Citat:
Halo mladenič, kaj če bi malo popazil na čik, tu se vse kadi v mene!"
Res je, imaš pravico zunaj kadit, ampak...kajenje v nekoga druzga je stvar bontona in najosnovnejše kulture. Civiliziran človek bi moral vedet, da se to ne počne. Niti ne rabiš bit nevem kako izobražen, da to veš. To je enako kot bi tebi ob pitju kavice nekdo prdel v ksiht, al bi ti nekdo kašljal v ksiht, al pa ti pljuval in kozlal na mizo, al bi se ti nekdo useknu ob tvoje hlače itd... Tud to ni prepovedano.
Je pa to stvar olike in to osnovne. Koneckoncev je na javnem WCju dovoljeno vsem scat in srat, ampak to ne pomeni, da lahko ščiješ in serješ na moje čevlje.Tisti, ki ne živimo več v hosti to vemo.
Veš, če imaš pravico kašljat še ne pomeni, da imaš pravico kašljat v moj ksiht in moj kafe.
Jaz bi prepovedal kajenje povsod tam, kjer je ob kadilcu še nekdo.
Človek, ki je sedel zraven in v katerga si kadil, ti je pač hotu povedat da si neolikan. Pha, namesto, da bi se pritoževal tisti, ki si mu v ksiht smrdljivi dim puhal, se pritožuješ ti. Eeeeej to pa je primitivizem tiste najbolj gnile sorte zabačenca. Če v tej svinjariji in žretju sosedovega dreka ti pač uživaš, uživaj zase. To pravico imaš, enako kot ima na drugi strani nekdo pravico, da v tej tvoji svinjariji in žretju tvojega dreka NE uživa.
Kultura, bonton, olika, higiena itd...a si že slišal za to?