Napiše se S kovidom oz. S covidom in ne Ztony ampak vazno je kdo umira, to
od kovida ali z kovidom?
Napiše se S kovidom oz. S covidom in ne Ztony ampak vazno je kdo umira, to
od kovida ali z kovidom?
Tak ukrep presega intelektualne sposobnosti oblasti.A podpiraš da država sprejme obvezno oddaljeno delo, če delodajalec nima utemeljenih razlogov da delavce kliče v pisarno? Utemeljenih v smislu da se bo svet končal če ne bo delavec fizično tam. Ker to bi dosti bolj pripomoglo k ne-širjenju bolezni kot cepivo samo.
nimam prav nič proti tem, ne vem zakaj bi imel, in se me tudi ne dotakne za moje življenje, menim pa, da antivakserji pa vplivajo na moje življenje.A podpiraš da država sprejme obvezno oddaljeno delo, če delodajalec nima utemeljenih razlogov da delavce kliče v pisarno? Utemeljenih v smislu da se bo svet končal če ne bo delavec fizično tam. Ker to bi dosti bolj pripomoglo k ne-širjenju bolezni kot cepivo samo.
ker si odmaknil post kjer govoriš o peči.je razlika med priporoča in vsiljuje. Odlok z dne 15.09. ti cepljenja ne "priporoča", ampak te v cepljenje sili, čeprav se poklukar/koritnik iz bogve kakšnih razlogov javno norčujeta iz vseh državljanov ko govorita drugače.
Torej boš posredno še vedno dal glas JJu oz. enemu od najbolje uvrščenih? Kaj ne bi vseeno šel na volitve in dal raje glasu komu drugemu?JJ sem pravzaprav podpiral, sicer ne ravno z dušo in srcem, bolj v smislu "bolje ta kot katerikoli levičar", z odlokom z dne 15.09.2021 pa ne grem več na volitve ker so vsi politiki, ne glede na stranko, zapustili narod.
če je post izbrisan, je izbrisan.ker si odmaknil post kjer govoriš o peči.
Ne vem, a se delaš retardiranca ali si res.a res, kdaj točno pa se je to dogajalo, ležanje po hodnikih zaradi gripe?
se pravi, tukaj je govora o 76 pacijentih, zdj jih pa je za covid 400. vidiš razliko? kdo je zdaj retart?Ne vem, a se delaš retardiranca ali si res.
![]()
FOTO: Bolnikov toliko, da že zdaj ležijo na hodnikih, pohod gripe pa je šele na začetku | 24ur.com
"Že ko smo čakali na izvide, so nekateri kašljali, drugi vzdihovali, tretji se drli, četrti spet tiho čakali na svojo usodo. Na hodniku je bilo seveda še mnogo drugih ljudi," na nevzdržne razmere na infekcijski kliniki opozarja bralec. Predstojnik Franc Strle pravi, da bi potrebovali od 20 do 30...www.24ur.com
Ne rabiš gripe, to je čist normalec prizor iz urgence. Vsakič ko grem tja se mi zdi kot da sem šel 50 let nazaj v Jugoslavijo. Edino kar manjka so še Titove slike na stenah, vse ostalo je pa isto.Ne vem, a se delaš retardiranca ali si res.
![]()
FOTO: Bolnikov toliko, da že zdaj ležijo na hodnikih, pohod gripe pa je šele na začetku | 24ur.com
"Že ko smo čakali na izvide, so nekateri kašljali, drugi vzdihovali, tretji se drli, četrti spet tiho čakali na svojo usodo. Na hodniku je bilo seveda še mnogo drugih ljudi," na nevzdržne razmere na infekcijski kliniki opozarja bralec. Predstojnik Franc Strle pravi, da bi potrebovali od 20 do 30...www.24ur.com
se pravi, hočeš nekaj nabijat, zavajat?če je post izbrisan, je izbrisan.
Na še ena zate, ker stika z realnostjo itak nimaša res, kdaj točno pa se je to dogajalo, ležanje po hodnikih zaradi gripe?
se norca delaš iz sebe? nalepi ko jih je bilo z gripo naenkrat 400, ne pa 76.Na še ena zate, ker stika z realnostjo itak nimaš
ok,imaš prav.Z lahkoto bi jih, pa jih niso. Pa tudi dodatkov na pacienta niso dobivali. S finančnega stališča je interes čimveč covid bolnišnic in pacientov.
Ja, samo 400 jih je v celi sloveniji, ne na infekcijski v Lj. Al se motim?se pravi, tukaj je govora o 76 pacijentih, zdj jih pa je za covid 400. vidiš razliko? kdo je zdaj retart?
Najbrž če mu en cepljen pride in kašlja in kiha se mu ne bo upal nič rečt, ker je pač cepljen.Odlično...naj se doma zdravijo pametnjakoviči
Poglej priponko 48502