uf šoldi....tam se pa vse končaOčitno je tole:
![]()
Bojkot zaradi ukinitve Kimmla: Disney naj bi bil ob 3,8 milijarde dolarjev | 24ur.com
Disney, ki že dolgo velja za eno vodilnih svetovnih podjetij na področju zabavnih vsebin, se sooča z vse večjimi javnimi kritikami in finančnimi izgubami po suspenzu voditelja večernih oddaj Jimmyja Kimmla. Naročniki medtem poročajo, da se stran za odpovedi naročnin Disney+ nenehno sesuva.www.24ur.com
Pripeljalo do tega:
![]()
ABC presenetil: Jimmy Kimmel se vrača | 24ur.com
Ameriška televizijska mreža ABC je popustila pod težo kritik in napovedala vrnitev večerne oddaje Jimmy Kimmel live, ki jo je pretekli teden zaradi voditeljevih izjav o smrti Charlieja Kirka umaknila s sporeda. Oddaja se vrača že v torek.www.24ur.com
"Bolje pozno kot nikoli" pravijo in tako sem zdaj le uspel pogledat tisti prispevek, ki si ga nalepil. Če je bil res odrezan zaradi tega, se mi to ne zdi upravičeno, ostalo slišano glede razlogov za odstrel (t.j. neprimerna reakcija ob novici o atentatu) je bil pa očitno fake news.
No shit Sherlock. Ploskal so atentatu samo idioti na X greznici, taki vosli kot je naš 81 so pa to posplošili na vse demokrate oziroma pol države, ti si pa to prijel kot sveže žemljice s putrom in medom, ter brez predhodne preverbe jemal nekaj na znanje. Kasneje si se sicer z nekimi sarkazmi ven vadil, ampak ok, naj ti bo, bolje pozno kot nikoli. Normalni ljudje, in Jimmy Kimmel to je, so seveda zadevo obsodili. Kakorkoli pa že, in o mrtvih vse dobro, Kirk sigurno ni bil za poveličevanje v svetnika, kar se dogaja sedaj. Je imel o zelo občutljivih temah zelo radikalna stališča in s tem zelo dobro služil."Bolje pozno kot nikoli" pravijo in tako sem zdaj le uspel pogledat tisti prispevek, ki si ga nalepil. Če je bil res odrezan zaradi tega, se mi to ne zdi upravičeno, ostalo slišano glede razlogov za odstrel (t.j. neprimerna reakcija ob novici o atentatu) je bil pa očitno fake news.
Zakaj?Da bi bil Jimmy bi rekel par lepih besed o Kirku. Te pa zaključil z . And btw Fuck Trump
Jap. Sam butelj si ti v tem primeru.ja evo maš take pametnevbožjomater butle na tabli in potem nastanejo taki posti. Nimaš kaj.
V bistvu dejstvo da ne štekaš kaj sem pravzaprav povedal v zadnjih dveh postih govori samo zase.1. razred varianta ti si butl - ne ti si - ne ti....
To si ti misliš. Ko sredi dneva nekoga povežeš z živaljo, pokažeš kako neotesano teslo si v resnici - in to zato, ker te je zapis tiste osebe vrgel iz tira, in si se tako odzval. Če bi s etako odzval čist brez razloga.....to pa je lastnost psihopatov.V bistvu dejstvo da ne štekaš kaj sem pravzaprav povedal v zadnjih dveh postih govori samo zase.