Zakon o psih na verigi

Ali podpirate zakon, da morajo biti psi na verigah?

• Da

• Ne

• Da, ampak samo, če so na kratkih verigah

• Vseeno mi je

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.456
2.928
113
Jaz bi dal minimum 15 m verige ker je res lahko bolj "svoboden" kot pa v pesjaku kjer se sprehaja v 2m v krogih. Sem že videl sistem 2m od tal zajla pa škripec in 15 m plezalne vrvi pa je pes čuvaj imel pokrit ves hlev pa dvorišče v sekundi.
Me prav zanima koliko se bo povečala kraja po hlevih zdaj ko ne bo več reksa pred vrati.
Bo pa kmet še kamere namontiral. Sej Daniel obvlada, kako se dela. Po njem naj se zgledujejo pa je.
Bolj bi prepovedal delovne pasme po blokih to velikokrat vidim da ima belgijca ali kakega ovčarja in se ga na ta način muči da ne dela tega kar je kot pasma sploh prvotno bil.
Ja, najboljši so vzkliki: hej. Hej. HEJ! HEEEEEJ! Kaj sem rekla?! Kako sva se zmenila?! Sem! Sem! Ne. Ne! Neeeeeee!!!
Nadgradnja je pa, da tako komunicirajo tudi s psom, ki je na povodcu in je dovolj krajšanje povodca, brez histerije :evil:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.813
4.566
113
Po zakonu ne sme več biti privezan doma. Mora pa biti na povodcu, če ga sprehajaš.
Sej to so sedaj sive lise zakona. Če ga sprehajaš na verigi je najbrž ok? Kdaj točno ta veriga postane problem? Se mi zdej ne da it brat zakona ampak če veriga ravno ni zašvasana in pribita v tla, ga ni inšpektorja ki bi ti izrekel kazen. Ker se vedno lahko sklicuješ da je pes privezan ker po zakonu mora bit ker si ga peljal na sprehod (vmes si šel domov scat, pa je tam na karabin veriga priklenjena da ne ugrizne nedolžnih inšpektorjev).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.045
8.211
113
pri taščici
Cakam dan ko bo podeželje pisalo zakone za Ljubljano.
Ne bom ga docakal. Na žalost.
Vegani in pasjeljubcinsonprevzeli oblast.
Jaz bi samo se prepovedal vse insekticide. Ker komar, klop, ovad, muha je ravno tako zival kot pes in macka, ter krava

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
3.074
1.297
113
Cakam dan ko bo podeželje pisalo zakone za Ljubljano.
Ne bom ga docakal. Na žalost.
Vegani in pasjeljubcinsonprevzeli oblast.
Jaz bi samo se prepovedal vse insekticide. Ker komar, klop, ovad, muha je ravno tako zival kot pes in macka, ter krava
Na svečah za odganjanje komarjev ne sme biti tiste nalepke s prečrtanim komarjem...
Tega je če vsaj 8 let, ko sem bil v Ljubljanski Iliriji priča temu veselemu dogodku. Prodajalke so morale dol s sveč trgat te nalepke....

• Haha
Reactions: Hanzi

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.837
4.760
113
50
Na sončni strani ALP

1763474251884.png

1763474216121.png