zajebana nedelja

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
sila je hotela da sem moral it na nedeljsko pot, pozno popoldan in...

1. Že kar v štartu ena baba cijazi na polno...30 na omejitev 50..nato se odloci zavijati levo in se babura ustavi ne na sredino, ampak skrajno desno....LOOOOOOOOOL verjetno zaradi ajnšlaga.
10.gif

2. vozim po AC nakar se starejši možakar (aka stardec) postavi na prehitevalni, rukne zakonksih 130 in se ne vrne na vozni pas, cel km. Prletim za RIT , malo nakazem da sem zadaj, v bojno linijo, na 1 meter, dedek me opazi in seveda po zavori... hm, imamo obliko pacijenta (vozni pas skoz prazen, ni blo guzve), nic, voziva tako še ene 500 metrov, nakar potegne ustrahovlano orozje, mobitel in nakazem, kot da slikam style...LOOOOOOOOOOOOL pomaga (no pac mors bit na 1 meter od zadi, da te lepo opazi kej pocnes). Takoj se je umaknil... je pa čičo že smrdel po cimpresah...pohvalno edino da se je vsaj 130 peljal.
10.gif

3. Vozim dalje, dohitim ML s prikolico in noter dva konja(v prikolici , živa, vlka). in verjetno udari vročina in se konja začneta ravsat, pa porivat in tepst LOL, sam gledal sem kdaj bo vse skup šlo u K... sem jih hitro prehitel..Žival nevzgojena.
hysterical-1.gif

kako pa vaše cestne nedelje?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Na "organ" mi grejo neučakani vozniki (beri "pacienti"), ki morajo na vsak način prehitet takoj in zdajle. Pa ti visi 1 meter za ritjo, kot da bo zaradi tega kaj hitreši. Podobnost s tabo je seveda zgolj naključna...
10.gif

Nisem mečkač, večinoma vozim hitreje, kot je dovoljeno. Tudi vzvratna ogledala uporabljam in se zato zelo hitro umaknem tistemu, ki je hitrejši od mene. In ravno zato mi gredo na jetra vsi taki, ki ne morete počakati par 100m, da se človek lepo umakne.

Pa ni treba iskat nobenih izgovorov, ker je iz načina pisanja vse jasno. Še posebej, če se moraš vesoljnemu internetu izpovedati, da si moral prehiteti 3 komade, ki ga niso gnali toliko, kot se je tebi zdelo primerno.
stupid-1.gif

Ðizs...
rolleyes-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Sj se ne gre za to, da si neučakan.. .Preprosto je bedarija, ker dejansko čedalje več ljudi vozi na prehitevalnem pasu svojo hitrost (čist tko, kokr da je na prehitevalnem omejitev 130, na voznem pa manj, omejitev!), in se ti zaboga ne umakne.

Pač, kultura tistega, ki je prvi
bonk.gif
...

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Če vas vožnja z avtomobilom razburja, potem vam svetujem da ostanete doma, ali pa obiščete zdravnika.
pozdrav.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
2. vozim po AC nakar se starejši možakar (aka stardec) postavi na prehitevalni, rukne zakonksih 130 in se ne vrne na vozni pas, cel km. Prletim za RIT , malo nakazem da sem zadaj, v bojno linijo, na 1 meter, dedek me opazi in seveda po zavori... hm, imamo obliko pacijenta vozni pas skoz prazen, ni blo guzve nic, voziva tako še ene 500 metrov, nakar potegne ustrahovlano orozje, mobitel in nakazem, kot da slikam style...LOOOOOOOOOOOOL pomaga (no pac mors bit na 1 meter od zadi, da te lepo opazi kej pocnes). Takoj se je umaknil... je pa čičo že smrdel po cimpresah...pohvalno edino da se je vsaj 130 peljal.
10.gif

Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Na "organ" mi grejo neučakani vozniki (beri "pacienti"), ki morajo na vsak način prehitet takoj in zdajle. Pa ti visi 1 meter za ritjo, kot da bo zaradi tega kaj hitreši. Podobnost s tabo je seveda zgolj naključna...
10.gif

Nisem mečkač, večinoma vozim hitreje, kot je dovoljeno. Tudi vzvratna ogledala uporabljam in se zato zelo hitro umaknem tistemu, ki je hitrejši od mene. In ravno zato mi gredo na jetra vsi taki, ki ne morete počakati par 100m, da se človek lepo umakne.

Pa ni treba iskat nobenih izgovorov, ker je iz načina pisanja vse jasno. Še posebej, če se moraš vesoljnemu internetu izpovedati, da si moral prehiteti 3 komade, ki ga niso gnali toliko, kot se je tebi zdelo primerno.
stupid-1.gif

Ðizs...
rolleyes-1.gif

confused-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:na 1 meter,
Kakšna je že minimalna varnostna razdalja pri 130 km/h?
confused-1.gif

Pa da ne bo pomote: ne zagovarjam debila, ki se je vozil 130 km/h po prehitevalnem, ob tem da je bil vozni prazen.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
misko mali, mislim da je starejši plešasti gospod peljal prvo ene 120, jaz pa pridem od zadaj z neustrašno hitrostjo 135 do 140...vozni pas prazen, gospod v letih bi se lahko lepo zacel umikat na svoj pas, ssaj nobenga na prehiteva...ker nobenga ni...potem pa se zacne šolanje. Imam žilico pedagoga. in svoje metode
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:na 1 meter,
Kakšna je že minimalna varnostna razdalja pri 130 km/h?
confused-1.gif

Pa da ne bo pomote: ne zagovarjam debila, ki se je vozil 130 km/h po prehitevalnem, ob tem da je bil vozni prazen.

sej pravim, šolat sem ga moral in na 50 metrov zadaj ga ne moreš..se moraš prebližat
smile-1.gif
))))))))))), žal nisem toliko podizobražen da bi lahko šel za policaja, zato uporabim svoje metode..

aja, enmu še, zakaj nisem raj doma ostal..sej bi, ampak sem moral naredit 400 km, je bila višja sila... aja pa prehitel sem ne vem 100 vozil verjetno, te tri sem si pac zpomnil, sotipicni primerki današnjega časa...pa to še, po večini sem bil hitrejši od omejitev zgolj za kakšni 10 km, torej ne moremo govoriti o objestni in hitri vožnji...to tako pac je.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kolk ste vsi nekam živčni in neučakani vozniki. Zato pa je tolko nesreč. A je tko težko vozit po omejitvah tudi na AC. Če je omejitev 130 se pač vozi 130 in ne 135 ali več. Pa dajmo enkrat za božjo voljo že upoštevat prometne znake pa CPP.
10.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
sem pomislil da bi ga ruknil po desni..ampak ne vem ce bi blo vzgojno, tudi do drugih
smirk-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.725
113
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Kolk ste vsi nekam živčni in neučakani vozniki. Zato pa je tolko nesreč. A je tko težko vozit po omejitvah tudi na AC. Če je omejitev 130 se pač vozi 130 in ne 135 ali več. Pa dajmo enkrat za božjo voljo že upoštevat prometne znake pa CPP.
10.gif

se ne strinjam... lepo gres kolk pac lahko, koliko ti avto in svoje sposobnosti dopuscata. AC je hitra cesta in se vozi hitro, da kam prides..pravila so dobro zastavljena..ampak eni imajo s tem tezave.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Res si faca, k si tolk prehiteval, pa še fotkal si na AC. Vsaka ti čast
stupid-1.gif
. Tipični primerek živčnega in neučakanega voznika, ki misli da so prometni znaki za okras.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Hitrost vozila, množeno s tri in deljeno z deset.

Naj navedemo nekaj primerov:

Hitrost vozila 130 km/h = 130 x 3 / 10 = 39 metrov

Hitrost vozila 90 km/h = 90 x 3 / 10 = 27 metrov

Hitrost vozila 50 km/h = 50 x 3 / 10 = 15 metrov.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

se ne strinjam... lepo gres kolk pac lahko, koliko ti avto in svoje sposobnosti dopuscata. AC je hitra cesta in se vozi hitro, da kam prides..pravila so dobro zastavljena..ampak eni imajo s tem tezave.

Problem je prav v takih kot si ti - ker precenjujete svoje sposobnosti. To delaj na dirkališču in izven prometa, ne pa na cesti. Pacient.
smirk-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Še malo off. V soboto naredil s skuterjem (55 km/h top speed) furo čez tri-četrt Slovenije. Dobro, da ni bilo looney-ev po navadnih cestah in ni bilo niti ene kritične situacije (čeprav pri 55 km/h bolj težko pride do kritične situacije
grin1.gif
).