Citat:
Uporabnik excalibur pravi:
Sicer pa sta mi ostala še 2 izpita, dve pravi cvetki: ME in poslovodnoTo bo še veselica zdej.
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Sicer pa sta mi ostala še 2 izpita, dve pravi cvetki: ME in poslovodnoTo bo še veselica zdej.
ME se mi ni blo problema učit, ker je bilo vsaj za računat, pa grafki ipd., poslovodno je pa sploh mala malca
Citat:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
ME se mi ni blo problema učit, ker je bilo vsaj za računat, pa grafki ipd., poslovodno je pa sploh mala malca
Zdej ne vem kaj si ti mislila z ME...jst sm mislil na monetarno ekonomijo, ti pa verjetno na mednarodno ekonomiko? Vsaj jst do zdej pri učenju še nism prišel do nobenih računskih nalog pri monetarni tko da sploh ne vem, če obstajajo
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Prispevek k tisti raji, ki je po "suxovsko" zasmetila temo.
Prekleti ekonomisti! Pozitivno oceno dobite za 30%, pa še jamrate kako se morate učit. Tiste izpite, ki sem jih jaz delal kot štromar na EF-i, sem moral pisati 65% za slabo 6 in zagovorom?
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
[
., poslovodno je pa sploh mala malca
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
[
., poslovodno je pa sploh mala malca
Če se ga študira po kakšni pametni knjigi npr. Colin Drury, ne pa po idiotskih slovenskih knjigah Inštituta za revizijo, ki je v prostem času še slavistično društvo