Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.742
5.900
113
OK.
Mi spadamo med druge 10, ker je tast zgradil hišo z namenom, da bo hčerka zgoraj imela stanovanje. Slika je bila malenkost drugačna kot si jo prilepil. Je pa bil nek vložek, s tem se strinjam vendar mnogo manjše, kot bi šel v svoje stanovanje primerljive kvadrature. Je pa tudi lastništvo ženino. Tako da sem osebno jaz v večjem sranju, če se ženi spipa, kot pa tašči
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.151
3.868
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:

Če takrat ni urejen 50%-50%

hysterical-1.gif
A če je to urejeno je pa življenje kaj bolj znosno? Dejstvo je da je bajta nedeljiva, čeprav imaš ti na papirju do zadnjega vijaka in zidaka razdelano lastništvo.

Ko se zatakne in nihče ne popusti je rešitev samo da nekdo gre. Čeprav realnost je pa mal drugačna. Na papirju vse štima, vsi so še vedno na istem naslovu in že 30 let skregani ker nekdo nekomu leta 1985 ni vrnil 5 plač, ki jih je ta vložil v nova vrata. Pa ker je tako lažje in imaš že 30 let priročno temo za vsakodnevno nerganje. Ker pa normalen človek na tako dolgi rok tega ne zdrži je treba pa zraven še mal popit.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
To lastništvo te zna kasneje še tepst. Dejansko nimaš nič od bajte, na papirju pa imaš rešen stanovanjski problem.

Edino s čimer se lahko tolažiš je to, da nisi edini, ki je na ta način spušil 30-50 ali kolikor že jurčkov.
crazy1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Glavno da se še pri teh letih držiš mamine kikle.
priden.gif

Če bi se postavil na svoje noge se verjetno ne bi obnašal tako otročje.

Ali pač...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
In to napiše oseba, ki je strašno užaljena, če nekdo objavi nekaj kar je 'ona' že nekoč pred tem objavila. Toliko o tem, kdo je otročji. Da pa s pri slabih 50 letih bojiš dveh desetletje mlajših žensk, je pa...
hysterical-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.530
2.907
113
v lokalni ostariji
nikjer ni pisal da se boji žensk. to je zraslo na tvojem zelniku:)

v glavnem, a je kdo pomislil, da je "lastniško stanovanje" da se ne živi več vpri starših voda na mlin bankam v prvi vrsti?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, da se boji beki, je sam napisal, ker je baje nekomu grozila, d mu odtrga yayca (kar je sicer v primeru patriota nemogoče, tako da imaš point), glede ta druge je pa tako...odkar sem napisal, da jo osebno poznam, se je povlekel kot polž v (tujo) hišico, recimo školjčno lupino.

dejstvo je, da to ali nekdo živi pri starših ali ne, nikakor ni in ne more biti pokazatelj tega, ali je 'sinæek' ali ne, saj sem navedel nekaj primerov oseb, za katere je splošno znano, da so bili orenk dedci, po drugi strani pa imamo kar nekaj primerov osebo, ki baje živijo v samozgrajenih bajtah, pa je jasno, da so pyækice, odličen primer je reva iz biræne vasi, ki se strašno boji dveh žensk...pa manjšine tudi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
In državi. Človeka je potrebno zakreditirat do konca in naprej, da postane odvisen in s tem suženj.

Sicer pa nisem bral vse solate. A pred generiacijo ali dve nazaj, je bila zgodba povsem drugačna. Ruralno območja, kmetije z več otroci. Najmlajši je pojerbal kmetijo, ostali so šli v svet - mesta po stanovanja itd. Zadeve niso primerljive danes.

Mene ne moti, da kdo ostaja doma 4ever. Samo da mi ne pametuje o kakšnih zadevah. Sem probal že skoraj vse permutacije bivanja,bloki , hiše doma, ne doma itd Vem koliko kaj stane in kako se plača.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.530
2.907
113
v lokalni ostariji
par par desetljietih najaz so otroci šli služit drugam... takrat še ni bilo traktorjev toliko in se je delovna sila potrebovala!

drugače pa kot sem rekel, poznam dosti primerov ko so bile zgodbe take, da so otroci kupili hišo in naselili notri starše...

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Včasih je pač tako da tudi lasten mir nekaj stane.... beri, dokler so starci pri močeh, se vtikujejo v vsako stvar mladih in jim ne pustijo dihati, urediti stanovanja po svoje, jim ne dajo prepisati niti kvadrata bajte, za vzdrževanje bi pa imeli ja... pol pa imajo froci nekega dne dovolj in se selijo iz čistega miru v 50 kvadratov dvosobnega stanovanja, starci pa crkujejo v graščini. Marsikdo se najde tu
crazy1.gif

Nič ni zastonj. Poceni stvari so ponavadi najdražje.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.758
1.564
113
Emona / Carnium
Ja, samo to pomeni, da moraš prebiti plato, da priklopiš svoj sekret na tastov, ki živi spodaj...

Oglavnem...k kle nekdo napiše samostojnost, misli s tem pucen streha nad glavo...vse ostalo pa je...bl po šiptarsk zrihtan
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
In znalac kje ti živiš?

O vseh si tako pameten, zate je pa edino znano da si pri mamici, ki je vdova. (Dobro, o tebi vemo več, ampak na javnem forumu, za razliko od tebe, ki vlečeš ven zasebno življenje uporabnikov o tem ne mislim razpravljat. Konec koncev imamo nekateri določen nivo.)

Al si mogoče prišel na kak način do nepremičnine? Ker zaslužil si je v svojem lajfu nisi.

Tista v gatah ne šteje.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.758
1.564
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In kaj je narobe s šiptarji, ti " jugoljub "

Zanič zelenjavo prodajajo. Pa lesene banane. Pa sej to sm že enkrat razlagal...od dvigala vrata držijo odprta, ta zadnji si pa še vezalk ni zavezal in pol traja...pol so tut picaburek nagruntal in s tem zastrupljajo slovenačku decu...pekarna je izgubila pomen odkar so se pojavili šipci...grdo gledajo...ne razumejo...ful majo dnarja...velik delajo...uglavnem, čist so adijo...aja, zmer več jih je! oboroženi so...imajo polne hladilnike...kar prihajajo "gor" sploh ne vem od kod jih je tolk...površni so v građevini...ne pospravijo za seboj...glej...dej ti še kej dopiš...