Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

mistique

Guru
16. jun 2009
13.758
1.564
113
Emona / Carnium
Ti pa imaš visoke življenjske ideale: biti zaposlen (hlapčevanje). Torej imamo pred nami primer hlapca, ki drugim očita, da so copate
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nerazumevanje v temelju. Jaz delam, ker je od nečesa treba živet, ne ker je to ideal. tega socialni podpiranci ne razumete, verjamem. Bo že.

Z vami socialci so sami problemi, prvo hočete podporo, otroške dodatke, potem rabimo šolske psihologe, da se ukvarjajo z vašo mularijo, potem je vaša mularija na zavodu...začaran krog revščine.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.758
1.564
113
Emona / Carnium
Nerazumevanje je na tvoji strani. Ti delaš, ker je od nečesa treba živeti, govoriš pa o tem, da nekdo ne bo imel službe. Torej, ti hodiš v službo, kar pa ni enako delati. Hodiš k nekomu, ki te plačuje. Hlapec mindset, štekaš? Potem pa si pomagaš svojo hlapčevsko nesposobnost ublažiti s tem, da si za sogovorca izmisliš lastnost "socialec" in očitaš revščino.
Nekdo, ki hodi po plačilo drugam, ne bo nikoli bogat v materialnem smislu. Lahko pa se tolaži na forumih...da ima službo
hysterical-1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.449
2.174
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nerazumevanje v temelju. Jaz delam, ker je od nečesa treba živet, ne ker je to ideal. tega socialni podpiranci ne razumete, verjamem. Bo že.

Z vami socialci so sami problemi, prvo hočete podporo, otroške dodatke, potem rabimo šolske psihologe, da se ukvarjajo z vašo mularijo, potem je vaša mularija na zavodu...začaran krog revščine.

Ma kaj naj rečem, si caR.
Dobr da nisi socialc..., furaš lifestyle, ki je trenutno moderen itd., svaka čast

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Nerazumevanje je na tvoji strani. Ti delaš, ker je od nečesa treba živeti, govoriš pa o tem, da nekdo ne bo imel službe. Torej, ti hodiš v službo, kar pa ni enako delati. Hodiš k nekomu, ki te plačuje. Hlapec mindset, štekaš? Potem pa si pomagaš svojo hlapčevsko nesposobnost ublažiti s tem, da si za sogovorca izmisliš lastnost "socialec" in očitaš revščino.
Nekdo, ki hodi po plačilo drugam, ne bo nikoli bogat v materialnem smislu. Lahko pa se tolaži na forumih...da ima službo
hysterical-1.gif

Brezvezna filozofska provokacija. Malo višje si jadikoval nad folkom, ki se noče odlepiti od staršev, zdaj si pa naenkrat že frajer, ki ima tolk kapitala, d amu ni treba delati ničesar. Podedovanega? Mah, nabijaš brezveze..

mistique

Guru
16. jun 2009
13.758
1.564
113
Emona / Carnium
Kako ti razumeš svet okrog sebe, se vidi po tem, da si uspel iz napisanega razbrati, da sem frajer, s kapitalom, ki ne dela ničesar. Potem doživiš cerebralno obremenitev in napišeš, da sem verjetno podedoval...
Sklepam, da je kar velik prepad med tem, kar poskušaš biti in tem, kar si v resnici. Bistvo pa je zate verjetno nekaj, kar je sestavni del torte.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Evo, včeraj govoril z eno punco, 28 let ji je, sama menja gume pa avtu, odkar je polnoletna, si sama služi keš, biceps večji od gattovega, špeha občutno manj kot on...pravi takole: če si služiš lasten denar, ni nič narobe, če si pri starših, v primeru, da je kulla dovolj velika...

mistique

Guru
16. jun 2009
13.758
1.564
113
Emona / Carnium
Ku£ mode£. Jst bom nehu čitat knjige. A ti še kje objav£aš?
Drgač se mi ne zdi nč narobe s tem, da si občutil razliko med špehnobnim indeksom Gatto-ta in vulkanizerke (po opisu sodeč), ki samostojnost razume kot status delavca.

Internacionala by Roza:

V deželi samih srečnih domov,
brez obročkov in kondomov,
vsi plod domačih smo semen,
ne najdeš tujih tu imen.
A ker nas je samo milijon,
je treba pazit kdo gre s kom.
In da ne pride do incesta
previdno izbira se nevesta.
Čeprav je res da prej ko slej
če bomo ves čas znotraj mej
ženili se, se bo zgodilo,
da seme se nam bo izrodilo.
Vendar zavedna etnogrupa
zaradi tega ne obupa
in njena rasa se ne meša
pa naj bo platfus, golša, pleša,
naj bo bratranec hkrati stric
naj ima pet parov bradavic.
in naj, če hoče ljubi bog
se kdaj rodi še kak trinog,
ki ima šest rok in tri oči
le da po tujcih ne smrdi.
Tako ob zgodovinskem koncu,
ko drugi vsi v topilnem loncu
že kdaj bodo spustili bit,
naš narod končno bo razvit.
In zrel, da se v njem rodi
ta, ki čakamo ga vsi,
plod naših tisočletnih travm:
nihče drug kakor sam Triglav.
Naše ljudstvo je izbrano,
da njegov poslednji rod
zapičil bo zastavo
v vesolja zadnji kot.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Una je aktivna sportašica, gume zamenja usput, ko pač zakon tako veleva...sej gatto je bil tud sportaš, je boksal amtersko v velterski kategoriji, potem pa so je malo zapustil plus leta, zdej bi pa šel kvečjemu v supertežko,a mpak s 177 centi dosega rok pa pri teh letih nimaš tam kaj iskat...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
No prav, pa naj bo po tvoje..če se sramuješ prednikov, te razumem, ker se niso glih proslavili.

Ker pa vidim, da te moška telesa privlačijo (kako si pa naj drugače razlagam stalno vpletanje "kao moje zunanjosti) v vsak post?), se pa opišem tebi na ljubo- nisem pretirano visok, majhen pa tudi ne, mišičasto telo, kratki lasje( 1 cm), močna brada (brijem se), kosmat po telesu..
evil.gif
Cist mimogrede...kot rezervni castnik v resnici ne duzis nicesar. Ce imas doma pistolo jo imas kot civilist (torej z namenom za lov, sport ali varnost). Ce jo imas z namenom varnosti potem jo imas kot obcan (tudi ce izvira iz obdobja osamosvojitve). Ce si v pogodbeni rezervi SV potem je dejansko v tvoji enoti nekje sef iz katerega vzamejo pistolo in ti jo dano ko imate usposabljanje oz ste vpoklicani (tko kot dajo vojakom puske) v osebni zadolzitvi imajo pistole osebno zadolzene edino aktivni castniki in vojaski policisti, ki pa morajo orozje hraniti na delovnem mestu in ga lahko nosijo le v casu sluzbe.

Verjamem da se ti je samo nerodno zapisalo ampak ne bi bilo prav da folk kake napacne zakljucke potegne (da imajo rezervni castniki SV sluzbene pistole doma).

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Kot član ZSČ ima verjetno orožni list in zato pištolo doma. Ni pa to službeno, ampak osebno orožje, tako kot si napisal, namenjeno lovu, športu ali varnosti.
zmaga.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Kot član ZSČ ima verjetno orožni list in zato pištolo doma. Ni pa to službeno, ampak osebno orožje, tako kot si napisal, namenjeno lovu, športu ali varnosti.
zmaga.gif
to da je clan ZSC nima nobene veze z oroznim listom. Ce hoce imet orozje doma je sel cez isti postopek kot vsi ostali. Ce mu je bilo orozje podarjeno s strani drzave leta 91 je se vedno moral urediti orozni list kot civilist. Je en od "sefov" pri ZSC moj dober prijatelj in vem da imajo strelsko drustvo oz z enim sodelujejo. Ravno zato da imajo lahko v posesti orozje.

Jaz sem se obregnil ob izjavo da "duzi" pistolo. V bistvu je ne. Ce jo ima na orozni list potem je ne "duzi" ampak jo ima v lasti.

Morem pa priznat da ljubezni do orozja ne razumem. Nimam nic proti njemu...ampak da pa cutis ljubezen oz strast do orozja...pac ne razumem no.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Smo si ljudje pač različni, nekateri se navdušujejo nad avtomobili, drugi zbirajo ročne ure, tretji so fani mobilnih telefonov, nekateri bi dali vse, da bi bili 'slavni', eni si lajfa ne predstavljajo brez piknika vsak teden, drugi dajo celo premoženje za kajtanje...

buco je pa ves blažen, ko v roki drži cev.
grin1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
zmaga.gif
to da je clan ZSC nima nobene veze z oroznim listom. Ce hoce imet orozje doma je sel cez isti postopek kot vsi ostali. Ce mu je bilo orozje podarjeno s strani drzave leta 91 je se vedno moral urediti orozni list kot civilist. Je en od "sefov" pri ZSC moj dober prijatelj in vem da imajo strelsko drustvo oz z enim sodelujejo. Ravno zato da imajo lahko v posesti orozje.

Jaz sem se obregnil ob izjavo da "duzi" pistolo. V bistvu je ne. Ce jo ima na orozni list potem je ne "duzi" ampak jo ima v lasti.

Morem pa priznat da ljubezni do orozja ne razumem. Nimam nic proti njemu...ampak da pa cutis ljubezen oz strast do orozja...pac ne razumem no.

Seveda nima veze da je član ZSČ-ja, vendar je pogoj za pridobitev orožnega lista za orožje, ki je namenjeno lovu ali športu članstvo v lovski ali strelski organizaciji (vsaj bilo je tako). Tudi za varnostno orožje je treba iti skozi enako proceduro pridobivanja orožnega lista, ni pa ti potrebno biti član strelske organizacije.

Se pa vsekakor strinjam da kot rezervist ali nekdanji častnik pištole ne more imeti doma "zadužene", nismo več v jugi.
zmaga.gif
:

Vsakomur svoje, ti jmoraš orožje nositi zaradi službe, nekateri ga pa zaradi veselja.
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Evo, včeraj govoril z eno punco, 28 let ji je, sama menja gume pa avtu, odkar je polnoletna, si sama služi keš, biceps večji od gattovega, špeha občutno manj kot on...pravi takole: če si služiš lasten denar, ni nič narobe, če si pri starših, v primeru, da je kulla dovolj velika...
ladyboy mejbi? A je imel-a vsaj cev velikega kalibra (da se jaz vpletem orozje, ce je ze sla debata v smer, kdo ima in kdo nima orozja, kdo ga ljubi ipd...)
rolleyes-1.gif

I

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.961
7.294
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Smo si ljudje pač različni, nekateri se navdušujejo nad avtomobili, drugi zbirajo ročne ure, tretji so fani mobilnih telefonov, nekateri bi dali vse, da bi bili 'slavni', eni si lajfa ne predstavljajo brez piknika vsak teden, drugi dajo celo premoženje za kajtanje...

buco je pa ves blažen, ko v roki drži cev.
grin1.gif

Če se prav spomnim, se je forumski kolega ''Nenasitni Buco'' pred kratkim opisoval, kot da je:
- nabit
- temnolas ( lasje 1cm dolžina)
. kosmat
- močna brada

Kakšna žlahta?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Miki, tukaj ni tema o izgledu forumasev, ampak, kje stanujemo..torej, si se pri starsih ali se se preselil k zenicki?
cool-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.961
7.294
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Miki, tukaj ni tema o izgledu forumasev, ampak, kje stanujemo..torej, si se pri starsih ali se se preselil k zenicki?
cool-1.gif

Nenasitni Buco, pošteno napiši, da tudi ti živiš v hiši, prizidku atijeve hiše. Saj ni problema, ni pa potrebno tega zamolčati.
wink-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej ce se kaj po SLO gibljete ste verjetno opazil, da je tricetr bajturin....tko da....kaj mislte? Da folk vsak v svoji bajti zvi al kako?

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.961
7.294
113
Me sploh ne moti, kje ljudje živijo.
Vsekakor, če imaš starše ali taščo normalne, je najbolje in najceneje doma.