Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Berem komentarje janševikov, pa se nekaj pritožujejo nad temle plakatom:
Tudi resolucija o totalitarizmu je v EU državah sprejeta brez zadržkov, le pri naših zagamanih levičarjih pa niti pod razno. Zakaj bi potem v primerih, ko levaki nekaj delajo v škodo ustaljenim normam prizadeti ne storili enakoCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs
zakaj ni porocanja? ker je bedasto o tem sploh kakorkoli debatirat. v tujini so taki zakoni sprejeti brez referenduma, ne pa pri mas, ko je folk se vedno zagaman v pm in se pusti nategnit vsaki puhlici.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Berem komentarje janševikov, pa se nekaj pritožujejo nad temle plakatom:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
kaj je fora 25ic?
sem tud jest dons 2x pogledal, ko sem videl ta plakat... prikrito oglaševanje? hehe...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Se peljem zdele tuki pri nas, pa očitno tok pihal ponoč, da je podrl tablo, k je bila montažno postavljena in polepljena z plakati "proti"...
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Ali od farških volov z opranimi glavami, nesposobnih lastnega razmišljanja, pričakuješ kaj drugega?
Saj nihče ne ve, zakaj je proti. Tako so jim rekli, da mora biti.
Jaz v tem primeru nisem ne za, ne proti.
Nasploh pa menim, da pri širitvi človekovih pravic ne bi smela obstajati opcija, da je kdorkoli proti.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
še neki..niso sam farški volovi..so tut teleta in juneta..to je hudo, hudo
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Tudi resolucija o totalitarizmu je v EU državah sprejeta brez zadržkov, le pri naših zagamanih levičarjih pa niti pod razno. Zakaj bi potem v primerih, ko levaki nekaj delajo v škodo ustaljenim normam prizadeti ne storili enakoCitat:
Uporabnik msenjur pravi:
kzs
zakaj ni porocanja? ker je bedasto o tem sploh kakorkoli debatirat. v tujini so taki zakoni sprejeti brez referenduma, ne pa pri mas, ko je folk se vedno zagaman v pm in se pusti nategnit vsaki puhlici.