Zakaj toliko popusta pri tem avtu?

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Sej mi ni, sam tudi raje ne rabljenih avtov. Ampak tole je vseeno dobra opcija.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Všeč mi je klavzula v pogojih, da se 6 mesecev od nakupa ne sme prodati avta, sicer plačaš razliko do redne cene. :>

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Kako pa oni sploh lahko to preverijo LOL
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
To, da reč ne bo vplivala na cene rabljenih je rahlo utopično. Po mojem ga ni dealerja v Sloveniji, ki ne bi za akcijo vedel in po mojem sedaj leto ali dve stare BMW trojke ne ponujajo kaj več kot 15 jurjev. Že itak je trg rabljenih v riti.

Nazadnje urejeno:

corsol

Guru
11. mar 2010
3.086
1.039
113
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
To, da reč ne bo vplivala na cene rabljenih je rahlo utopično. Po mojem ga ni dealerja v Sloveniji, ki ne bi za akcijo vedel in po mojem sedaj leto ali dve stare BMW trojke ne ponujajo kaj več kot 15 jurjev. Že itak je trg rabljenih v riti.

.....kar poglej po koliko so na a -net(pa ne tisti s 100 000km +).... že res da so to oglaševane cene ampak vseeno ...

PS:kako to da si menjal priusa?

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
smile-1.gif

Vtipkajo številko šasije v tisti sistem, ki ti pove kolikokrat je bil avto registriran (oz. koliko lastnikov je imel) ? Ali kako to že gre.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ja, oglaševane cene so eno, prodajne so drugo. Dilerji z rabljeno robo pa kar dobro obveščeni o prodajnih akcijah za nove in ko se nekaj novo tala skoraj zastojn, je takoj presing na cene rabljenih.

Ekonomična kola sem pa zamenjal z leksuznimi ekonomičnimi koli, ker sem dobil izredno ugodno ponudbo za nova kola (subvencija proizvajalca na podlagi 10 let lojalnosti). Naj moja stara ekonomična kola še na dolge kilometre služijo naprej (meni so 150 k km, edino kar je bilo za zamenjat so žarnice in dva para brisalcev). Pa meni nova leksuzna ekonomična kola.
nahrung002.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
smile-1.gif

Vtipkajo številko šasije v tisti sistem, ki ti pove kolikokrat je bil avto registriran (oz. koliko lastnikov je imel) ? Ali kako to že gre.

Point mojega posta je bil, da se nihce ne bo sel preverbe, pa tudi naknadno ne bi uspeli z izvajanjem tega clena
smile-1.gif

Ko smo bli majhni smo rekli: kar je dano je zakopano, ce odkopljes pa smrdis
hysterical-1.gif