Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ženska, buco, ženska...je pa res, da 'sodobne' ženske niso več tisto, kar so bile nekoč pred 50 leti, ko si bil ti še mlad...poglej recimo kakšno Rondo, te nalomi ko psa, tvoji nekdanji boks karieri navkljub

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Miki, tukaj ni tema o izgledu forumasev, ampak, kje stanujemo..torej, si se pri starsih ali se se preselil k zenicki?
cool-1.gif

Nenasitni Buco, pošteno napiši, da tudi ti živiš v hiši, prizidku atijeve hiše. Saj ni problema, ni pa potrebno tega zamolčati.
wink-1.gif

Me zanima, kaj bo sedaj rekel ali pa bo raje stistnil repek med svoj pršutke, ki jih je pridobil z vztrajnim in vestenim goltanjem pic v Romanu...
evil.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Me sploh ne moti, kje ljudje živijo.
Vsekakor, če imaš starše ali taščo normalne, je najbolje in najceneje doma.

Ampak nekatere to moti, ker ti lahko mati mulce cuva, pa gres loh smucat....
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Miki, tukaj ni tema o izgledu forumasev, ampak, kje stanujemo..torej, si se pri starsih ali se se preselil k zenicki?
cool-1.gif

Nenasitni Buco, pošteno napiši, da tudi ti živiš v hiši, prizidku atijeve hiše. Saj ni problema, ni pa potrebno tega zamolčati.
wink-1.gif
Zakaj odgovarjaš z vprašanjem, pa še to nekemu drugemu forumskemu kolegu?
rolleyes-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kakopak nisem v prizidku, kot sem pa rekel, ne bi imel nič proti, če bi bil. Posebej, če gledam take, ki se cel življenje šlepajo na račun staršev in jim nič ne manjka. Dobri avti, cunje, dobre (luxusne) puške in revolverji če hočes..
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Aja, ko pridete na strelišče, modeli ven vlečejo kronske puške ali pa kakšno angleško dvocevko, ti pa žalostno gledaš svojo crveno zastavo, pa za pasom imajo korthe pa manurhine (ona ta stara generacija), mogoče kakšnega phytona, ti pa arminiusa oziroma sarsilmaza, ker si že ravno ljubitelj turških cevi.
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Evo, tudi tale je živel v domači hiši, zgornji štuk...velemojster borilnih veščin, serije 100 kil benæa, strelec, športni avto, maljša ženska, ni da ni...nikakor mamin sinko ampak pravi moški

Klik

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Saj se strinjamo, da v tej temi ni nekako "sporen" kraj bivanja (, prizidek, nadzidek, mansarda , ipd), ampak odnos odraslega sina ali hčerke do staršev. Recimo bolj to, da ima sine skuhano, oprano, speglane cune, mogoče žepnina ipd, ko pride nazaj v gnezdo s svojih opravkov..recimo, kot tvoj primer..
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Moj 'primer' na twojo orjaško žalost ne ustreza temu opisu...povej nam raje, kako to, da nimaš svoje nepremičnine, če pa si tak 'dasa'? Si zaj... pri štromu, pa je požrl rdeæi petelin?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kdo pa pravi, da nimam nepremičnine, ali celo več njih..a še napišem kode alarmov, da boš zadovoljen?
cool-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kar praviš ti in fadil piše, je glih toliko vredno kot prdec v viharju
tongue-1.gif

Če pa jaz poznam fadila, to še ne pomeni, da se "poznava"

cccc..hudo si nedosleden.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ja, nekaj si se hvalil, da sta bila za isto mizo ali kaj, pa da si bil prevelika rit, da bi mu povedal, kdo si pa kje se voziš z močno okrepljeno specialko...no, sicer je pa gor posnetek iz prizidka
evil.gif