Citat:
Uporabnik tomi pravi:
verjetno več ljudi kot si misliš, ne spajtla glih 100k z rokava
Če jih ne si pač luzer....prosto po Resloverju
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Verjetno se marsikomu frzmaga, da more delat kot bik in bivat v najemu, na konec meseca mu ostane en piskav oreh, medtem ko sodelavec al pa kolega hodi na smucarjie vsako leto za en teden malce v Francijo pogledat, pa se vikende vmes na Vogelcek al pa Avstrija, Italija, pridejo Prvomajske al pa oktobra se mal pojadrat za en teden, dopust lepo dva tedna odbije nekje po Evropi. Zivi pa doma, mu mati opere pa skuha, ker sam ne zna oz mu ni treba....pa naspara kej, da si kupi spodoben avto recimo. Marsikomu se pa bliska ja, zakaj more sam garat, da lahko biva kot kralj na samem v eni luknji za 500 na mesec, dopust pa sam sanja kam bi sel, na konc pa v Istro kampirat za en tedn.....
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jp..in ko sinko po poklicu vidi, da je treba sam kaj mignt, je pa pol katastrofa..se jih je nekaj takih že pofočkalo tukaj.
Prej se pa po kafiočih hvali-MI imamo dve bajte, pa vikend na pokljuki ipd..maš TI moj [cenzura]..
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Prej se pa po kafiočih hvali-MI imamo dve bajte, pa vikend na pokljuki ipd..maš TI moj [cenzura]..
Citat:
Ker za sinkota je pol vse skupaj prevec, ker se ne zaveda kolk sploh stane karkoli, ce nikol ne gre v trgovino po fasungo.....saj ne ve, da je treba prasek kupit za cunje prat, pa pomivalca recimo. In pol so kar naenkrat stroski zanj enormni, ker caki mal.....kako bom sel pa zdej smucat pa jadrat, ce morm racune placevat? Pa kaksno pipo zamenjat...pa to ni fer!
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Ker za sinkota je pol vse skupaj prevec, ker se ne zaveda kolk sploh stane karkoli, ce nikol ne gre v trgovino po fasungo.....saj ne ve, da je treba prasek kupit za cunje prat, pa pomivalca recimo. In pol so kar naenkrat stroski zanj enormni, ker caki mal.....kako bom sel pa zdej smucat pa jadrat, ce morm racune placevat? Pa kaksno pipo zamenjat...pa to ni fer!
Pejmo po vrsti.....
Fasunga: od 30-50eur na "izlet"
Prašek...pa gel za posodo...no ja ni nek strošek ravno2-8eur (odvisno od pakiranja)
Znam odzračit radiatorje
Pipa.....cca 100eur +/- (ne rabim zlate......zamenjat znam.....francoz pa rorcange...pa prej zapreš ventil na steni valda)
Pralni stroj 300-500eur (boljšega ranga ne rabim...zmontirat znam).....30-40 C pisano perilo....belo lahko več...program 4 (Candy pralni stroj)
Priznam pa da sem slab pri elektriki......ampak ne slabši od Bučota
Olje v avtu si menjam sam.......bremze si zrihtam sam ( grejo vsi avti bp čez tehničnega)
Si sedaj srečen? Boš lahko spal?
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
vsi, ki ste pri "starših" - ste sinovi ali zeti?
Ampak da nimajo niti za aro pri "30" letih je pa tudi pogumna, da vzamejo 30 let pufa. Ce imas slabo placo ne dobis kredita. Kdo banki garantira da bos imel 30 let take dohodke kot jih imas sedaj.Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
vsi, ki ste pri "starših" - ste sinovi ali zeti?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ampak da nimajo niti za aro pri "30" letih je pa tudi pogumna, da vzamejo 30 let pufa. Ce imas slabo placo ne dobis kredita. Kdo banki garantira da bos imel 30 let take dohodke kot jih imas sedaj.Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Če jih ne si pač luzer....prosto po Resloverju
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
In po tvoje je dejstvo, da si neodvisen, samostojen in odgovoren, ki živi 50 km proč od mamice, imaš bele radiatorje in si si s povsem lastnimi sredstvi postavil 500 m2 veliko hišo?