zakaj religije?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kaj pa oni, ki je malce bližje Fonzitu, npr. Stardec, mu vaga kaj manj pokaže, npr. tam okoli 15 g? (čisto v nulo ne more biti, ker vsi vemo, da ima grehe nad seboj ...
wink-1.gif
)

I

Izbrisan uporabnik #9334

... ampak ti si sedaj za 22 g težja in ne lažja, ..
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Je kdo slišu za ene teorije, ki bi jih naj celo dokazovali, da se ob smrti zmanjša teža....so bili eni poskusi v zaprtih epruvetah, ko so zastrupljali ene bakterije al kaj že in se je takrat pokazala razlika v teži na mikrotehtnici.
....ne vem, na eno življensko energijo al materijo verjetno, če so lahko zvagali, so namigovali.

Seveda so dokazali, da je človeško telo po smrti lažje za 22g. To je teža duše. In tega seveda niso mogli dokazati na živalih ali bakterijah, ker te nimajo duše.
smile-1.gif
V bistvu niso...
Ampak naj te to ne ovira pri kotaljenju buč
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
še naprej ostaja nepojasnjeno srečevanje božanskih bitij in mrtvih sorodnikov
Kaj pa je tukaj nepojasnjenega
confused-1.gif

Možganom se fuzla, sanjajo, blodijo.

Problem je, ker se gredo nekateri potem razfukat v podzemno, drugi bombandirat Irak itn...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Kaj pa oni, ki je malce bližje Fonzitu, npr. Stardec, mu vaga kaj manj pokaže, npr. tam okoli 15 g? (čisto v nulo ne more biti, ker vsi vemo, da ima grehe nad seboj ...
wink-1.gif
)

A ne kaže alkotest v mg?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Sej tud Mamca ni mogla v eni porciji fasat 22 g!
shocked-1.gif

Kristus božji.
bonk.gif

Da je pa Gattota položilo, bi pa verjel, mene bi tudi. Sploh če bi bil ob 22 gramov. (in s tako malim.
tongue-1.gif
)

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Je kdo slišu za ene teorije, ki bi jih naj celo dokazovali, da se ob smrti zmanjša teža....so bili eni poskusi v zaprtih epruvetah, ko so zastrupljali ene bakterije al kaj že in se je takrat pokazala razlika v teži na mikrotehtnici.
....ne vem, na eno življensko energijo al materijo verjetno, če so lahko zvagali, so namigovali.

Seveda so dokazali, da je človeško telo po smrti lažje za 22g. To je teža duše. In tega seveda niso mogli dokazati na živalih ali bakterijah, ker te nimajo duše.
smile-1.gif
V bistvu niso...
wink-1.gif

Sem pa res mislil, da razumeš kak štos!
cry12bpy.gif

volk_S

Pripravnik
17. avg 2007
759
0
16
44
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
kako pa naj si predstavljam nekaj kar ne obstaja? preprosto ničesar ni. kaj si bi tu predstavljal?
Zate je preprosto si predstavljati da ničesar ni? Ne mi pisat, da znaš tudi z 0 deliti... U glavnem, jaz mislim, da nekaj je. In to je tista svetloba.
v redu. če tvoji možgani tako delujejo da strah pred ničemer zapolnijo z nekimi višjimi bitji je pač tako. jaz strahu pred ničemer pač nimam.
Mogoče si predstavljaš smrt kot spanec brez sanj, ko se ne zavedaš samega sebe. Toda če bi trenutku tega spanca, ne vem , padlo nate 5000 ton svinca, verjemi mi, da bi videl tisto svetlobo. To ni noben strah pred ničimer, kakorkoli si ti 0 predstavljaš. Kar se pa tiče višjih bitij... ko so znanstveniki nekaj računali, da je pred 15 milijard leti bil nek velik pok, pa si niso znali razložiti, kaj je bilo prej so tudi začeli ozirati proti bogu. Drugače pa obstajajo načini da vidiš Kristusa, zate sicer ne vem, glede na pisavo v tvojem podpisu, boš mogoče boš videl tole:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne vem ravno direkt, kako je s Fonzijem, ampak zvon iz njegove kulle je pa točno takšen, kot sem ga poslušal nekoč pri starših doma. (100 let nazaj) .
Torej imam čudoviti razgled na Kranjsko, skupaj z muziko. Fonzi naj kar pridno zvoni. Grehe naj pa tudi odpušča po meri.
tongue-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:

smile-1.gif
V bistvu niso...
wink-1.gif

Sem pa res mislil, da razumeš kak štos!
cry12bpy.gif
Pri tebi se nikoli ne ve.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
ko so znanstveniki nekaj računali, da je pred 15 milijard leti bil nek velik pok, pa si niso znali razložiti, kaj je bilo prej so tudi začeli ozirati proti bogu.
Ne niso se ozirali k bogu. Še več, dokazali so, da za "veliki pok" ne potrebuješ intervencije "višjega bitja"

I

Izbrisan uporabnik #9334

Lej, Bizi, toliko časa si že tu gor in še vedno ne razumeš, da je Jest vedno in apriori smrtno resen, nikoli za štose!
rolleyes-1.gif

Štosi so samo za otroke ... (1 + 1 =
confused-1.gif
tam okoli 15, kajne?)

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Hja, od enega, ki zagreto verjame v čudežno alternativo, lahko komot pričakujem, da verjame še kup drugih neumnosti
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Dokler obvladuješ svoj tok življenja, je prav luštno popoprati mrzlo realnost s kako začimbo.
Ko se ti sistem zjebe, (kar je v bistvu nastavitev državnega aparata pri nas za najmanj pol državljanov od 91. leta naprej), ti pa preostane dvoje:

- lahko žalostno, zagrenjeno in skrajno racionalno gledaš v življenje, ki brzi mimo
- lahko mu pokažeš vesele zobe in se mu posmehneš.

Kateri recept je boljši?

ps. Lahko se pa nahajaš med tistimi 5% izbrancev ...
grims-1.gif