Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Citat:
A kdo ve, kaj se zgodi, če izpita še v 6. ne narediš? Ker uradno imaš na razpolago 6 možnosti.
Nazaj v 1. letnik?
Velja sicer za univerzo v MB (nekaj let nazaj, ko sem še jaz študiral), ampak vseeno:
106. člen
Študent, ki izpita ni opravil, ga lahko ponovno opravlja.
Študenti lahko v enem študijskem letu petkrat opravljajo izpit iz istega predmeta. Študent lahko posamezni izpit ponavlja največ desetkrat. V primeru, da študent tudi desetič ni opravil posameznega izpita, se izpiše z univerze.
Kako se je pa to izvajalo v praksi, pa hvalabogu ne vem.
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Zadnj izpit: Dušan Mramor - Poslovne finance (
Šla sem ga delat 3x, in ga na koncu naredila z 9
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Na FDV me je skoraj kap, ko sem videl, kolikokrat nekateri delajo izpit iz sociologije pri Berniku.
A je mogoče to tisti, ki izgleda kot en črnc v koži belca?Citat:
Poznam en tak primer iz EF (starejši od mene, visok, blont, zdaj dela v računalnici na EF, še vedno ni diplomiral), ki je Ekonomiko pri Tekavčičevi delal 11x
Omg, ta model res obstajaCitat:
Uporabnik ynos pravi:
To je verjetno tisti visok, ki zgleda kot kak 30 letni gozdar, pa se slini ko govori....in "peca" čisto vsako, ki pride mimo. Aja pa zelo je "pameten".... večni študent.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To je verjetno tisti visok, ki zgleda kot kak 30 letni gozdar, pa se slini ko govori....in "peca" čisto vsako, ki pride mimo. Aja pa zelo je "pameten".... večni študent.
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
[
Prva 4 poglavja so v bistvu najlažja, zapletati se začne pri tistih kuponskih obveznicah in podobnem
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
[
Prva 4 poglavja so v bistvu najlažja, zapletati se začne pri tistih kuponskih obveznicah in podobnem
To je zate komplicirano, kaj bi bilo šele s hibridi, sicer pa kot profesionalna računovodkinja moraš itak obvladati kako se poknjiži hibride