Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Ravno zdele
ONA: A pustim otroka tle, al jo nesem v sobo?
JAZ: Tja jo nesi.
ONA: Zakaj pa je ne bi tle pustila?
JAZ: Ja, zakaj pa me pol sprašuješ, kje jo boš pustila?
.
Ravno tako za kosilo, kaj kuhat, oblečt,...
Čemu to? Matr te te malenkosti pogrejejo.
Nekaj vprašajo, čeprov vejo kako in kaj
PA JAAA!!
Še ena od danes zjutraj:
"Maš novo srajco?"
Ja
"Res je nova?!"
Goni se u p*čkomaterno! (ne rečem)
Mislim vidi me vsak dan, in vrjetno nisem srajce skrival v omari 3 leta, torej je nova, OK vpršaš ker
pač hočeš dat vedet da si opazla; kul, samo ne me pol "Res je nova?!" Ne napizdo sem te, staro belo
sem dal na plavo farbat.
Mučne so mi take res. Sploh ko kaj delam.
Delam nekaj za en event, totalno zatoplen v liste in načrtovanje, ko pride (govorim za mojo, ne sodelavko):
"A boš solato z jajčko?"
Nebom, nisem lačen.
"Res nebi?"
Res nebi, hvala.
"Kaj pa če ti pustim malo?" (tu ji ponavadi že dam taki pogled da ve da ma slabe 3 sekunde da se na peti obrne pa poln umik)
Sem probal da ji odgovorim kar direkt: "Bom pol, nastavi mi jo na mizo". Kolko ti pa pustim? Kaj ti dam v hladilnik?
Kaj ti je malo zraven zmešam? Daj samo poglej, če je dovolj jajčke,...
Nisem tečen, rad slišim njen glas v stanovanju, vem da bi rada "skrbela" za mene, ampak jaz ne prenašam tega...
Pol pa se skregama, ker mi reče da se nočem pogovarjat oz. da sem tečen ker imam v službi težave, kar pa sploh ni res,
ampak butaste se mi zdijo njena butasta vprašanja, pa sem ji že 200x povedal: "Vzemi si na easy, jaz sem flegmatik,
če bo jebena solata preslana, si je bom malo zraven zmešal in dolil vode, če nebo dovolj kisla si bom malo kisa zraven vlil,
če je premalo jajčke, je pač premalo jajčke, itak neboš šla 2 jajčk kuhat pa jih umešavat v solato, da mam pol celo solato toplo
od dveh jajc. (pol pa mi reče da sn zbirčn in nevem kaj bi rad) Na EASY; če solata ni dobra jo bom fuknil bek, se vsedo na kolo
in se odpeljal v bližni McD in si kupil solato če bo treba.
Samo negre tega ženskam dopovedat. Mati sem navadil, ve da nisem tečen ampak me pač vprašanja motijo, tako njo
moti moje riganje pri nedeljskem kosilu in da spijem zraven cel kozarec refoška na ex, pa pol še enega. Jaz se tržim njenih
norm ona pa mojih, ko sma skup sma ko v pravlici. Nočem samo porabit spet +20 let da bo to skapirala in službena in domača.
Kaj ti lahko pokrtačim sako?
Ni treba, hvala.
Ja pa ti ga bom vseeno!!
Te pa ne sprašuj u božjo mater!! (ji ne rečem, ker bi pol vseeno nekaj rad imel od nje)