Zakon privlačnosti

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
No ja, od tebe bi človek lahko pričakoval, da ti je Imdb ocena relevantna.

Filma nisem priporočil samo tebi, ampak tudi vsem ostalim zainteresiranim uporabnikom. Govori pa točno o tem, o čemer je pisal Ateist (zakon privlačnosti).

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Najboljša mi je bila tista ... Odločil sem se, da bom imel v letu dni 100.000$. Napisal sem knjigo, ki mi je v enem letu prinesla točno 97.568$.
hysterical-1.gif

100K v ameriki je recimo (glede na veliksot trga in s tem možnostjo prodajnih količin) približno toliko kot jurja $ pri nas zaslužit s knjigo. To pa ni tako redko. Oziroma je čisto dosegljiv z enako kvaliteto knjige, kot tiste, ki bi v US of A prinesla 100K ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pozitivna naravnanost je nekaj. "zakon privlačnosti" pa nekaj čisto drugega-nekaj, česar ni
smirk-1.gif

Točno tako. Tega gospod garfild ne razume. Človek je lahko pozitiven, delaven, vztrajen, marljiv, se poskuša maksimirat na določenem področju, kar pa nima veze s tem, da vesolje odgovori na človekove misli s tem, da mu udejanji želje. In o tem ta zakon govori. Če si garfild razlagaš stvar širše, super, sicer si navadna ameriška ovčica.

SJTV,
100k v USA ni isto kot pri nas 5k in nikoli ne bo. Če vzameš USA kot celoto. Tako kot bo nekomu v NYC ali Londonu izpod časti, če zaradi "le" 100k na knjigi, tako bo nekomu v Iowi ali pri nas uspešnica.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
ksz

btw...film secret govori o bogastvu....in ne samo o denarju...bogastvo je balance vseh stvari...denarja...sreče zdravja ipd....

a si ga gledal, a ga imaš
grin1.gif