Zakaj toliko popusta pri tem avtu?

corsol

Guru
11. mar 2010
3.086
1.039
113
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
mislim, da je to zato, ker se ze prodaja nov model in tega pac nekako ne morejo prodat. Ce ste kaj gledali stevilke o prodaji avtomobilov, ste mogoce opazili, da se je v februarju BMWju prodaja zmanjsala za 75% (petinsedemdeset odstotkov) - sobotno Delo , clanek v "Na Kolesih"
smile-1.gif

Nič se ni znižala, proda se ravno toliko, kot je se je lansko leto, le letos ni bilo toliko registracij za marketinške namene. Lani se je za test registriralo skoraj 100 novih petic za napad na novega A6.

Yugec povej, ker si pri koritu ........a se gre za osamele akcije, ali za bolj kot ne generalno ob koncu proizvodnje E9x-ke in ali to velja le za določene modele (in konfiguracije) ali za kakršnokoli vozilo po naročilu.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz sem že bil na BMW, pravijo da je to najboljša akcija doslej.
Velja samo za belo ali črno barvo, menda nič ne moreš sam konfigurirati, bolj točno bodo vedli v ponedeljek.

Jaz si bom verjetno kar omislil 318d, že nekaj časa nisem imel bmwja in malo pogrešam to čudo. Škoda da ni kake take akcije za serijo 5 :p

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Sem bil na BMW-ju. Nimajo še nobenih info o pogojih prodaje.

4.4. se začne akcija, takrat bodo vse podrobnosti.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ko že govorite o popustih. Ob vplačilu akontacije za novo vozilo mi je prodajalec postavil ceno rabljenega vozila, ki bi ga jaz zamenjala staro za novo. Zdej, ko imam novo vozilo tukaj mi je spustu ceno starega vozila za 500 EUR, vmes je minilo dober mesec. Zdej se sklicuje na razmere na trgu, a res?

majč

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Limuzina je že out, tako da akcije ne bo. Karavan pride v jeseni nov, zato bo ta akcija.

Oprema je točno določena in ni možna sprememba. Več bo kmalu znano.

Sicer pa si o takšnih akcijah mislim svoje
crazy1.gif
.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.086
1.039
113
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
jst si bi tud enga omislu, ker tole pač je dobr nakup.

lp

jaz si ga potem očitno ne bom, ker kombinaciji , ki jo ponujajo nekaj manjka
frown-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Odločitev je seveda tvoja. Z veseljem ti sestavijo tudi model po tvojih željah, samo bo malce dražji. :D

Saj se tudi meni zdi tale avto zelo slabo opremljen, sam bi naklikal še za par jurjev opreme.. po drugi strani, pa najpomembnejše zame ima.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ko že govorite o popustih. Ob vplačilu akontacije za novo vozilo mi je prodajalec postavil ceno rabljenega vozila, ki bi ga jaz zamenjala staro za novo. Zdej, ko imam novo vozilo tukaj mi je spustu ceno starega vozila za 500 EUR, vmes je minilo dober mesec. Zdej se sklicuje na razmere na trgu, a res?

majč

Reci mu, da se absolutno strinjaš, da so se razmere res zaostrile in naj ti prizna dodatnih 1.000 EUR popusta ali vrne denar.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:

majč

Reci mu, da se absolutno strinjaš, da so se razmere res zaostrile in naj ti prizna dodatnih 1.000 EUR popusta ali vrne denar.

Bom rekla brez skrbi, jutri čakam klic.
10.gif

Za nameček imajo zdej novo akcijo do 30.3. po kateri ponujajo nova vozila za 200 EUR ceneje, pravi, da mi tudi ta nova akcijska cena ne pripada, ker sem avto naročila pred njo. Res? Čeprav tuki bi se strinjala, sam za ceno starega vozila ne mislim popuščat.

majč

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Tak, kot ti je predhodnik svetoval. Če so se razmere na trgu zaostrile, so se za nova vozila tudi, torej zahtevaj dodatni popust.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Dogovorjenih zadev se je potrebno držati, to bi moral tudi prodajalec vedet.
rolleyes-1.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz...

tega karavančka bi novega vzel če bi imel športne sedeže in navigacijo.....takšno opcijo kot je ta....pa čezt kakšne dve leti morda, ko bo ene 18t eur
smile-1.gif
14t eur je pač popusta.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ja saj s temi popusti je problem povsod, prej sem gledal enega citroena, tudi znižan na 18 iz nevemkoliko. Krneki.

Me pa malce moti da niso tudi 320d v akciji, a kdo ve kako je s čipanjem teh bimerjev, vidim da je mašina pri 318d isto 2,0 kot pri 320d.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
jst si bi tud enga omislu, ker tole pač je dobr nakup.

lp

nekaj manjka AHAHHA? kaj pa te manjka temu avtu?

jaz si ga potem očitno ne bom, ker kombinaciji , ki jo ponujajo nekaj manjka
frown-1.gif

nekaj manjka AHAHHA? kaj pa te manjka temu avtu?

Nazadnje urejeno:

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.308
824
113
manjka paket servisov do 100k oz. 5 let v vrednosti 1000€. pa navi pa še kej. ampak to tud osnovni nima, ker je vse doplačilo.

lp