Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Komaj čakam, da s citati dokažeš tvoje navedbe o 'poveliæevanju'. Pa ni prviæ, da te pozivam, ni, ni...a z ženskim imenom, ki je očitno 'družinska anamneza', pride tudi nagnjenost k laganju ali si pač unikat?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Nekdo s tvojim priimkom je oblikoval domobranski grb, orliča.

Torej?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Nekdo z mojim priimkom je tudi zelo poznati sportaš, pa kaj imam jaz s tem? paæ pogost priimek, če gledaš zgolj po imenu, sem bil jaz po tvoji logiki tudi policijski specialec ali kaj?
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sestra
smile-1.gif

Ti si prosil za dokaz in sem ti ga dal.

Če bi se pisal Hitler, bi te najbrž tudi povezovali z njim...

p.s.
drugače si pa ti začel s temi imeni in priimki
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
oseba, ki sem jo imel v mislih, je precej bolj znana in ni v sorodu z mano čisto niæ...s priimki pa imeni ste pa začeli zalezovalci
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Aja, dokaza pa seveda nisi podal nikakršnega. btw, v ameriki je med 2. svetovno živel nek kmet Adolf Hitler, pa nihče ni to imel za 'dokaz', da je ta kmet naci...
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Amerika in Nemčija sta si kar narazen.
Dmobranec, ki je oblikoval grb orla, je pa le streljaj od tebe na istem območju, narodnost itd.
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ni mi znan, oæitno na tvojo žalost...kako torej, da si končal v delu prastare hiše? pa niti ne gre za družinsko večstanovanjsko hišo...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
če sem prav obveščen, se prodaja ena ogromna kulla iz 19. stoletja v samem šentjoštu za 40 jurjev...problem je le, da je spomeniško zaščitena in ni mogoče urediti strelnih lin...

edit...ni šentjošt, ampak butajnova

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ja, žalostno, da nas je samo toliko.

Normalno da gre vse u 3pm, če ste vsi ostali jajčkoti.

Glavna protagonista te teme sta brez babe in frocev in propagirata življenje pri starših.
bonk.gif

V bistvu socialna slika kaže, da imajo največ frocev socialni reveži. Tako da, bahati se s froci kot uspehom, je bolj tako.

Kar se bab tiče pa v bistvu tudi ni nekega razloga za zvezo, razen za copatarko usmerjene. Nisem še srečal babe, ki mi po pol leta znanstva ne bi šla na živce.

Tradicionalisti ste malo zaspali, zdaj je že dolgo na zahodu trend samsko življenje, pr starših, ali na svojem, babe so to malo prej pogruntale, dedci prihajajo z zamikom. Konec koncev pa se itak skor vsak par loči, zakaj torej imeti familijo, če je velika verjetnost, da bo itak razpadla.

Nazadnje urejeno:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Kje pa piše, da bi moral vsakdo nekaj ustvarit in se celo življenje metat na glavo, da bo imel čimveč. Poznal sem kar nekaj takih, naj jim bo lahka slovenska gruda.
Je jeba, ko ravno vse pošlihtaš v življenju, potem te pa po 40 letih jebarije, kap sune pred penzijo.
Nekateri mogoče ustvarijo manj kot bi lahko, ker jim je bolj pomembno živeti življenje, kot pa delati stalno na maximumu.
Je pa res da tako učijo kapitalisti in njihovi mediji. Puf za celo življenje pa cele dneve delat.... to naj bi bilo idealno življenje - my ass

Se zelo strinjam.

Slovenceljska mantra je vsekakor: Velika hiša, dober avto, ter "poskrbeti za otroke".

Kruto dejstvo pa je, da je daleč najboljša popotnica za lastne otroke: čim manjša finančna pomoč. Ter čim manj potuhe.

Tako vzgojeni otroci so praviloma potem v lajfu najbolj uspešni. Prej ko se osamosvojijo, bolje je za njih...

Ampak kaj, ko za večino staršev pomeni ljubezen (do otrok) nenehno znašanje k riti, ter nesebična finančna pomoč, tudi takrat, ko ima "sonček" 28 ali 32 let...

----------------------------------------------

Sicer pa srčno upam, da bo večina slovenskih politikov in managerjev škripnila prej, preden dosežejo finančni cilj, ki so si ga zastavili , pa naj bo to 10, ali 30 miljonov keša. Magari 100.

Kapi, od katerih nekateri ne škripnejo, ko jih rukne prvič, so samo opozorila, naj prenehajo s takim početjem, ampak njihovo grabljenje je tako huda odvisnost, da ne odnehajo.
Na srečo jih potem rukne še druga, tretja... Vse do konca (umrl, poln načrtov). Ampak managerski osel si prej ne da nič dopovedati.

Ker če je uspel Onasis, mora seveda tudi on...

In potem ga žalujoči ostali ohranijo v lepem spominu, še posebej, če JIM zapusti čim več premoženja...

Bravo!
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kupi v Butajnovi, boš sosed od žajfe.

Torej, zanikaš svojo žlahto, ki izvira iz območja Polhograjcev? ..to pa ni lepo, torej si suha veja mogočnega priimka, ker se tudi ograjuješ od katoliške vere, ki jo oni zelo prakticirajo, s svojim neobiskovanjem katoliških svetišč in ritualov, ki se v njih izvajajo..da ne govorim o tvoji mamici, ko vztrajno minimiliziraš njeno vlogo v tvojem (odraslem) življenju.
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ni mi znano, da bi v teh krajih imel žlahto, izven lj jo imam nekaj v Bohinju, nekaj pa severno od lj.

to je tako, kot, da bi jaz dejal, da ker si iz kranjskega džemata, izviraš iz prizrena...pa mislim, da bi bilo to bližje resnici, majhen si, pa nekaj se kuræiš z orožjem, tko da...
cheer.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
No prav, pa naj bo po tvoje..če se sramuješ prednikov, te razumem, ker se niso glih proslavili.

Ker pa vidim, da te moška telesa privlačijo (kako si pa naj drugače razlagam stalno vpletanje "kao moje zunanjosti) v vsak post?), se pa opišem tebi na ljubo- nisem pretirano visok, majhen pa tudi ne, mišičasto telo, kratki lasje( 1 cm), močna brada (brijem se), kosmat po telesu..
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Sem šel gledat in je res nekam veliko mojega priimka gor
redface-1.gif
imam pa, kot sem dejal, z njimi toliko zveze, kot jo imaš ti s prebivalstvom prizrena, le da si priimek kao slovenil.

to, da si majhen, čelav in zašpehan, so pa tu gor napisali tisti, ki te poznajo, jaz te ne in te tudi nočem. Si pa ti nadvse želiš spoznati mene, celo z vabilom k nekakšnemu homoerotičnemu otipavanju mišic (verjetno te je vzburila pripovedka o tem, kako sem nabijal trota iz biræne vasi)...
rolleyes-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja lej, tak pač sem, kot sem opisal zgoraj, zdaj ,če sem ti razbil sanje o manjšem in močnejšem tipčku oprosti..ti, kot izkušen forumaš bi moral vedeti, da ni vse nujno res, kar se napiše od strani nekaterih userjev, posebno, če so malo retardirani in zlomiselni..
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

V bistvu ni ekonomske računice, da bi en, ki ima starše v veliki bajti v LJ; šel v najem, da je kao samostojen. Logično, da so ljudje pr starših. V najem mora iti en priseljenec v LJ, pa ko pokrije vse stroške, mu nič ne ostane.

V Sloveniji načeloma velja kultura sobivanja generacij, govorim za lastnike družinskih hiš.