa se nekaj pritožujejo nad temle plakatom:

4festival.jpg

evil.gif
Lep primer si dal, kako komunisti spet poskušajo z lažjo in prevaro ljudi goljufat. Če bo eden nasedel tej gejevski finti pa eden. Vsak glas šteje.

Pa Presneto blesavo, kaj imajo komunisti s tem.
bonk.gif

Ne veš kdo je organizator?

http://www.vso.si/index.php/povezave/566-25-za-25

Cigani pa volilna baza.
hysterical-1.gif

Si že kdaj katerega videl na volišču?

Če so Stardecu povedali, da je to komunajzarska zarota in tiho oglaševanje se nimaš ti kaj njega učit. Sej za gugla še ni slišal.
Je pa zanimivo članstvo v društvu, ki pripravlja to prireditev.
Citat:
Člani:

Igor Bavčar, Franc Breznik, Franci Feltrin, Aleš Hojs, Janez Janša , Franc Kangler, Slavko Kmetič, Roman Končar, Anton Krkovič, Roman Leljak, Simona Pavlič, Alojz Peterle, dr. Božo Predalič, dr. Dimitrij Rupel, Mojca Škrinjar

Stardec praviš, da je odebeljeni komunist?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
KSZ...
Stardec, a se tebe lasten sin, ki je tak vnet aktivist in zagovornik šibkejših nič ne sramuje ko take tule trolaš? Ali dejansko ne ve, da njegov tastar piše take neumnosti po forumu in pri tem uporablja internetne storitve poštene gospodarske firme?

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.467
1.929
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ampak slovenski hanzi mediji so to povedali tako, da je bil pokojnik oče dveh otrok in je tako tragično umrl.
Dveh ali treh?

Margareta, ki smo jo včeraj obiskali na njenem domu v Novem mestu, nam je povedala, da je Albert blizu vhoda v trgovino parkiral, nato pa v avtu s tremi punčkami čakal nanjo, da se vrne.

In kako bo zdaj zavrnitev zakona tem dvema ali trem punčkam priskrbela novega očeta?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
niti za milisekundo nisem pomislu, da me zarad dejstev ne boš vtaknu v ta 0,01.
rolleyes-1.gif
Zanimivo, kakšne prijazne odgovore pišete vi, ki ste, kao, strpni, novodobni, napredni, razgledani, širokogledni zato, ker podpirate perderski napredni zakon, nam, kateri pravte da smo, kao, homofobi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
KSZ...
Stardec, a se tebe lasten sin, ki je tak vnet aktivist in zagovornik šibkejših nič ne sramuje ko take tule trolaš? Ali dejansko ne ve, da njegov tastar piše take neumnosti po forumu in pri tem uporablja internetne storitve poštene gospodarske firme?
Če tebe ni sram, ker si komunist in zagovarjaš zločine in zločince, res ne vem zakaj bi blo pol mene sram.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ampak slovenski hanzi mediji so to povedali tako, da je bil pokojnik oče dveh otrok in je tako tragično umrl.
Dveh ali treh?

Margareta, ki smo jo včeraj obiskali na njenem domu v Novem mestu, nam je povedala, da je Albert blizu vhoda v trgovino parkiral, nato pa v avtu s tremi punčkami čakal nanjo, da se vrne.
To niti ni pomembno.
Pomembno je to, da na hanzi tv nočejo povedat, da je bil to obračun etnične skupine, ki ji pravimo cigani ali romi, med tem, ko se v tej isti hanzi tv , stranka SDS omenja v vsaki novici, tud pri napovedi slabega vremena, čeprav sploh ni važno al ima sds kaj veze s tem vremenom. Stranko sds novinarji že nekako besedno povežejo s tem slabim vremenom..

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tebe bi bilo lahko sram-okroglo boš imel drugo leto, pa takšen troll si.
cool-1.gif
To mi lahko samo čestitaš.
Ker ti ne veš, če jih boš kdaj tolko dočakal. Boš moral imet srečo, da boš v mojih letih trolal..

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jaz sem pa proti.

Čaki, o čem to govorite? Proti sem pač zato, ker je "in" biti proti.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Bolj ko berem proti, bolj se mi zdi, da bom moral it ZA
Saj sem reku. Ta referendum bo perdre prštel.

No pa ker še nisi čist odločen, mi prosim odgovori na že nekajkrat zastavljeno vprašanje.
Zakaj ti misliš, da za otroka ni pomembno kakšnega spola je njegova "mama" in mu zato pri posvojitvi ni potrebno omogočiti matere ženskega spola?
In zakaj misliš, da je v primeru perdrov pa spol ključnga pomena in se mu mora priznat partner ISTEGA torej moškega spola?

Zakaj je za perdra spol pomemben in zakaj za otroka spol ne bi smel bit pomemben?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kot vem, je tvoj nekdanji župan dobil volitve na račun ciganov. Cigani iz tvoje okolice so mu obljubili podporo. In ta župan je bil takart član Združene Liste če se ne motim. rdečkar pač.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Trenutno berem letak" Slovenija,čas je ZA", pa nikjer nisem zasledil kaj o otrocih, posvojitvah.Sam sem namreč ZA gejevske in lezbične poroke, naj počnejo, kar jim paše, sem pa PROTI posvajanju otrok. A so to "pozabil" napisat med 7 razlogov ZA, ali je to njihovo( miha Lobnik-ZA enakopravnost) zavestno prikrivanje resnice,ali pač ne, se motim?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Trenutno berem letak" Slovenija,čas je ZA", pa nikjer nisem zasledil kaj o otrocih, posvojitvah.Sam sem namreč ZA gejevske in lezbične poroke, naj počnejo, kar jim paše, sem pa PROTI posvajanju otrok. A so to "pozabil" napisat med 7 razlogov ZA, ali je to njihovo( miha Lobnik-ZA enakopravnost) zavestno prikrivanje resnice,ali pač ne, se motim?
Dobro si ugotovil. Zavajanje pač.
Nihče perdrom ne odreka poroke. Boli nas đoli za njihove perderske poroke. Še jaz lahko pridem na njihovo ohcet s frajtonarco špilat. In to zastonj
Ampak NAŠE otroke naj pustijo pa pr mir. In za to je treba bit PROTI!

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tebe bi bilo lahko sram-okroglo boš imel drugo leto, pa takšen troll si.
cool-1.gif
To mi lahko samo čestitaš.
Ker ti ne veš, če jih boš kdaj tolko dočakal. Boš moral imet srečo, da boš v mojih letih trolal..
saj ti čestitam, normalno..ti se pa tudi raje merkaj, da te ne bo zaradi enih par pedrov predčasno kap, ker se toliko sekiraš.,,se vidi, da si v prejšnjem sistemu kot komunist dobro živel, pa sedaj nimaš drugih skrbi, kot jih imamo recimo mi..