zajebana nedelja

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
V zakonu piše da se ne smeš vozit skozi samo po prehitevalnem pasu. Sploh pa ne če je prostor na desni ----> stardec je kršil zakon

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Eh Goba, kje nej bi oni to vedl, če so pa že stari... Važno, da smo za vse krivi mladi in dinamiki; ko pa pokažeš na v 2 dneh storjenih prometnih nesreč (s smrtnimi žrtvami) s strani stardecov, je pa vredu... Oni pač pozabjo, kako to gre...
wink-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Kolikor vem, se prekrški obravnavajo posamič. Torej bi stardec moral dobit kazen za vožnjo po prehitevalnem pasu, ko je bil vozni pas prazen.
Sajkek bi pa dobil kazen za:
1..
2..
3...

smile-1.gif

lp

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz z veliko verjetnostjo dopuščam možnost, da je sajkek kot po navadi malo naložil, (kar se za dinamika spodobi) in da na voznem pasu ni bilo res vse prazno. Stardec je pač prehiteval več vozil, in to z NAJVIŠJO dovoljeno hitrostjo. Torej vse lepo in prav, ter OK.
Sajkek, je pač dinamik, in se mu je prehitevanje stargadeca zeeeeeloooooooo vleklo.
Torej sajkek bi moral bit kaznovan po vseh naštetih točkah.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
ne, recimo da dopusti možnost da ni nobenga prehiteval, da je enostavno hotel bit pameten..

nimam problemov bremzat za nekom ce pac nekoga prehitva...tud pocasni kdaj se koga pocasnega prehitijo, jebat ga tako je v lajfu
evil.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Skrajni čas, da greš na morje..
Nebi blo slabo. Ti pejd pa ponavljat CPP.

Stardec, spet te morm razočarat... Ta tvoj CPP, ko je tako zakonski in nevem-kaj-še-vse, sem jaz v prvo naredil brez ene same napake
tongue-1.gif
Prav tako sem v prvo naredil izpit za avto, z malo urami.

Ti pa vem, da še pol tolk nisi naredil v prvo. Sj bo... Pravjo, da z leti, a pri nekaterih žal tudi leta ne pomagajo
wink-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če si tako brihten in si naredu izpit brezhibno, superiorno itd... kaj ti potem v primeru stardecove vožnje iz začetne debate ni jasno?

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ampak ti pa si faca, pa ata je komandir. Zato si pa sine upa tko vozit po cesti, pa s telefonom v roki, pa se nakaze da bo slikal. Res si faca. Ampak v resnici si pa mentalni revez, saj po izjvah tukaj gor. Saj bo ze ata vse uredil. Lej ce je omejitev na AC 130 km/h je 130 km/h. In ce je ata po prehitevalnem vozil 130 je bilo vse ok. Se pa strinjam da se po prehitevalnem ne sme voziti ce je vozni pas prost. Pa malo vec strpnosti in ne bit tolk nervozni
priden.gif
. Bo prec vse lepse.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Saj mu bo ata komandir vse zrihtal, ce bo naredil kak preksek oz. se kaj hujsega. Tak je samo za
10.gif
Ma ni sans da se taki budali umaknem (tocno 130 km/h) in naj slika kolikor hoce pa kar hoce.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Čiča je vozil 130.
A lahko tudi mene naučiš ugotoviti hitrost neznanega voznika na drugem koncu slovenije za nekaj dni nazaj ?
Lepo prosim !
aplauz.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Saj mu bo ata komandir vse zrihtal, ce bo naredil kak preksek oz. se kaj hujsega. Tak je samo za
10.gif
Ma ni sans da se taki budali umaknem (tocno 130 km/h) in naj slika kolikor hoce pa kar hoce.

Imaš prav, budale so čisto vsi, ki se dejansko vozijo za tabo, ko ti delaš prekršek. Enkrat bo res treba vam prehitevalni pas fahrerjem na nek krut način na prste stopit... Sam se ne vozim več kot 130, mi grejo pa vsi takile pošteno na nek organ. Zadnjič sem vozil 15km za eno gospo po prehitevalnem pasu lepo 110 na uro, cesta pa popolnoma prazna. Po 15km sem končno opazil, kako je obrnila glavo da je pogledala v vzvratno ogledalo in takoj se mi je odmaknila. Mislim wtf, pa kaj vam je ljudje? Polovica vas ne uporablja ogledal ostala polovica pa misli, da če vozi po omejitvi, da ima pravico non-stop vozit po prehitevalnem pasu?

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
...Enkrat bo res treba vam prehitevalni pas fahrerjem na nek krut način na prste stopit...

še najbolj enostavno bi bilo spremenit predpis, da je desni pas prehitevalni in levo vozni. Mi dinamiki, ki upoštevamo predpise, bi se hitro prilagodili. Nonoti, katerih glavni adut je, da vozijo že dlje kot naši očetje pa itak ne bi sledili spremembam in bi lepo naprej vozili po "prehitevalnem" pasu misleč, kako nas lepo zajebavajo. Vsi zadovoljni vsi zdravi.
Jaz za precednika!
grin1.gif

lp