I
Izbrisan uporabnik #9334
Eh, saj nisem hotel biti žaljiv, ... aktualni sistem seveda vpliva zaradi same kvalitete življenja. Ampak vseeno paše malce popra na juho, kajne?
Čas je nastal šele ob velikem poku in zato ni moglo nikakor biti prejCitat:
bil nek velik pok, pa si niso znali razložiti, kaj je bilo prej
Kakorkoli že, jaz sem videl in doživel že take stvari, da nobenemu znanstveniku, ki trdi da boga ni, ne verjamem več nič...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne niso se ozirali k bogu. Še več, dokazali so, da za "veliki pok" ne potrebuješ intervencije "višjega bitja"Citat:
ko so znanstveniki nekaj računali, da je pred 15 milijard leti bil nek velik pok, pa si niso znali razložiti, kaj je bilo prej so tudi začeli ozirati proti bogu.
Recept gor ali dol, gledal sem, kako tam pri Celju, nekje v gozdu križajo Kristusa. Res pa je, da sem par dni prej bil na obisku pri logistiku.Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Za "verjeti v Boga" ali "trditi da obstaja", ne dobiš enakega recepta.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hja, od enega, ki zagreto verjame v čudežno alternativo, lahko komot pričakujem, da verjame še kup drugih neumnosti
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
... Če bo pa On želel kaj od mene, bo pa to željo izrazil tako, da ne bo dvoma od koga prihaja. Potem bo pa na meni, če ga bom uslišal ali pa ne.
Naj ga imaCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Če ima Usein Bolt za fizioterapevta homeopata, je že nekaj na tem.
.
Citat:
There are thousands of trained homeopathic physicians in Germany and Dr Müller-Wohlfahrt is a world leader in the treatment of sports injuries. “He is well-known for his holistic approach. Though conventionally trained in medicine and orthopaedics, his treatment includes manual diagnostics, as well as herbal and homeopathic remedies and acupuncture. Other famous patients include Paula Radcliffe, Kelly Holmes, Tyson Gay, Ronaldo, Michael Owen, Steven Gerrard and Boris Becker. He is also the team doctor for the German national football team and FC Bayern München.”
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Sam zase vem da sem Bogaboječ človek, takih izjav si ne upam privoščit pa pika, ker sem videl in slišal preveč podobnih primerov kateri se niso končali dobro. malo previdnosti svetujem. Morda ti je moje pisanje danes smešno, najbrž pa se boš čez leta spomnil da si to že nekje bral...