je mene tudi to na prvo žogo zmotilo, ampak sem našel na netu tudi testerje, ki merijo Ph v zavornem olju. So pa bolj redki.A mamo kakega kemika tu? Ph??
je mene tudi to na prvo žogo zmotilo, ampak sem našel na netu tudi testerje, ki merijo Ph v zavornem olju. So pa bolj redki.A mamo kakega kemika tu? Ph??
LCjka je tolk visoka da, se samo spodaj uležeš.....10francoz.....in on/offPri vsakem vozilu je dobro da je olje v celoti sveze. Brez odzracevanja nimas sans. Landcruzerco smo pumpal ene 2 uri. Ce bi imel toyota diagnostiko bi resil v pol ure (glede na to, da ni treba na dvigalo...je dovolj visok da pogumnez lezi pod...
Na Psa je procedura taka, da najprej vsa kolesa 2x odzracis, nato te diagnostika vodi dalje (ni treba pumpat nic ker abs sam dela) in ene 3x odzracis vsako kolo, nato pa na koncu se 1x ali 2x vsako kolo....
Hude litraže....porabil sem manj kot 1L....za,LC z dolgo šasijo...seveda moras imeti med tem na vrat posode navito veliko posodo (oz ti nekdo naliva)....priporoceno je 3 litre, po moje sicer zadosca med 1.5 in 2.
Imaš načeloma kemični tester zavorne tekočine.A mamo kakega kemika tu? Ph??
Daj no.Pa ne zaradi tega ker ni gumice blo gor. Tebi prime navoj, ker je blo preveč zategnjeno al pa ker je staro ko svet. To pa nima nobene veze z gumico.
Sedaj smo že bližje... Na dodaten mail, kjer sem ponovno prosil za informacijo kakšen je predpisani protokol in ne kako so oni naredili, je priletel mail:
"Seveda se po navodilih menja komplet tekočina preko odzračevalnih vijakov. Ponovno vas vabim na naš servis da vam menjamo komplet tekočino."
Bemtiš kako sovražim takšne natege na suho... ker sedaj res ne veš več komu zaupati.
Hvala za komentiranje in upam, da bo komu pomagalo, ko bo šel na servis "menjati" zavorno tekočino
Voda (blato) pride skozi luknjo za odzračevanje, po sredini do dna vijaka. Tam začne od znotraj rjaveti. Tovarna ni dala kapico gor za brezveze. Letno naredijo osemsto tisoč vozil. Vsako vozilo ima štiri kapice. Predlagaj ukinitev, pa bodo ogromno prihranili.zaj pa hitro še enkrat skoči pogledat keri del ščiti gumica. In kje je not prišraufano. In ali gumica ščiti kaj tisti navoj kjer je nipl prišraufan.
Lahko ti pa dam za pomoč eno sliko
Poglej priponko 67508Poglej priponko 67506Poglej priponko 67507