Zakaj je tako narobe bivati pri starših?!

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Pa sploh ni fora v tem ali so pod isto streho ali ne. Lahko si v isti bajti in se srecas 1x tedensko. In po drugi strani, 5 km stran pa imas starce vsak dan na hofu. Ce ne drugega stara pometa stari pa rofka po dvoriscu ali vrtu.

Uh poznam kar nekaj primerov, ko so "otroci" glasni kako so samostojni v svojem fletu, da ni šans da so na istem dvorišču in podobno..no na drugi strani pa 1x tednekso furajo cunje k mamici domov oprat in polikat, pa ene 4x tedensko tudi k mamici na kosilo, ker je hitreje. Ja, važno, da se reče, ej jaz sem popolnoma samostojen, kekci so tisti, ki živijo v prizidku ob domači hiši
cheer.gif

Pa v končni fazi, mi j epopolnoma vseeno kako nekdo živi, če mu le funkcionira ali vsem okoli njega, če ima sploh koga okoli sebe. Je le značilno za slovence, da se je treba ob vse spotaknit in pametovat. Že v tej temi vidiš...tisti ki so doma oz. v bližini doma so kategorično papki, tisti, ki so na svoje, pa so le to avtomaitčno bodisi zaradi podedovanja ali pa so jim starši kupili.
bonk.gif
[cenzura] a res poznate same ekstreme vsake definicije in obsojanje le tega?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.578
9.810
113
40
MB
ksz

sej počasi bote prišli do tega, da lokacija niti ni tolko važna
grin1.gif
da si lahko tud na svojem še vedno sisek pri mamici

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.054
5.660
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Ti res ne razumeš, da smo nekateri sposobni preživet in živet samostojno.
priden.gif

In tudi zanamce naučit isto.

Resno se mi smili tvoja generacija nesposobnih maminih sinkotov.

Ves kaj je tvoj glavni problem....da mislis da si rambo ker si se rodil pac na kmetih in znas poleg avta vozit se traktor
hysterical-1.gif
)

Manjka ti sirine....da te stari ni rodil na kmetih....pa te potem poslal solat v mesto....

In zdaj na stara leta ko si padel v drugo puberteto....si dobil preblisk da bi se sel mal Vasco de Gama igrat....

E moj druže....bogi domorodci kamor bo stopila tvoja noga...

Njim je v njihovi sveti preproscini jasno da moze seljak iz sela...al selo nemoze iz seljaka...teb pa (se) ne
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Patriot se bo izkrcal iz barke, v pesek zapičil zastavo (s križem
evil.gif
) in zavpil...''to zemljo proglašam za ozemlje krajevne skupnosti biræna vas''

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Evo, tile so tudi živeli pri očiju (oni stari bradaæ spodaj levo), pa je že iz zayebanih fac razvidno, da so sami žešæi in da ne gre za mamine sinčke (tudi žena glave družine ima tako zayebano faco, kot da je iz biræne vasi ali pa džemata kranj), kar dokazuje tudi dejstvo, da so se brezkompromisno spopadali s sovražnim klanom. Pa nihče od moških ni imel ženskega imena, kot je navada v Mariboru.
evil.gif

Pravi moški, ki živijo pri starših

Yagi

Fizikalc
24. jan 2008
714
29
28
Ma, vseeno mi je, kaj drugi pocnejo in kako zivijo, dokler ne vstopajo v moj prostor. Jaz sem na svojem od svojega 21 leta, pa se s starsi super razumem. In ni vrjante, da bi se vrnil, tudi v isto hiso z locenim vhodom nebi sel.
Neodvisnost in svoboda, ki mi jo nudi moj prostor je neprecenljiva!

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.660
113
Fora je da je zivljenje polno kompromisov...

Tebi je uspelo v nulo....meni nekje na 3/4....nekdo visje v temi si je samo dvignu stuk ali pa prezidal vhod....

In potem se najdejo neki vaski posebnezi z kuglo za sloganje in bi na daljavo dolocal a se ti je uspelo osamosvojit al ne
bonk.gif

Da crknes...ker ce ne zivis tako kot oni se pa nisi 100%

Fa...ing kiborgi z telepatskimi (in psihopatskimi) sposobnostmi
cheer.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kot da je nuja se porocit,met froce,pa dopovedovat drugim,da je tako edino pravilno. Svoboda pa taka. Pol pa se baba tecna,si pa zmagu!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.531
2.909
113
v lokalni ostariji
zabavno kako dva izmed največjih "antikomunistov" in "antijuga" borcev živita brez otrok v času komunajzma pridobčljenih stanovanjih... eni imajo celo vikend...

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
518
174
43
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Fora je da je zivljenje polno kompromisov...

Tebi je uspelo v nulo....meni nekje na 3/4....nekdo visje v temi si je samo dvignu stuk ali pa prezidal vhod....

In potem se najdejo neki vaski posebnezi z kuglo za sloganje in bi na daljavo dolocal a se ti je uspelo osamosvojit al ne
bonk.gif

Da crknes...ker ce ne zivis tako kot oni se pa nisi 100%

Fa...ing kiborgi z telepatskimi (in psihopatskimi) sposobnostmi
cheer.gif

Tudi sam sem si uredil stanovanje v nadstropju družinske hiše, ki je bila potrebna celovite obnove (fasada, okna, vrata, inštalacija, oprema, okolica). Obnovili smo skupaj, tako da imamo s starši sedaj dva povsem ločena stanovanja z ločenimi vhodi ter tudi ločenim dvoriščem (razen dovoza). Brez večjih zadolževanj smo prišli do dveh samostojnih bivalnih enot.
Ampak kakor berem, sem zato luzer, nevreden pogleda normalne dekline, saj se nisem zapufal za 30 let, za novo stanovanje - še bolje hišo, hkrati pa pustil staršev, da se par let pred penzijo enako zadolžita za obnovo 27 let stare hiše. Tako bi vsi videli, da nam je uspelo. Zdaj pa živim v 'hotelu mama', sicer prost vseh pritiskov kreditov in strahov pred izgubo službe itd. ampak v očeh sosedov očitno le simbol neuspeha.
redface-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.667
6.708
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik jello pravi:

Pa sploh ni fora v tem ali so pod isto streho ali ne. Lahko si v isti bajti in se srecas 1x tedensko. In po drugi strani, 5 km stran pa imas starce vsak dan na hofu. Ce ne drugega stara pometa stari pa rofka po dvoriscu ali vrtu.
467716-post_slo.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zabavno kako dva izmed največjih "antikomunistov" in "antijuga" borcev živita brez otrok v času komunajzma pridobčljenih stanovanjih... eni imajo celo vikend...

Kdo pa sta to?
confused-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik NoteThis pravi:Tudi sam sem si uredil stanovanje v nadstropju družinske hiše, ki je bila potrebna celovite obnove (fasada, okna, vrata, inštalacija, oprema, okolica). Obnovili smo skupaj, tako da imamo s starši sedaj dva povsem ločena stanovanja z ločenimi vhodi ter tudi ločenim dvoriščem (razen dovoza). Brez večjih zadolževanj smo prišli do dveh samostojnih bivalnih enot.
Ampak kakor berem, sem zato luzer, nevreden pogleda normalne dekline, saj se nisem zapufal za 30 let, za novo stanovanje - še bolje hišo, hkrati pa pustil staršev, da se par let pred penzijo enako zadolžita za obnovo 27 let stare hiše. Tako bi vsi videli, da nam je uspelo. Zdaj pa živim v 'hotelu mama', sicer prost vseh pritiskov kreditov in strahov pred izgubo službe itd. ampak v očeh sosedov očitno le simbol neuspeha.
redface-1.gif

Če se nekdo misli pufat za 30 let, je verjetno res bolje, da ostane pri mami.
grin1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Verjetno se marsikomu frzmaga, da more delat kot bik in bivat v najemu, na konec meseca mu ostane en piskav oreh, medtem ko sodelavec al pa kolega hodi na smucarjie vsako leto za en teden malce v Francijo pogledat, pa se vikende vmes na Vogelcek al pa Avstrija, Italija, pridejo Prvomajske al pa oktobra se mal pojadrat za en teden, dopust lepo dva tedna odbije nekje po Evropi. Zivi pa doma, mu mati opere pa skuha, ker sam ne zna oz mu ni treba....pa naspara kej, da si kupi spodoben avto recimo. Marsikomu se pa bliska ja, zakaj more sam garat, da lahko biva kot kralj na samem v eni luknji za 500 na mesec, dopust pa sam sanja kam bi sel, na konc pa v Istro kampirat za en tedn.....

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
PS: Na konc bo pa se frajerski kolega podedval zadevo in bo pojamral, da more zdej pa to vzdrzevati sam, pa bo fasada za popravt, pa zleb....
hysterical-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.054
5.660
113
Zakaj bi pa jamral......sej če podeduje spodnji/zgornji štuk......boli ga k!

Vhodi so ločeni od prej.......stanovanje v štuku je opremljeno od prej.....mogoče porihta še števce da so ločeni...al pa se zmeni kot prej da se deli.....pač kakor paše novemu najemniku.....

In služi z njim lepo....brez minusa
17758-icon_confused.gif