zajebana nedelja

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Kolk ste vsi nekam živčni in neučakani vozniki. Zato pa je tolko nesreč. A je tko težko vozit po omejitvah tudi na AC. Če je omejitev 130 se pač vozi 130 in ne 135 ali več. Pa dajmo enkrat za božjo voljo že upoštevat prometne znake pa CPP.
10.gif

itak, da smo živčni če pa bedaki vozijo pod omejitvami, za vsak slučaj, če so kje kako tablo spregledali in delajo nepregledne kolone..po AC je 140 na števcu glih 130 ali pa še manj po radarju in če ti to da možnost, da se vsaj malo izvlečeš iz gužve, pol hvala bogu ane..in ja, dajmo upoštevat znake in glih tako kaznujmo tiste, ki vozijo pod omejitvijo kot tiste, ki vozijo čez
smirk-1.gif

pa da ne govorim o drugih neumnostih, ki jih počnejo ljudje, počasni predvsem, na cestah in vedno ostanejo nekaznovane: nimaš kaj vozit po prehitevalnem, če nikogar ne prehitevaš (una cesta tam proti trzinu mi bo itak večna uganka), če ne misliš prehitet spredaj vozečega se mu nimaš kaj limat na rit, če te kdo prehiteva nimaš kaj pospeševat ali celo premzat
bonk.gif

drugač pa ja, imam vsako nedeljo tako kot opisuje avtor..čez teden še nekak gre, nedelje so pa grozljive..

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
hm..faca sem to je res. ampak na ac sem se peljal 140 in v bistvu si med hitrejsimi, tu pa tam se še mimo prikadi kak avtomobil višjega cenovnega razreda...je pa hitra voznja in divjanje bolj v domeni osrednje slovenije, od domzal proti lj nisem bil vec najhitrejsi..

aja, tipa nisem slikal, samo telefon sem vzel v roke in nakazal. V sled šolanju in vzgojnih prijemov.

ne gobcaj na pamet.... iz tega se nic dobrega ne izcimi...

še enkrat ce bi dedek lepo sel na vozni pas, kamor tudi spada..bi bila ta tema brezpredmetna..

ce bi mamika iz prvega primera raj v nedeljo peš otroke peljala v park, bi bilo tak isto..niso vsi za avto in promet. Strah samega sebe pred svetom, je vcasih premočan. Ostanite doma in kuhajte...pa še tisto ni ziher.

a je tko
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
tisti casi, ko smo se vozli zarad dolgega cajta in smo uzival v voznji pa pecali pleharce so mimo..zdej se vozimo zaradi nuje. zal.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Moja včerajšnja vožnja je bila tudi kar pestra. Na dolžini cca 3 kilometrov lokalne ceste srečam 5 vozil, ki so vozili ali po sredini ali po levi strani cestišča. Cesta je ozka in ovinkasta, pa ravno zaradi tega naj bi vozili bolj previdno, čeprav dobro poznam to cesto in se redno vozim po njej, ljudje nonormalno vozijo po njej. Poleg tega mi je na cesto skorajda zapeljal traktor s prikolico in to vzvratno čez cesto, zadnji čas je pogledal in ustavil. Potem pa še na avtocesti prehitim štirikolesnik. Saj ne vem ali je njim dovoljeno voziti po avtocesti?
rolleyes-1.gif
Čudna nedelja je bila ...

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
A nimate stickyja za te dogodke? Ker mi gre vsak dan ena nova tema vaših prigod na kozlanje orng.
smirk-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tisti casi, ko smo se vozli zarad dolgega cajta in smo uzival v voznji pa pecali pleharce so mimo..zdej se vozimo zaradi nuje. zal.

pojdi 5 ali 10 minut prej od doma. Mogoče bo pomagalo.
17758-icon_confused.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Moja včerajšnja vožnja je bila tudi kar pestra. Na dolžini cca 3 kilometrov lokalne ceste srečam 5 vozil, ki so vozili ali po sredini ali po levi strani cestišča. Cesta je ozka in ovinkasta, pa ravno zaradi tega naj bi vozili bolj previdno, čeprav dobro poznam to cesto in se redno vozim po njej, ljudje nonormalno vozijo po njej. Poleg tega mi je na cesto skorajda zapeljal traktor s prikolico in to vzvratno čez cesto, zadnji čas je pogledal in ustavil. Potem pa še na avtocesti prehitim štirikolesnik. Saj ne vem ali je njim dovoljeno voziti po avtocesti?
rolleyes-1.gif
Čudna nedelja je bila ...

ATV se lahko vozi po avtocesti če je registriran in dosega minimalno hitrost, ki je še dovoljena, torej več kot 65 kmh - polovična hitrost omejitve 130 km/h.
Si pa ne znam predstavljati razloga, zakaj bi nekdo z ATV vozil po avtocesti. Ves čas cvikaš, kdo te bo nasadil od zadaj, po odstavnem ne smeš voziti, prehitevajo te vsi po vrsti z visoko hitrostno razliko. Blah. Muka ne pa užitek. Se je bolje peljati po regionalki, če že ne gre drugače.
Meni na kraj pameti ne pade, da bi šel z ATV na avtocesto. Še regionalk se izogibam v veliki meri. ATV tudi ni stabilen pri visokih hitrostih. Naletiš na luknjo, punkl in te mimogrede odnese. V ovinkih pa tudi ni prijetno drveti prehtro po asfaltu. Da o zaviranju sploh ne izgubljam besed. Če zaviraš na zadnje kolese te lahko odnese, tudi na ravnem. Če na vsa štiri kolesa pa tudi. Zaviranje v sili z ATV je prava ruska ruleta. Stvar je narejena za makadam, gozd, travo, pesek. Za na cesto je motor.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
čemu bo pomagalo?

še vedno je nuja..al grem 10 al pa uro prej, ko sem na cesti se vozim, tako kot se za gre..

aja, loooool..grem na tank štelo še, pa ena starka za mano: "a me spustite naprej, ker imam 4 sladolede samo".lepo prijazno odvrnem "ne bo šlo, jaz imam pa samo gorivo"...mas ljubi cajt čakat pa še za penzijo ti plačujem- sem pri sebi mislil. Ne vem kaj si folk misli, res ne.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Spet nedelja...

Citat:
ko je 68-letni voznik osebnega avtomobila...pri zavijanju je vzel prednost in zaprl pot 30-letnemu motoristu, ki je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri....zaradi hudih poškodb je motorist na kraju nesreče umrl.

Vir? 24ur.com

Prokleti stardeci
stupid-1.gif

EDIT:
Citat:
V soboto ob 21.30 je na cesti Velenje–Celje umrl 26-letni voznik motornega kolesa. Pripeljal je pravilno, a mu je pot zaprl 67-letni avtomobilist, ki je zavijal v levo. V silovitem trčenju je mladenič umrl na kraju nesreče, starejši udeleženec pa je bil hudo telesno poškodovan.

Svašta
crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Tok o dinamikih lol. Stardec itak nebo nič napisu ker nima nobenga argumenta pametnega

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Čiča je vozil 130. To je toliko kot največ sme vozit. Verjetno je hotel prehitet še koga pred sabo. Ima to pravico. Stavim, da vozni pas ni bil res tako dolgo prazen, če sploh, kot ti tle zdaj nakladaš.
Ti pa si peljal preveč in z višjo hitrostjo kot smeš, sicer ga nebi ujel, vozil si mu 1m za ritjo, pa še slikal si med svojo debilno vožnjo.
In zdaj ti pacient tukaj otresaš, ker si najmanj 3X večji grešnik od tistega pred sabo!
Citat:
je pa čičo že smrdel po cimpresah...
Kako pa veš?
Citat:
pohvalno edino da se je vsaj 130 peljal.
Kar zate ne mormo govort.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ne sej, morm rečt, da je bil omenjen še en 26 letnik :
Citat:
26-letni voznik osebnega avtomobila iz Kopra med zavijanjem levo ni pustil mimo 35-letnega motorista iz okolice Kopra, ki je vozil iz nasprotne smeri. Motorist se je sprva vozilu uspel umakniti, vendar pa je potem trčil v drugi, nasproti vozeč avtomobil, ki ga je vozila 24-letna voznica iz Vanganela. Pri padcu se je lahko telesno poškodoval.
. Ampak ta ga vsaj ni ubil
crazy1.gif
...

Pa vse to ni letelo na stardeca, ampak na našo populacijo naslov. Da, če se že vsi tle tok kregate / mo, pa vozmo kokr vozmo, bodmo bodte vsaj do motoristov pošteni, ker so vseeno malo bolj ranljivi, kokr pa vi, obdani s plehom....

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Ti pa si peljal preveč in z višjo hitrostjo kot smeš, sicer ga nebi ujel

140 kmh po števcu je realnih 130 kmh... Torej čiča ni vozil do max dovoljene hitrosti, ampak manj, on pa je vozil toliko, kot je dovoljeno
wink-1.gif

Drugič preberi vse, ne pa da se zaganjas v 3 krasne, ko ti zmanka argumentov...
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
pri meni tudi, ampak to ni pojnt..očitno stardec spet ve več, pa ga sploh ni bilo poleg LOL

nisem slikal, fraj je blo vsaj km ce ne vec
wink-1.gif

kaj pa zdaj.. vseeno mislim, da nima pravice mene ovirat, simpl...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
140 kmh po števcu je realnih 130 kmh...
Kako pa veš? A si ti mogoče njegov števc umerjal?
Citat:
Drugič preberi vse, ne pa da se zaganjas v 3 krasne, ko ti zmanka argumentov...
Drugič ne čvekaj kozlarij, ker ti ne veš al števec avtorja teme kaže realno manj, ali več, ali pa točno, ko ti zmanjka argumentov.....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kaj pa zdaj.. vseeno mislim, da nima pravice mene ovirat, simpl...
Stardec tebe ni oviral saj je vozil največ kot sme vozit. Torej, če je vozil z maksimalno dovoljeno hitrostjo ,NIKAKOR tebi ne more bit ovira, saj ti ne smeš vozit več.
TI si tle kršil predpise saj si vozil prehitro, s premajhno varnostno razdaljo, pa še z mobitelom si ser igral med vožnjo.
Če kdo, ima stardec pravico tukaj komentirat, ne pa ti, ki si kršil CPP.
Torej nedelja je tebi škodila, ne pa starimdecom....

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
glej, sej ni panike, smo ga pošolali, se je umaknil, pac skapirajao malo bolj pozno. kako se reče: so bolj počasni, ker so starejši...

in ne smes vozit po prehitevalnem ce ne prehitevaš, vejretno je malo bolj jasno...je bil tipo v grobem prekršku pa še s tem dejanjem je svojo mamiko ogrožal..c c c. našeškat bi blo treba.

čakam danes kakšno drugo žrtev...