No, jaz sem imel nove Vredestein gume, torej stare par tednov, ko je takrat pri nas zamelo...najprej sem imel problem speljat izpred dvorisca na sihtu, ker je sam vrtelo, pa nisem nabil gasa do konca, ampak morda nekaj cez cez 1500 obratov...ni speljalo cez snezni hribcek cca 10cm. Potem sem pred prednjimi gumami razmetal sneg stran, da je imel gospod bavarec lepo spucan, cist asfalt brez ovir, da si je dovolil speljati...ne vem, pred tem sem imel cca ene 8 avtov na prednji pogon in nikoli problemov.
Isti dan sem sel do starega in ko sem hotel zaviti iz ulice na rahlo dvignjeno dvorisce, je gospod sel pod kotom 45st in mi nikakor ni uspelo, da ga potegne noter na dvorisce pod 90 stopinjami. Probal ene 20x, potem obrnil avto in sel rikverc...nic, isto...avto kar nekam na stran drsel. Sem popizdil in sel domov.
Z nobenim avtom mi se ni uspelo, da bi na ulici obstal...vsi so potegnili in vlekli noter v ovinek, torej na dvorisce... Edini problem sem imel samo se s celoletnimi gumami na Twingotu in 6mm profila, kar smo takoj naslednji dan resili z novimi zimskimi. Na Twingotu sem pa imel celoletne, ker sem takega kupil namrec...sam jih ne bi gor dajal.
Torej, jaz osebno sem imel kar probleme z zadnjim pogonom in pac ne bi se enkrat sel skozi to...Ali samo prednji pogon ali pa vse 4....