Zakaj me mora vsakič raspiz*it neko tele?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ne gre se za to ali je zate letos že mraz ali ne. Dvomim pa, da si ti prejšna leta, pa recmo oktobra sedel zunaj in pil kavico. Morda ti je letos všeč, ker so gostinci dal razne grelce, pa še ti veselo je*š kadilce, ker (če si sploh upaš) sikaš zarad dima, a najbolj si filaš ego tu na forumu.

Pa te mam počasi kr dovolj, ti svetujem, da se umiriš.
Že dalj časa opažam, da se poskušaš čisto povsod nekaj kregati in pregovarjati.
Te boli, ker si med kritiziranimi pušači?
Drugače pa ja, vedno sem zunaj, če se le da.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik dekca pravi:

Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Citat:
Uporabnik dekca pravi:

Torej priznavaš, da so lokali prazni?

Od kje ti pa ta ideja? Tam kjer sem jaz je vedno gužva notri in zunaj
smirk-1.gif

A si tok debu?
evil.gif

Zgleda si ti navajen, da se zaradi tvojega ogabnega vonja lokal v trenutku izprazni. Svetujem ti menjavo parfuma...

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Ne me ne boli, ker ne spadam več med kadilce
smirk-1.gif

Glede ostalega se pa ne bom ponavljala in brez žalitev prosim.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Torej priznavaš, da so lokali prazni?
Od kje ti pa ta ideja? Tam kjer sem jaz je vedno gužva notri in zunaj
smirk-1.gif
A si tok debu?
evil.gif
Zgleda si ti navajen, da se zaradi tvojega ogabnega vonja lokal v trenutku izprazni. Svetujem ti menjavo parfuma...
Sem nasprotnik parfumov, ker jih testirajo na laboratorijskih živalih in sem odločen zagovornik naravnih vonjav.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Komot. Kr dajte me, da si ga bo lahko malcomX v miru ročkal na škatlico cigaret
evil.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne dečko, to pomeni, da tudi nekateri nekadilci raje gledamo okolico in ne samo 4 stene in tečno kelnarco v lokalu.

Zdej je pa tole že višek
10.gif

nikoli ni blo nobenga pritoževanja, ko je bilo kajenje še dovoljeno v lokalih. Zdej imate ta poonegavljen zakon, sveže dišeče lokale. Pejte že notr, da imamo vsak na terasah pri minus tri mir pred vami. Matr ej!!!!!!!!!!!!!!!! In nehajte zajebavat s tem, da si kadilci jemljemo neke pravice. Jaoooooo never ending story!
uf-1.gif

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Zanimivo razmišljanje.
wink-1.gif

Če bi sedel v moji bližini na terasi in bi ti se kadilo v glavo, bi največ kar lahko, dobil prijazno priporočilo, da pač zamenjaš mizo ali pa lokal.

Ko bi sam kadeč na terasi kršil kakšen zakon in bil na to opozorjen, bi opozorilo našlo lepo mesto ali če bi poleg nekdo jedel, ravno tako. Če pa vsi pijemo kavico, tebi se pa kao kadi, pa nič Tudi minister Gregor ne. Za kaprice je mesto doma.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne dečko, to pomeni, da tudi nekateri nekadilci raje gledamo okolico in ne samo 4 stene in tečno kelnarco v lokalu.

Zdej je pa tole že višek
10.gif

nikoli ni blo nobenga pritoževanja, ko je bilo kajenje še dovoljeno v lokalih. Zdej imate ta poonegavljen zakon, sveže dišeče lokale. Pejte že notr, da imamo vsak na terasah pri minus tri mir pred vami. Matr ej!!!!!!!!!!!!!!!! In nehajte zajebavat s tem, da si kadilci jemljemo neke pravice. Jaoooooo never ending story!
uf-1.gif
Priporočam ti jemanje večjih količin Persena
rolleyes-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
ma daj ne delaj štale po nepotrebnem....

sam sem nekadilec... in zadnja stvar na tem svetu od sprejetja tega zakona je.... da bi se spravljal na kadilce na terasah....
mi ne pade niti na kraj pameti kaj takega.....

očitno samo nalašč j**** folk v glavo....

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:

ma daj ne delaj štale po nepotrebnem....

sam sem nekadilec... in zadnja stvar na tem svetu od sprejetja tega zakona je.... da bi se spravljal na kadilce na terasah....

mi ne pade niti na kraj pameti kaj takega.....

očitno samo nalašč j**** folk v glavo....

Če bi pozorno bral temo, bi videl, da jaz nikomur od pušačev ne težim...

Težim pa sedaj, ker vidim, kako razmišjlajo nekateri. "Meni pa tisti nekadilček že ne bo govoril, da mu ne smem pušiti v faco. Boli me, če ga to moti"

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Ne težiš, bi pa rekel (če bi si upal)

tvoj citat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Seveda! A mogoče kje piše, da so terase rezervirane samo za kadilce?
bonk.gif

Če me bo motil tvoj dim, ti bom lepo povedal, kar mi leži na duši. Od tvojega IQja pa je odvisno, kako se bo zadeva končala. Normalen kadilec bo upošteval zadevo, ki se ji pravi bonton... [censored] bo pa sikal nazaj, skakal vame in tvegal, da mu nabijem njegove čike v vse telesne odprtine
evil.gif

V glavnem, tudi če boš komu rekel glede dima, te lahko samo pošlje nekam, ti je cifra lepo odgovoril. Lahko se mečeš po trepalnicah, pa ne boš mogel NIČ.

In normalen kadilec bo veselo kadil naprej
aplauz.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Ne težiš, bi pa rekel (če bi si upal)

tvoj citat:

Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Seveda! A mogoče kje piše, da so terase rezervirane samo za kadilce?
bonk.gif

Če me bo motil tvoj dim, ti bom lepo povedal, kar mi leži na duši. Od tvojega IQja pa je odvisno, kako se bo zadeva končala. Normalen kadilec bo upošteval zadevo, ki se ji pravi bonton... [censored] bo pa sikal nazaj, skakal vame in tvegal, da mu nabijem njegove čike v vse telesne odprtine
evil.gif

V glavnem, tudi če boš komu rekel glede dima, te lahko samo pošlje nekam, ti je cifra lepo odgovoril. Lahko se mečeš po trepalnicah, pa ne boš mogel NIČ.

In normalen kadilec bo veselo kadil naprej
aplauz.gif

A da ne bom mogel nič? Nazaj te bom zasmradil z osvežilcem za zrak
evil.gif

Pa še en moj drugi odgovor:

Citat:
Dejansko jaz še nikomur nisem nikoli rekel, naj mi ne kadi pod nos. Ampak ko poslušam debilne komentraje kadilcev, ki mislijo, da je njihova najsvetejša pravica pušiti kjerkoli jih prime, neoziraje na vse okoli sebe, me konkretno pogreje.

Če nekoga moti, da mu nekdo kadi pod nos, ima čisto vso pravico se pritožiti. Naj si kadilci lepo izbijejo iz glave svojo nedotakljivost na terasah.

Nazadnje urejeno:

WolfSLO

Pripravnik
20. avg 2007
183
0
16
Dokler ne puhne meni v faco namerno, naj kadi na terasi kolikor ga je volja. Že tako se mi smilijo, ko jih vidim, da zmrzujejo
evil.gif
Če pa meni začne presedati dim, se pa tako ali tako lahko umaknem v notranjost.

Nekadilci se pa na terasi sedaj zadržujemo le zaradi kolegov- kadilcev
shocked-1.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
KSZ

Sem malo razmišlajl, kaj bi naredil v MX-ovem primeru...
Verjetno bi kadil naprej, kot da ni nič bilo. Če bi mi težil, bi rekel, da je v lokalu topleje in da lahko kadim tu na terasi.

OT:
Včeraj pri kaki 0 zunaj sedita dva delavca, pijeta pivo in kadita
grin1.gif

Jaz sem pa komaj do kafiča prilezo
grin1.gif

soncek321

Zelenc'
20. okt 2007
18
0
1
Meni je grozno že to, da kadilci pred lokali zmrzujete... Sama ne kadim in če se je kdaj prej zgodilo, da se je kadilo vame, sem se presedla par cm, da je šel dim mimo.
Res ste reveži, kako se vsi spravljajo na vas samo zaradi cigaret in vas gledajo kot prestopnike ob plinskih pečeh...

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Joj, kdo jih pa sili, da morajo kaditi na hladnem, saj so se sami tako odločili in očitno jim je to všeč, če to delajo. Če pa ob tem trpijo, potem pa je že tako tudi prav. Pa nisem se zato oglasil.
MalcomX, zakaj si ugasnil cigareto (nisem bral vsega), res mi ni jasno. Jaz je sigurno ne bi, razen če bi se res počutil ogroženega. Sem nekadilec, sicer in podpiram novi zakon.