Zakaj me mora vsakič raspiz*it neko tele?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Sočustvujem s tabo. Kadilski zakon ni naredil drugega kot militantnim nekadilcem je še podžgal krila in sedaj so sveto prepričani kako so dolžni vsem in vsakomur težit zaradi tobaka. Naj gredo v toplo notranjost lokalov, kadilce pa naj pustijo na miru. Pa da ne bo pomote še eno leto in pol nazaj sem kadil po najmanj dve škatli na dan ,zadnjih dvajset let in ne bo mi prišlo na misel komurkoli težit kako je škodljivo uživanje v dimu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik soncek321 pravi:
Meni je grozno že to, da kadilci pred lokali zmrzujete... Sama ne kadim in če se je kdaj prej zgodilo, da se je kadilo vame, sem se presedla par cm, da je šel dim mimo.
Res ste reveži, kako se vsi spravljajo na vas samo zaradi cigaret in vas gledajo kot prestopnike ob plinskih pečeh...

Po razmišlanju si punca za vženit!
roza.gif

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Sem imel isti problem dva dni nazaj, se je ena mama bunila da se ji kadi v glavo, pa sem ji lepo povedal da če ji ni kaj prov gre lahko noter ali pa zamenja lokal in to brez povišanega tona, pol je bila pa tolk užaljena pa mi prjav da nekadilci mamo tut pravice, ja se strinjam zato pa pejt not na toplo sej je svež zrak in odpujsala je domov
evil.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Jaz ga pa od včeraj NE zagovarjam. Pogrešam vonj po cigaretih. Temu zakonu so pozabili dodati Zakon o osebni higieni
10.gif

Zaradi tistega cigareta na mesec moram zmrzovati zunaj na dežju
cry12bpy.gif

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Jaz ga pa od včeraj NE zagovarjam. Pogrešam vonj po cigaretih. Temu zakonu so pozabili dodati Zakon o osebni higieni
10.gif

Zaradi tistega cigareta na mesec moram zmrzovati zunaj na dežju
cry12bpy.gif

Maš prav....
10.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Halo mladenič, kaj če bi malo popazil na čik, tu se vse kadi v mene!"
Res je, imaš pravico zunaj kadit, ampak...kajenje v nekoga druzga je stvar bontona in najosnovnejše kulture. Civiliziran človek bi moral vedet, da se to ne počne. Niti ne rabiš bit nevem kako izobražen, da to veš. To je enako kot bi tebi ob pitju kavice nekdo prdel v ksiht, al bi ti nekdo kašljal v ksiht, al pa ti pljuval in kozlal na mizo, al bi se ti nekdo useknu ob tvoje hlače itd... Tud to ni prepovedano.

Je pa to stvar olike in to osnovne. Koneckoncev je na javnem WCju dovoljeno vsem scat in srat, ampak to ne pomeni, da lahko ščiješ in serješ na moje čevlje.Tisti, ki ne živimo več v hosti to vemo.

Veš, če imaš pravico kašljat še ne pomeni, da imaš pravico kašljat v moj ksiht in moj kafe.

Jaz bi prepovedal kajenje povsod tam, kjer je ob kadilcu še nekdo.

Človek, ki je sedel zraven in v katerga si kadil, ti je pač hotu povedat da si neolikan. Pha, namesto, da bi se pritoževal tisti, ki si mu v ksiht smrdljivi dim puhal, se pritožuješ ti. Eeeeej to pa je primitivizem tiste najbolj gnile sorte zabačenca. Če v tej svinjariji in žretju sosedovega dreka ti pač uživaš, uživaj zase. To pravico imaš, enako kot ima na drugi strani nekdo pravico, da v tej tvoji svinjariji in žretju tvojega dreka NE uživa.

Kultura, bonton, olika, higiena itd...a si že slišal za to?

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
brezevzeze si to napisal, primitivci tega ne štekajo pa da jih zadimiš.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
No stardec je končno povedal nekaj pametnega v tej temi. Res pa je tudi da naj kadilci pač imajo terase zase, saj nikjer noter ne smejo kaditi več (tudi zahvaljujoč zdaj jamrajočim gostincem ki so se prej ločevanja prostorov in ventilacije v gostilnah izogibali kot hudič križa)

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Malcom, kdo je bil pa prvi pri mizi?

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113

Kaj je tle pomembno kdo je prvi prišel, če nekdo kozla po enmu drugmu. Bistveno je to, kdo komu kaj dela, ali kdo komu nič ne dela.
Kot sem reku, tukaj gre za stvar splošne kulture ali primitivnosti. Nič druzga.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Prosim če več ne piješ in forumiras, samo za tebe bom še 1x ponovil ki je tastari sedel,
ker si spregledal ker si bil nabit; no stari je sedel diagonalno za nama, kako ga naj vidim
diagonalno za sabo, pa še sam je bil, tako da še pogovora ni blo čut.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kaj pa je važno kje je sedel? Dejstvo je, da se je dim iz tvojga čika kadil direkt njemu v nos. A je mogoče kaj važno kje ti sediš, da ti nekdo upravičeno ali ne, v naročje kozla?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
v tem primeru je stari čisto sam kriv, oz. je malo hantle iskal verjetno. drugo bi blo če bi ti direkt v njega pihal, če pa dim vleče nazaj njemu v gobec, pa si je sam kriv da se je tam vsedel. verjetno je bil kaki militantni nekadilec
smirk-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Preberi še enkrat citat, ki ga je malkom sam napisal.
Citat:
Torej malkomovo nesnago je vleklo direkt v soseda in njegov čaj.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Preberi še enkrat citat, ki ga je malkom sam napisal.
Citat:
Torej malkomovo nesnago je vleklo direkt v soseda in njegov čaj.

Ja samo se da to tudi lepo povedat. Da se tudi presest na drugo mizo. Lahko tudi
potrpi. Itak je že to malo rasizma da nesmemo not kadit, zdaj pa še me zunaj lahko vsak
naganja, naslednje kaj pričakujem je, da ko bom kadil v avtu, mi bo na semaforu en potrkal na
šajbo pa reko naj gasnem čik ker ga moti ko me gleda.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj pa je važno kje je sedel? Dejstvo je, da se je dim iz tvojga čika kadil direkt njemu v nos. A je mogoče kaj važno kje ti sediš, da ti nekdo upravičeno ali ne, v naročje kozla?

Preberi si še enkrat:

Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Malcom, kdo je bil pa prvi pri mizi?

mi2, tastari se je pol pri napol prazni terasi vsedel k najini mizi da me je lahko drkal v glavo al kaj.

Izgleda en tečen stardec-kot ti. Taki ki jim vrhunec dneva predstavlja jebanje drugih.

Da ne bo pomote-tudi starebabe poznam take.
10.gif