Veste samo tisto, kar vam 'pove' 'Irec', ki je pa precej v zaostanku z informacijami, pa še to kar ima, je večina precej sfaljenega...to je pa tako, če sprašujete njega. Res pa je, da se je zelo angažiral glede mene, celo onkraj tega, kar je še normalno.
Ker si bolj slabo dojemljiv, pa še enkrat...tvoj kolega buco je imel veliko za povedati o tem, kdo 'živi pri mamici', na koncu se je pa izkazalo, da živi sam pod streho 'mamice'. Za razliko od nekaterih.
Jaz pišem tu gor samo stvari, ki so znane preko 'neta', za razliko od vas bolnikov, ki se silno zanimate za zasebna življenja drugih, kar gre predvsem pripisati dejstvu, da meni (in še komu) niste kos v besednih debatah na forumu in potem v nemočnem besu skušate utišati z bednimi pizdunskimi forami v stilu 'vemo, kdo si'. Ko pa kasirate nazaj, pazi še vedno s podatki s foruma oz neta, pa jokcate kot šestletni otroci.
Sem dovolj brihten, da sem dojel, da si se orenk podelal, ko si ugotovil, da poznam gdč. S., prav tako je stresno inkontinenco dobil tvoj zamaščeni kolega (spet podatek s foruma), ko se je razkrilo, da živi 'pri mamici'.
Na srečo pa se vaše bolano zalezovalsko početje (kako zelo mora biti bolan človek, ki gre na neko veselico samo zato, da bi šel pogledat 'sovražnika' s foruma?) upira tudi marsikomu tu gor in so naredili, kar pač so. Hvala jim.
Se pa skrajno moteni osebki seveda ne ustavijo pri zalezovanju forumovcev, ne ne, jih zelo zanimajo družinski člani, prijatelji, celo domače živali (glede slednjega samo...wtf?)