Zabava in zategnjenost

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Kakšne se vam zdijo zabave v Sloveniji?
Sem že kar šokiran kako je folk zategnjen na njih! Folk sam en druzga gleda, pleše se v zaprtih krogih. Prav odbijajoče vse skupaj!
smile-1.gif

Ali se tudi vam zdi, da se na žurkah v Sloveniji vsi počutijo nekako ogrožene?
smile-1.gif
)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Glede na to, da se po veliko lokalih sukajo razni kriminalci, ki zdravijo svoje komplekse tako, da pretepajo obiskovalce, ni čudno, da so le-ti nesproščeni...

Car

POSTman
4. avg 2007
8.577
1.873
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
V teh težkih časih, v totalitarnem režimu, je folku težko biti sproščen. Vlada je ljudi zamorila do konca, veliki vodja pa je hujši kot gestapovci med II.sv.vojno!

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Može se. Utajiš davke, bajto prepišeš na bakico, za otroka zaprosiš državno štipendijo, ker uradno si revež.
Pred bajto pa nova bemfla na lizing, konce tedna pa preživiš nekje na svojem vikendu na Hrvaškem.
Samo vsak dan moraš stokat, kaka kriza je in kak prasec je Janša, da še otrokom ne da za jest in je.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Ma dej dej, v aziji delajo za salco riza pa so bolj normalni in zadovoljni! Zdej je pa oblast kriva, taki smo od nekdaj! Zaplankani balkanci, razlika je samo, da imajo danes eni polne riti in ne vejo kaj bi sami s seboj in kaj narest, da bodo carji! Potem so se drugi, ki bi radi imeli polne riti!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz sem šel nedavno na šnicel v gostilno v Nemčiji. Pa gledam kaj hudiča je drugače kot pri nas. Folk dobre volje, veselo papca in pije, govori na glas.. pri nas je bilo tako v socializmu, zdaj pa je vse zamorjeno do konca.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
V socializmu se je bolj malo govorilo na glas, če pa se že je, je bilo zelo treba pazit, kaj si dejal, saj so bili udbovski 'doušniki' v vsaki gostilni. Okej,v šentjošt si niso upali

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Zato ker so obiæne [cenzura]æine. Prejšni vikend je imel sestra fešto. Pubci so se okol soda spravl in debatiral, tm pa tm je kdo kako za rit prjel in to je to. Jst tega ne smem delat, nasmem niti šlatat, nč ne smem, pa sem mel dve al tri skoz pri sebi, eno pa vsaj.
Je treba goflo vrtet, Jo je treba zavrtet, kak deci al pa vodo (Mejduš vodo na fešti) in uspeh zagotovljen.
Kako bi bilo, če bi bila žena zraven nevem. Pravi pa, da sem res na feštah mal preveč goflast.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
V socializmu se je bolj malo govorilo na glas, če pa se že je, je bilo zelo treba pazit, kaj si dejal, saj so bili udbovski 'doušniki' v vsaki gostilni. Okej,v šentjošt si niso upali

Saj sem bil pogosto v gostilnah, ne mi reči, da je bilo bolj zamorjeno kot dandanes. O politiki pa tudi danes ni pametno v gostilni govoriti, sicer je hitro prepir.

pipo

Majstr
19. mar 2008
956
463
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
V teh težkih časih, v totalitarnem režimu, je folku težko biti sproščen. Vlada je ljudi zamorila do konca, veliki vodja pa je hujši kot gestapovci med II.sv.vojno!

najstniki so zamorjeni zaradi jajota ? right
smile-1.gif

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Pubci so se okol soda spravl in debatiral, tm pa tm je kdo kako za rit prjel in to je to. Jst tega ne smem delat, nasmem niti šlatat, nč ne smem, pa sem mel dve al tri skoz pri sebi, eno pa vsaj.
Je treba goflo vrtet, Jo je treba zavrtet, kak deci al pa vodo (Mejduš vodo na fešti) in uspeh zagotovljen.
Kako bi bilo, če bi bila žena zraven nevem. Pravi pa, da sem res na feštah mal preveč goflast.

Sej men gre glih to na živce, da če si poročen, je že sumljivo, če s kakšno plešeš!
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.251
113
42
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ampak gnar za žur pa se vseeno najde, a ne?
wink-1.gif

Zakaj ap rabiš dnar za žur?

Sicer pa zaplankanost ni problem žuranja ampak življenja nasplošno. Za to je pa kriva totalitristična miselnot cerkve in njenih pripadnikov.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Jaz sem bil včeraj na zabavi. Polno ljudi, plesalo, pelo, gofljo vrtelo, smejalo, vriskalo..vključno z mano. Povsod me je bilo dosti. Tudi pilo se je....kar malo preveč, imam posledice
crazy1.gif

Na splošno se pa tudi meni zdi, da je pri nas premalo dobre zabave in ponudbe na tem področju. Oziroma problem je bolj v ljudeh, ker ne hodijo na dogodke in posledično je ponudba siromašnejša ali pa se dela samo za minus. Nekaj je pa tudi na tem, da precej ljudi hodi ven iskat probleme in jim je pretep višek večera
bonk.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Sicer pa zaplankanost ni problem žuranja ampak življenja nasplošno. Za to je pa kriva totalitristična miselnot cerkve in njenih pripadnikov.
Ko še nisi vidu naše žurke,.....pa sj jo tud ne boš, -mamo vse v tajnosti
cool-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.438
7.552
113
Itak...ce nobenmu ne poves da ti igra v glavi pac nihce ne ve da imas spet "zabavo". Je pa to razvidno iz postov tule gor...od tega kok bucno zabavo imas do tega kok vas prisostvuje.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Še dons ne upajo
cheer.gif