Pa vsi tako komentirate, pa vas večina sploh zdravstva orng še okusla ni.
Na lastni koži smo videli kako te obravnavajo v Sloveniji ter kako v Avstriji. Nekaj dejstev:
-v Avstriji opravili 11 operacij(zelo zahtevnih), noben sploh vprašal ni kako je glede denarja. Dobil najboljša zdravila. Dobil odlično oskrbo. Doktorji pripravljeni obrazložiti vse, prijazni, te pozdravijo ko te srečajo v trgovini, nisi za njih številka....
-V Sloveniji. Sestre mislijo kaj znajo, nakoncu sem jim jaz kazal kako se kateter zamenja, glede na to da so me tega sestre v Avstriji naučile v primeru da ni nobene poleg. Doktorji samovšečni, tečni, ne vzamejo si dovolj časa zate, si ko številka, te imajo za debila in te tako tudi obravnavjo...
Uglavem srečen sem ker se nam je nesreča zgodila v Avstriji in ne V Sloveniji. Če bi se zgodila v Slo bi zagotovo imeli smrt v družini.
Nič ne rečem naj imajo velike plače, ampak naj si jih tudi zaslužjo. Če bi vladala konkurenca, če bi imeli več doktorjev bi se začeli med seboj primerjati in boriti za boljše mesto. Doktorji bi vsi imeli evropske plače, naj najprej svojo strokovnost pripeljejo do evropske.
Kdor pa sanja da 3000€ ni veliko mesečnega prihodka je pa tak butl na kubik.