Skor ne morem verjet, da je punca stara 28, ker njeno obnašanje zelo ustreza obnašanju moje mame. To je za njih konstruktiven in popolnoma normalen pogovor, kljub moji peni na ustih.
Se strinjam z zgoraj omenjenim postopom - to se rešuje z neumnimi odgovori. Saj ne gre le zato, da bo dojela, temveč za osebno zadoščenje, vsaj pri meni, ker nekaterim preprosto ni pomoči.
Tej punci prvo probaj mirno razložit, če pa ne bo šlo, ji poveš, da bodo v nasprotnem primeru sledili neumni odgovori, mogoče bo le premisnla, preden bo rekla kaj.
Deejstvo je, da z določenimi ljudmi govoriš na dol. nivojih. Ne vem definicije, zato bom dal primer, 3. stopnja pogovori o vremenu in, "kako ste kaj" fraze in pogovor 28 letnice z malcomom. 2. stopnja, odkrit pogovor o stališčih mislih, vendar z moralnim pridržkom. Kaj to pomeni? 1. stopnja, "kva ti smrdi iz ust", "prid povohat moj drek" in podobno. Najbolj zaželjena je 2. stopnja. 3. je navadno nabijanje in nakazuje le na to, da oseba noče ali ne more imeti s tabo kaj več, potrjuje tezo o mami ali sodelavki.