Izgubis boljso imunostNisi ravno odgovoril na vprašanje, zato še enkrat: kaj izgubiš s cepljenjem?
Izgubis boljso imunostNisi ravno odgovoril na vprašanje, zato še enkrat: kaj izgubiš s cepljenjem?
kot ima po krivem obsojeni na izbiro ali bo usmrčen z obešenjem ali ustrelitvijoNe, še vedno je bila to tvoja izbira.
Daj potem skrajšaj muke in se fentaj, bomo vsi na boljšem. Holokavst, posilstvo, usmrtitve, res ste patetični.kot ima po krivem obsojeni na izbiro ali bo usmrčen z obešenjem ali ustrelitvijo
Ne, ne, navajal sem glede na to, da tukaj tvoja skupina krepko vodi in se posledično lahko naredi bolj konkreten prispevek z večjim številom intervjuvancev.Selektivno izbiraš. Si morda pozabil koga dopisat? Aja, on je iz tvoje skupine, pa nebi tega vlekel na plano.
Saj se lahko naknadno kot cepljen še vedno okužiš z boljšo imunostjo. Daj potrudi se še malo in odgovori s čim konkretnim.Izgubis boljso imunost
Torej ti bi se cepil, potem pa upal na okuzbo, da “bi bil” na istem kot necepljen prebolevnik?Saj se lahko naknadno kot cepljen še vedno okužiš z boljšo imunostjo. Daj potrudi se še malo in odgovori s čim konkretnim.
A nisi zadnjič napisal, da se bomo baje vsi slej al prej srečal z okužbo, kaj imaš tu pol za upate, sam vprašanje časa je. Pa tudi drugače se hvališ, da ne nosiš maske itd., tak da okužba pri tebi je fix.Torej ti bi se cepil, potem pa upal na okuzbo, da “bi bil” na istem kot necepljen prebolevnik?
kak šele da jih neSpet te idiotske primerjave s holokavstom. Kak debil moraš bit, da vidiš paralele?
kratkoročno: leva roka ni polno funkcionalna že 6 dan. Dolgoročno: zdravje. Ker so ti nekaj, kar ti tvoj lastni instinkt-razum-duša-energija-aura-telo-karkoli glasno ODSVETUJE, vbrizgali proti tvoji volji. Danes so v dnevniku na Poptv pomotoma dali dva intervjuvanca: namesto običajne mantre "cepil sem se zaradi lastnega zdravja in zdravja moje družine", je prvi rekel da zaradi tega ker nima denarja za teste, druga pa zato da se lahko vozi z avtobusom ker še nima izpita za avto . Prekleto žalostno. Zaupanje v zdravstvene delavce: ne vem od kod se je vzela številka 1:250.000 glede smrti povezanih s cepljenjem, a ji še nihče ni oporekal; prenešeno na 2.000.000, pomeni to 8 smrti zaradi cepljenja (uradno priznanih, dejansko pa še mnogo več) , kar ve vsak ki opravlja cepljenje - vsak, ki opravlja cepljenje, ve, da lahko s svojim dejanjem povzroči smrt cepljenega, odkloni pa prošnjo da naj ti da potrdilo o cepljenju brez da ti cepivo dejansko vbrizga.Imam vprašanje za darjana&co, in sicer: kaj izgubiš s cepljenjem?
Očitno tvoja avra ni vredna več od 12 eur na par dni.kratkoročno: leva roka ni polno funkcionalna že 6 dan. Dolgoročno: zdravje. Ker so ti nekaj, kar ti tvoj lastni instinkt-razum-duša-energija-aura-telo-karkoli glasno ODSVETUJE, vbrizgali proti tvoji volji. Danes so v dnevniku na Poptv pomotoma dali dva intervjuvanca: namesto običajne mantre "cepil sem se zaradi lastnega zdravja in zdravja moje družine", je prvi rekel da zaradi tega ker nima denarja za teste, druga pa zato da se lahko vozi z avtobusom ker še nima izpita za avto . Prekleto žalostno.
1. Kakšno vezo ima tole nakladanje s temo?![]()
Še eno birokratsko norčevanje iz ljudi
To je že tretje od tako hudih, da o njih (v obupu in nemoči) ta mesec javno poročam v časnikih – že tretje od tistih, kjer te nesrečne ljudi zastopam sam. Koliko pa je še vseh drugih takih nehumanih in protipravnih ravnanj, ki ostanejo javnosti skrita?www.dnevnik.si
kar ve vsak ki opravlja cepljenje - vsak, ki opravlja cepljenje, ve, da lahko s svojim dejanjem povzroči smrt cepljenega, odkloni pa prošnjo da naj ti da potrdilo o cepljenju brez da ti cepivo dejansko vbrizga.