Nevem s katerega planeta si sam sorry cloveski faktor je vedno prisoten. Tako da to bi moral biti vsakemu razlog da se cepi.Življenja rešujejo vsak dan, pa še vedno ni sprejemljivo, da ti povzročijo pohabo, ki nima nobene veze z originalnim problemom, ampak je posledica napake.
Seveda je, ni pa opravičljiv, kot se nekaterim zdi tukaj. Vsekakor pa ni razlog za cepljenje to, da ne pristaneš v bolnici in odideš ven pohabljen, ker so naredili napako. Razlog za cepljenje je varovanje sebe in ostalih in zmanjšanje možnosti, da končaš v bolnici. In tu je pika. Da se bom cepil, ker so šalabajzerji in bom šel po ozdravljenem Covidu ven brez roke pa tukaj ni opcija. Je napaka, katero je potrebno raziskat in narediti vse, da se ne ponovi. Ne pa zamahnit z roko, reči, da rešujejo življenja in so napake normalna stvar.Nevem s katerega planeta si sam sorry cloveski faktor je vedno prisoten. Tako da to bi moral biti vsakemu razlog da se cepi.
AndY propagira aspirin, potem pa preberem tale članek. UpsTo seveda ne drži. Že Aspirin konkretno pomaga (nekje na učinkovitosti cepiv proti Delti), ampak ti tega nihče ne bo povedal. Zdravniki pa priporočajo Lekadol
Kje to živimo?
The use of aspirin for primary prevention of cardiovascular disease is associated with a lower likelihood of COVID-19 infection - PubMed
Acetylsalicylic acid (aspirin) is commonly used for primary and secondary prevention of cardiovascular diseases. Aspirin use is associated with better outcomes among COVID-19 positive patients. We hypothesized that the aspirin use for primary cardiovascular disease prevention might have a...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Aspirin lowers risk of COVID: New findings support preliminary trial
The treatment reduced the risk of reaching mechanical ventilation by 44%. ICU admissions were lower by 43%, and an overall in-hospital mortality saw a 47% decrease.m.jpost.com
Si sploh prebral vsebino ali kot ponavadi, zgolj limaš provokativne naslove?Hospitals full of vaccinated patients
Hospitals full of vaccinated patients
And it is not just Covid -- it is "everything else"igorchudov.substack.com
Vidim da se cena necepljenih viša.Kaj bi raje v zameno za cepljenje, hišo ali avtomobil? To so bogate nagrade, ki jih ponujajo
Ob zaostritvi proticovidnih ukrepov v Avstriji k cepljenju spodbujajo tudi z loterijo. Cepljeni lahko zadenejo bogate nagrade, med drugim tudi hišo, avtomobil, kuhinjsko opremo in podobno.sobotainfo.com
Naši pohlepni anticepilci bi takoj izgubili anti in bi postali cepilci. LOL
Če vžge pri Avstrijcih ne vem zakaj nebi tudi pri nas.
Vidim da se cena necepljenih viša.
A bodo tisti, najbolj pohlevni, ki so med prvimi leteli po šus kaj razočarani, ker jih niso vključili med možne dobitnike za bogate nagrade?
Ti toooolk kompliciraš, da ni več berljivo.No, to si pač ti misliš.
Jaz za sebe vem da sem daleč od bedaka. Ti? Ne vem, te ne poznam. Ravno prijazen mi ne deluješ - tak mal zadrt. Če si budala? Ne vem. Lahko da si, lahko da nisi.
Pameten sicer ne da skupaj v stavek "imaginarne posledice" in "ki prizadenejo manj ljudi".
Ker če prizadenejo zgolj enega, potem niso več "imaginarne". Just sayin'
Ampak verjamem da je bil to zgolj lapsus. Bomo mimo pogledali. Ker kot rečeno, si jaz ne delam slike kdo je pameten in kdo ne preko neta.
Bravo u nulo si zadel dušo večine anticepilcev!!Ne. Smo pa ziher bolj načelni. Mi smo se cepili zaradi zdravja, tile novi pa se bodo/boste zaradi nagrad. Torej, kje je tu načelnost? Očitno se jih/vas da kupit.
Pol se pa čudimo parlamentarcem ... a je kej drugače? Vsi kur*e, sam vsota je vprašanje.
Antivaxer mode on: ne vidim nobene povezave s cepljenjem.Zelo zgovorno.
Antivaxer mode on: ne vidim nobene povezave s cepljenjem.
Andy mode on: Ivermectin, ivermectin, iiiivermectiiiiin.