Zakaj moški postanejo mehkužci?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
... neki v tem stilu k na forumu (katerega se tukaj briše link) ...

OFF: Hmm, kateri forum imaš v mislih? http://www.mobisux.com? Kje se že tole briše?
grims-1.gif

Nazadnje predvčerajšnjem, eden od adminov, ko sem navajal trditve albancev in en od virov je bil mobisux.
smile-1.gif

PS: najebal boš v adminu.
grin1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
za ženske kompromis pomeni to, da se strinjaš z njimi. če se ne, se že kregaš in si nasiln
hysterical-1.gif
da je pa ta članek popolna bedarija, ti pa pove tale citat:

Citat:
Zakaj moški postajamo mehkužci?

Ko so odraščali naši očetje, je bila beseda moža njegovo življenje in njegova čast najpomembnejša vrednota. Vmes smo prišli na Luno, moški pa so se pomehkužili.

Tudi ženske so opazile, kam gre zadeva … počasi postajamo ženske. Vendar one želijo nekoga, ki se bo obnašal kot moški, ki bo odločal kot moški, in ki bo k ženski pristopil kot moški, ne kot pomehkuženo bitje, ki mu je treba ponuditi ramo za presunljivo izpoved.

Moški se zlahka vdajo
Včasih je moral imeti moški v glavi dve krogli, da je odnehal s tistim, kar je pravkar počel. Ni iskal zasilnega izhoda za vsakim vogalom. Preprosto reči 'odhajam' ali 'ne grem se več' ob prvih težavah, postaja nekaj samoumevnega za vse več mladih moških in tistih v najboljših letih. Pravi šampioni so tisti, ki ostanejo v ringu sredi bitke. Ali pa se po padcu poberejo še preden sodnik prešteje do deset.

Moški ne prenesejo kritike
Se spomnite stavka ''Prenesi to po moško''? Se spomnite časov, ko je moški sprejel nekatere stvari in zraven ni tarnal, ker ''njegovih občutkov nihče ne upošteva''? Časov, ko je bila vojaščina uzakonjena in je vsakdo, ki se
je pritoževal zaradi jutranjega bujenja ob štirih, končal s čiščenjem stranišč? Če je bilo treba, tudi z jezikom. Moški so znali prenesti udarce, bolečino, kritiko. Danes mora biti vsak stavek ovit v celofan, sicer lahko tečejo celo solze. Pa kaj, če ti šef reče, da si idi.oz; mogoče celo si. Kaj če bi se naučili prenesti kanček neodobravanja?

Moški se pritožujejo
Pritožbe dežujejo z leve in desne. Kava ni dovolj topla, postrežba je prepočasna, razdalja prevelika … Sprejmite, da življenje ni popolno, in pojdite dalje. Ali pa si pokrijte mednožje in kupite modrc.

Moški se negujejo kot ženske
Saj ne, da bi želeli zaudarjati po postanem znoju in imeti črno za nohti. Toda bodimo odkriti, zakaj bi si z voskom pulili karkoli, kar je narava pustila rasti na tistem mestu? Zakaj bi šli na dopust v toplice in se pustili obložiti z morskimi algami? Bodimo čisti, zlikajmo si obleko, vse ostalo pa prepustimo ženi, mami ali tašči.

Moški govorijo o čustvih
Ta je dobra. Moški imajo od nedavnega potrebo, da vsi okoli njih slišijo, kaj čutijo. Ni dovolj, da so začeli jokati, zdaj se morajo še ''izražati''. Ni dovolj, da vprašajo ''Bi se poročila z mano in mi kuhala vsak večer?'' Ne, zdaj so v modi recitali in polurni govori.

Moški zagovarjajo feministke
Moški skupaj s feministkami v prvih vrstah vreščijo o enakopravnosti na delovnem mestu, enakopravnosti spolov in obožujejo ženske bende. Beseda 'mačo' je postala zmerljivka. Stare vrednote, da mora biti moški skrbnik družine in tisti, ki sprejema odločitve, ženska pa vzgajati otroke, so danes sovražno sprejete. Kje se je zalomilo?

Moški prevzemajo nemoške vloge
Meditirati, biti vegan, član društva proti pobijanju mrčesa, oboževalec Toma Cruisea … včasih je bil moški tabornik ali vsaj skavt. Na kmetih pa tako ni bilo časa za takšne moderne tvorbe.

Moški so neuporabni
Naši pradedje so znali zgraditi hišo z golimi rokami in stala je 200 let. Današnji moški ne znajo brez 200 strani debelega priročnika niti priviti straniščne školjke. Nekateri niti ne vedo, kje imajo shranjeno kladivo. Ali pa ga med orodjem s težavo najdejo.

Moški ne zmorejo biti odkriti
Današnji moški nimajo več težav, ko razlagajo o svojih otroških fantazijah in kosmatih medvedkih, toda povedati stvari naravnost in brez olepševanja, jim ne gre z jezika. Kakor da bi bili vsi pripadniki mirovnih sil. Veste zakaj? Če bodo brutalno iskreni do drugih, so lahko tudi drugi brutalno iskreni do njih.

Moški prevzemajo ženske vloge
Od kdaj je biti gospodinjec samoumevno? Od kdaj je poklic medicinske sestre nekaj, o čemer sanjarijo fantje? Od kdaj predstavlja mesto tajnice cilj ambicioznega kariernega načrta? Od kdaj je neizbežna prisotnost pri porodu postala zapoved?

Moški spremljajo tv žajfnice in Oprah
Je potrebna razlaga?

Moški so brez zadnje besede
Moški nobene odločitve ne morejo več sprejeti brez posvetovanja z žensko. Zadnja beseda je zgolj s posmehom sprejeta slaba šala, moški pa najšibkejši člen verige.

Ni treba biti šovinistična svinja, a kam nas to pelje? Pojdite v lokalno videoteko in si sposodite kakšen film s Frankom Sinatro, Stevom McQueenom ali Seanom Conneryjem iz najboljših časov, videli boste, kaj pomeni ''sprejeti stvar kot moški''. Če je to preveč za vas, je tukaj nekaj preprostih pravil: ugriznite se v ustnico, ne pritožujte se in pojdite naprej. Bodite moški, naj vas ne bo strah izreči nekaj seksističnega, če odraža resničnost. Joga ni več v modi in biti hotelska sobarica ni pojem prestiža. Ne bojte se povedati ljudem, kaj mislite, predvsem pa ne stecite takoj k mami ali dekletu, če je bil nekdo ''grd'' do vas.

bonk.gif

vedno več žensk se pritožuje, da samo one kuhajo, likajo.. ( opravljajo "ženska" dela), da ne rabijo moškega da jim kaj popravi, da tipi ne znamo izrazit svojih čustev...
bonk.gif
in če tip reče ženski da nej ostane doma in skrbi za dom, je pa takoj na tapeti, da je šovinistična svinja..

bonk.gif

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Kaj imaš to za eno sranje? To je spisal nekdo, ki piše horoskope. To jé neke vrste horoskop. Brezveze karkoli komentirat, pač nakladanje in posploševanje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:
Kaj imaš to za eno sranje? To je spisal nekdo, ki piše horoskope. To jé neke vrste horoskop. Brezveze karkoli komentirat, pač nakladanje in posploševanje.

Saj to je. Verjetno je nek pomehkužen gay to pisal.
grin1.gif

Ko bi vsaj pisalo NEKATERI moški..., tako pa se splošno povzema na celotno moško populacijo.

Seveda so eni cmere, pa bolj mehki od žensk... spisat "članek" da smo vsi taki pa...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik BlackHole pravi:

Sej je popolnoma jasno, da to ne leti na vse pripadnike moške populacije, je pa čisto logično, da se take zadeve pišejo provokativno in posploševalno, zato se osredotočite na bistvo.
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ker si prva...
grin1.gif

mah, ne bom po točkah pisal, bom takole napisal...

skratka, priznam, da sem mehkejši. ampak - a sem zato res copata? sem zato res mehkužec? ker znam ženski pokazati, da mi je do nje - da jo imam rad in da bi naredil veliko za njo? veliko, a ne vse!!

skratka - danes se mi je utrnila tale misel, namreč, velikokrat je bilo rečeno, da sem copata. mehužec. no, glede na to, da so me ženske, ki so mi pomenile največ na svetu, pustile in sem iskal pot nazaj... yebat ga, we all do mistakes. sem mehak, a nisem mehkužec. in nisem copata.

zakaj?

enostavno - vse so hotele neki ordinirati z mano, me preobraziti. ampak - no go - sem Jure, in ne nekaj tretjega - seveda, ker zveza potrebuje nekaj prilagajanja in skelpanja kompromisov, se strinjam, da malce sem se odklonil, a vseeno. do neke mej. in ko sem to mejo dosegel, se je začel konec. ker čez sebe ne bom šel. ker ne bom postal neki Matej, Boštjan ali žešæi čapac. no go.

sem mehak. znam pokazat čustva. a nisem copata. sem Jure.

in ponosen sem na to!
zmaga.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Kaj je moški ste zdej deci al mehkužci? Lepo vam piše, da se kdaj ugriznite v ustnico, vi pa tlele zdej jokate da to ni res! Eni navadni mehkužci ste vsi po vrsti!
grin1.gif

Kolk mal je treba, da vsi neki jokajo!
hysterical-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ni mi jasno najbolj, kaj hočeš povedati?

sem lepo povedal - je res, da sem mehak, a vseeno dec. to ni jokanje...

@Diablo: verjetno res, ja... ne vem, če sem že kdaj videl tvoj post nekako tako dolg... ampak... ti si itak osebek svoje vrste... rad bi te videl, kakšen si v živo...
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ksz

tiste babnce ki se strinjajo s tem člankom si zaslužijo samo kake Južnjake.... jih bojo že oni v red spravili