Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Dejstvo je da "su vremena jebena"...in da se vsak proba znajt po svojih zmožnostih...

Ta parola (po svojih zmožnostih) bi ti kot pripadniku Alan Ford generacije morala TAKOJ zbudit socutje....in bi moral delat na tem da probas pod svojo streho/perut sprejet koga ki te moznosti nima...oz mu usoda ni postregla znjo...ceprav je delal celo zivljenje po zmoznostih in potrebah....

In ti The big Resolver se hoces se delat norca iz tega....

Stari vas je vzgajal se obraca v grobnici....sedaj vidi kaka kilava deteta je sproduciral ta socializem....polna laznega (levicarskega) socutja do sočloveka...

Eh ja...

Resolver ni niti "big" niti se ne dela norca. Kar naenkrat sem deležen podtikanj samo zato, ker sem si drznil izraziti mnenje, da bivanje pri starših ni ravno po mojem okusu.

Heretično je očitno tudi meniti, da prizidek ni nikoli enakovreden svoji bivalni enoti nekje drugje.

Eh ja...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.056
5.660
113
Vsekakor smo kot del EU načeloma odprti do svobodnega izražanja mnenj...včasih tudi ne...pač glede na zmožnosti in potrebe demokratičniega socializma v katerem živimo...

Ampak Resolver, se Vam ne zdi, da ste svoje mnenje vendarle izrazili na način v katerem se je skrivalo ščepec cinizma? Sedaj se branite...pa vendarle globoko v sebi...v najbolj temnem kotu svoje podzavesti obcutite malce sramu...pokesajte se...naj vam ne bo težko! Javno!

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Vsekakor smo kot del EU načeloma odprti do svobodnega izražanja mnenj...včasih tudi ne...pač glede na zmožnosti in potrebe demokratičniega socializma v katerem živimo...

Ampak Resolver, se Vam ne zdi, da ste svoje mnenje vendarle izrazili na način v katerem se je skrivalo ščepec cinizma? Sedaj se branite...pa vendarle globoko v sebi...v najbolj temnem kotu svoje podzavesti obcutite malce sramu...pokesajte se...naj vam ne bo težko! Javno!

Nobenega cinizma!

Časi so težki in ni potrebe po tem, da postanejo še "zanimivi" zaradi raznih razprtij pri dedovanju. Videno in brano ničkolikokrat.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Tebi težko, ker še nisi v lajfu držal lopate v rokah (lopatke v ortoštvu ne štejejo), kaj šele, da bi prepeljal šajtrgo betona na plato po drči (si prekilav)
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Sicer ne vidim neposredne zveze med mojo 'kilavostjo' in prizidki, če te pa že zanima, sem pa v mlajših letih kar nekaj prelopatal inu vozil šajtrge, tudi polne betona.

Sedaj sem pa že toliko v letih, da si vzamem pravico, da s palci, zataknjenimi za pas zgolj postopam ob gradbišču in modrujem 'kako je današnja mladina švoh v primerjavi z mojo generacijo'...

No, namesto, da se toliko ukvarjaš z mano, salo, bi lahko napisal kak konstruktiven tekst, recimo o niæenju v prizidku...aja, no, mogoče je bolje da ne, bi koga po tvojih idejah napeljan štrom morda spravil v onostranstvo.
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.660
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tebi težko, ker še nisi v lajfu držal lopate v rokah (lopatke v ortoštvu ne štejejo), kaj šele, da bi prepeljal šajtrgo betona na plato po drči (si prekilav)
smile-1.gif

grin1.gif

2389988-theresmore.jpg

Priponke

• 2389988-theresmore.jpg
    2389988-theresmore.jpg
    48,4 KB · Ogledi: 248

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Dobro, da obstajajo na temu forumu blodnje, da se lahko izraziš, kameleon ti pa neuspešno konkurira..
grin1.gif

V tretjem odstavku so pa ene čudne trditve skupaj nametane, zastopil sem samo tisto, da ne veš, da se v novogradnjah ne uporablja več ničenja (elektrotehniški pojem je to), ostalo je pa BS.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ja, ampak to, da se niæenja ne uporablja, ti je razložil nek drug forumovec, ki je stručko za štrom...ampak æe je prizidek, bo treba navezati morda na obstoječo napeljavo...ok, kako je s tem v kranjskem džematu, ne vem...
bonk.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Aja, to si mislil...kdo je že tisti famozni stručko, ki je meni to razlagal? bi res rad vedel in se mu zahvalil za novo znanje, če ni ravno plod tvoje bujne domišljije.
Pa v vednost-nova inštalacija se zmeraj lahko naredi z uporabo zaščitnega vodnika, tudi, če se "navezuje" na staro, ki je v osnovi ničena.
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Iii, kaj je bil zate to tako velik šok, da si potlačil v podzavest?
confused-1.gif
In se spet začel prenajedati, ka-li?

Vseeno bolje, kot tvoji boksarski časi, ko te je reševala čelada, sicer te nikoli ne bi spoznali doma, ko si prišel s sparinga
grin1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
verjetno več ljudi kot si misliš, ne spajtla glih 100k z rokava
smile-1.gif
Ampak da nimajo niti za aro pri "30" letih je pa tudi pogumna, da vzamejo 30 let pufa. Ce imas slabo placo ne dobis kredita. Kdo banki garantira da bos imel 30 let take dohodke kot jih imas sedaj.

kaj pa če bom imel boljše? kaj pa če bom čisto brez? konec koncev lahko nepremičnino tudi prodaš ... možnosti je ful, v prihodnost noben ne vidi, zdaj pa če zarad straha pred bilokako spremembo pač nisi pripravljen naredit tega koraka, ga pač ne narediš pa živiš v hotelu mama
smile-1.gif
vsakemu svoje
ne vem ce ravno razumes moje vprašanje. Ampak ni panike. Sem pac človek, ki bi najbrz bil raje v hotelu mama ali pa pod mostom, kot pa s 30 letnim kreditom. Smo si pac razlicni.
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.449
2.170
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Rajs hotel mama pa 30 let zapufan za hude avte :D

Kaj pa da živiš s starši v večdružinski hiši, ampak zaradi tega nimaš nič pufov nad sabo, dober avto, dober motor, ostale moške igračke, familijo pelješ parkrat letno na dopust itd..., s prjatli greš jadrat, na motofure, greš smučat ko se ti [cenzura] dvigne itd....

Al je bolš imet 30 let pufa in imeti od življenja nič, si pa na svojem.
Ker ljudje, ki so celo življenje pod stresom v službi in doma, ker ne vedo če jim bo speljalo, dvomim, da ful uživajo življenje.

Kamele0N

23. jul 2008
42.056
5.660
113
Sej mas komunikacijske sposobnosti...pa valar za testo...pol mors pa sam pazt da kadar prepričuješ...da pac po mehkih delih...da ti CSD nc ne more
grin1.gif

Aia ti pa komunikacijske sposobnosti
evil.gif

Vids k si zaj.... Če bi bil dolen'c bi še šlo....tko si hotu bit pa štajer'c....te pa sam lajate...sploh če ste bl babe
hysterical-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Ne vem sicer, ali na popu berejo tale forum, ali pa je nekoga njihovi prispevki res jezijo
grin1.gif

Na 24ur vidim da malo objavljajo, kako do svojega stanovanja ipd... in zanimivo, da nobenega ne zmoti dejstvo, da je šla punca spraševat, če si lahko pri tridesetih z povprečno plačo kupi stanovanje. Glede na splošni trend, večina fulka do tridesetega leta mogoooče dobi službo, kaj šele, da bi imeli ža 20k€ našparanih za polog stanovanja
tongue-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
verjetno več ljudi kot si misliš, ne spajtla glih 100k z rokava
smile-1.gif
Ampak da nimajo niti za aro pri "30" letih je pa tudi pogumna, da vzamejo 30 let pufa. Ce imas slabo placo ne dobis kredita. Kdo banki garantira da bos imel 30 let take dohodke kot jih imas sedaj.

kaj pa če bom imel boljše? kaj pa če bom čisto brez? konec koncev lahko nepremičnino tudi prodaš ... možnosti je ful, v prihodnost noben ne vidi, zdaj pa če zarad straha pred bilokako spremembo pač nisi pripravljen naredit tega koraka, ga pač ne narediš pa živiš v hotelu mama
smile-1.gif
vsakemu svoje
ne vem ce ravno razumes moje vprašanje. Ampak ni panike. Sem pac človek, ki bi najbrz bil raje v hotelu mama ali pa pod mostom, kot pa s 30 letnim kreditom. Smo si pac razlicni.
zmaga.gif

razumem, gre se pač za to, da imamo slovenci pač tendenco da prvo preučimo 10 worst case scenarijev preden pomislimo, da bi mogoče lahko dejansko nekaj uspelo
smile-1.gif

podobno je vidno tudi v poslu, za vsako stvar mamo takoj 10 razlogov zakaj ne bo uspela - to je bila opazka od enega tujca, mislim da pred časom v medijih ? mislim da je spot on
smile-1.gif

sem zdaj zadnjih par dni, na 24ur videl 2 prispevka o tej tematiki, en je bil kdaj se slovenci odcepimo od staršev, drugi pa kako je preprosto ne mogoče priti do svojega stanovanja za mlade