Nekaj razlogov, bolj ali manj legitimnih, slišanih skozi čas:
1. ker gre za eksperimentalno cepivo (not true, je pa res da gre za nove tipe cepiv in tehnologije),
2. ker nočemo, da nas v cepljenje sili država s svojimi PCT pogoji (in plačljivim testiranjem),
3. ker ne maramo Janše in ne pristajamo na orbanizacijo Slovenije,
4. ker želim imeti še enega otroka in me je strah neplodnosti,
5. ker vodstvo države in zdravstvene oblasti slabo komunicirajo in zato oblasti (in "strokovnjakom") ne verjamem,
6. ker lahko zbolim tudi cepljen - v čem je potem sploh razlika ali si cepljen ali nisi?
7. ker gre pri prisilnem cepljenju za prevaro stoletja/tisočletja z namenom bajnih zaslužkov bigpharme,
8. ker bi raje jemal ivermectin,
9. ker ne verjamem podkupljeni stroki,
10. ker zdravo živim in imam močan imunski sistem
11. ker so stranski učinki bolj nevarni kot je nevarna okužba s Covid, ki jo prebolimo brez posledic
12. ker se ne mislim cepit zaradi nekaj 1000 ogroženih nad 70,
13. ker me nima nihče pravice cepiti...
Verjetno sem jih še precej pozabil.
1.
2. država te ne rabi silit, če se sam prej cepiš
3. to je eden izmed glavnih razlogov. apriorij proti, biločemu, samo da je kontra oblasti.
4. lol. opusti 95% vseh stvari, ki si jih počel do sedaj, vsakodnevno ali občasno., se pravi, samo spat in pit vodo.
5. valjda, ti vsi so se rodili samo zato, da bi tebe prepričali v cepljenje leta 2021
6. res je, imaš okoli 88% več možnosti, da se NE okužiš napram necepljenim, torej 88% manj možnosti, da zboliš, 12% šans, da se okužiš
7.bigpharma lahko veliko lažje zasluži brez epidemije, brez vlaganja v nova cepiva. dajo lekadol x8 ceno in imajo več kot od covida.simpl je tanartabulše.
8. seveda, če si kojn, ker zaenkrat NI 100% dokazano nič. zakaj pa ivermectinu verjamete, cepivu pa ne? ste sami potestirali, preštudirali...al spet yt
9.oni so tam samo zato, da te olupajo.
10.super. torej ti niko nemože ništa
11. ČE jo preboliš. lahko si glih ti ta 1, izmed 1000 drugih. ker za onega, ki umre, je smrtnost 100%
12. 1000 je kr velika številka. že če ti 1 umre, ki ti je ljub je hudo
13. tudi nihče te nima pravice silit, da si umivaš zobe, pa vendar to ponavljaš samoumevno že leta in leta. pravico nekoga okužit nimaš, cepit bi pa morala biti dolžnost.