Zakaj toliko popusta pri tem avtu?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ksz. no meni se zdi da ima ta avto za to ceno VSE :D v bistvu je sedaj cenejsi od podobne lagune in c5

ce hoces met bimerja potem je to pac to :D

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ko že govorite o popustih. Ob vplačilu akontacije za novo vozilo mi je prodajalec postavil ceno rabljenega vozila, ki bi ga jaz zamenjala staro za novo. Zdej, ko imam novo vozilo tukaj mi je spustu ceno starega vozila za 500 EUR, vmes je minilo dober mesec. Zdej se sklicuje na razmere na trgu, a res?

majč
hmmm.... ne popuščaj!!!!!!!!!!!! Vidva sta se dogovorila, kolk je cena novega oz. doplačilo+vrednost starega!
Se mi zdi, da te je trgovec takrat privabil z dobro ceno starega, zdaj se bi pa zgovarjal na razmere na trgu.
Pa bi ti prej dobavil noverga, da se razmere še ne bi zaostrile. Ne popuščaj!!!!

PS. Men se je zgodilo, da je bil en izdelek v trgovini narobe označen s ceno. In ko sem opazil in povedal da je cena na polici 50% manjša kot je na računu, se mi je opravičil in mi je vrnil denar, čeprav je bila dejanska cena res 50% večja. Torej naredil je v svojo škodo, ker so narobe označili izdelke s ceno!!

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Sej na pogodbi piše vse. Oz imata ustni dogovor. V nasprotnem primeru lahko od pogodbe odstopiš. Oz bodo oni. Ara ki je bila dana za avto je pa jasno določena, kaj se bo zgodilo na eni ali drugi strani

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik dotore pravi:
BMW 3 karavan nov

Samo zaradi menjave letnika popusta v višini 14k?
Od kdaj je to možno pri premium znamki ala BMW?
Kje je trik?
Kolio bo to vredno čez 2 leti?
Ali s tem gredo po poti Renaulta, ki je potem sebi sesul cene rabljenih vozil?
Skratka, ne štekam.
Kdor šteka, pliz naj mi pove.
thnx

Zelo preprosto; ker ni vreden več, kvečjemu še manj.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
in kako sti ti prišel do tega "strokovnega" mnenja?
confused-1.gif

Za mene je to super cena in verjetno bom ga vzel, samo ni informacij pred 04.04.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.038
11.158
113
zanimivo zanimivo, raja nima za kruh, ampak zdaj ko pa dobi novega bmwja za 23500 + kasko torej cca 26000 bo to stalo, pa vsi v vrste, krediti gor ali dol... kdo je zdaj tu nor?
wink-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zanimivo zanimivo, raja nima za kruh, ampak zdaj ko pa dobi novega bmwja za 23500 + kasko torej cca 26000 bo to stalo, pa vsi v vrste, krediti gor ali dol... kdo je zdaj tu nor?
wink-1.gif

Kdo nima za kruh ne kupuje takih avtov ali se motim?

Kasko je jurja, če te že zanima. Kako pa ga kdo kupi pa se jaz ne sekiram.
Kupujem avte, katere si lahko privoščim, pa da grem še vedno lahko 4x na leto na dopust
evil.gif

Če bo kdo od kupcev vzel kredit pa tudi prav.

Če govoriš splošno o folku pa oprosti.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Kasko pa bodo zavarovalnice lepo računale na polno ceno in ne na to s popustom.
evil.gif

Govoriš kot tipičen bučman, ki kupi tak avto, potem pa nima za kasko in zimske gume.

Seveda bodo kasko obračunali na polno ceno, ampak pri takem popustu imaš kar za nekaj let kaska in goriva prihranka.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kako je lahko kasko samo jurija? Sprašujem, ker sem za avto, ki je po ceniku cca. 21k eur. dal slabih 900 eur. z 50% popusta.
confused-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Pol maš čudno zavarovalnico ... recimo nov mondeo za 25,5k polni kasko s 50% popusta ... 630€.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
točno tak avto, točno s tako opremo sam da imam limozino, puni kasko+ proti kraji + stekla 800E vse skup
cheer.gif