Zajebana je tale policajska...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Oziroma še bo...
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Pa to on dela pod krinko. Vi samo mislite da spi, pol pa naredite prekršek, pa HOPA, pa vas ma.
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.575
9
38
tudi zdravniki spijo v službi ,pa še posteljo imajo ,pa malo boljše plače kot policaji......
Mogoče je pa neredil toliko ur za volanom ,saj kot vem se po zakonu moraš spočiti .....
Saj če ga kdo pokliče po radiu se pa zbuti.

rotek

Pripravnik
10. okt 2007
170
1
18
Ne sodite prehitro. Kakšno je ozadje sploh ne vemo. Lahko uradno sploh ni pisan na razporedu za delo.
Tako, da pojdite raje uredit okolico svojega doma. Al pa jest tko kot jaz.

Ajde
cool-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Citat:
Uporabnik paci pravi:
tudi zdravniki spijo v službi ,pa še posteljo imajo ,pa malo boljše plače kot policaji......
Mogoče je pa neredil toliko ur za volanom ,saj kot vem se po zakonu moraš spočiti .....

Mislim to pa je primerjava!
evil.gif

Če policist spi v službenem avtu je enako, kot če bi zdravnik spal za operacijsko mizo oz. kar na njej!
stupid-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej policaj ni spal, medtem, ko so vlamljali v sosednji avto. Čakal je navodila, ravno tako kot dohtr, ko drema...

če je frej, mene nič ne moti...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik rotek pravi:
Ne sodite prehitro. Kakšno je ozadje sploh ne vemo. Lahko uradno sploh ni pisan na razporedu za delo.
Pa služben avto lahko še za privat uporablja :)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.520
113
Ozadje je bilo, da je cakal sodelavca ki je sel nekaj urejat. In je kinknil za volanom. Je pa to posledica stalnih podaljsevanj, 40 nadur mesecno in po moznosti se voznje 100 km v eno smer. Ne podpiram spanja na delovnem mestu, se je pa verjetno ze vsakemu zgodilo ki dela ponoci. No meni se je ze - stojiva parkirana ob cesti, oba zakinkava, po 10 min se sodelavec zbudi in zacne dret, mene skoraj frslok.... je sanjal da je zaspal za volanom in se mu en celno pelje.

Kot sem slisal takrat ko se je ta posnetek pojavil na youtubeu se je model skoraj pogreznil v zemljo od sramu -ne mores sredi dneva spat =)

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik paci pravi:

Mislim to pa je primerjava!
evil.gif

Če policist spi v službenem avtu je enako, kot če bi zdravnik spal za operacijsko mizo oz. kar na njej!
stupid-1.gif
Če policist spi v avtu, zato ne bo nihče prikrajšan, kvečjemu bo v plusu.
Z dohtarji je ravno obratno. Plus tega, da jih med dežurstvom veliko spi doma in ne na delovnem mestu.

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
in ko se je kolega vrnil z opravkov, je ta policaj vozil naprej, neprespan, utrujen
confused-1.gif