Za turiste ležalniki in senčniki, za begunce k...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Pa me prijavi ane, kaj čakaš? Jst te sprašujem hipotetično. A mi groziš, da me boš ovadil?

Torej praviš, da so bili napadi v Evropi torej Madridu, Londonu in Parizu usmerjeni samo na muslimane? So umrli izključno samo muslimani?
Nisi mi odgovoril na vprašanje kaj boš rekel takrat, če se zgodijo taki napadi na muslimane, ali bo takrat spet kriv zahod?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Koga tocno se bojis? Slika je iz Beograda, od vceraj...

Tale filmček je pa iz Grčije, tudi sveža reč...

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XOpKBslt0vQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

In pove kaj tocno? da imajo ljudje poln k. drkanja v glavo.... Ce jih obravnavas clovesko (glej Beograd) je pa vse ok. Nauk te zgodbe je kaj ze?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
In pove kaj tocno? da imajo ljudje poln k. drkanja v glavo.... Ce jih obravnavas clovesko (glej Beograd) je pa vse ok. Nauk te zgodbe je kaj ze?

Kaj je obravnavanje po človeško?

A to da se jih spusti brez dokumentov čez mejo znotraj Šengna, da se izogibajo pobiranju prstnih odtisov, ker se imajo za nekaj več v primerjavi z drugimi ljudmi?

Za vse obstajajo ISTA pravila, razen za te migrante.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Pa me prijavi ane, kaj čakaš? Jst te sprašujem hipotetično. A mi groziš, da me boš ovadil?

Torej praviš, da so bili napadi v Evropi torej Madridu, Londonu in Parizu usmerjeni samo na muslimane? So umrli izključno samo muslimani?
Nisi mi odgovoril na vprašanje kaj boš rekel takrat, če se zgodijo taki napadi na muslimane, ali bo takrat spet kriv zahod?

Telebajsek, niti pod razno ne mislim filozofirati kako in zakaj bodo nacisti pobijali po ulicah Evrope. Poleg tega da je moteno je tudi debilno. Kakor ce bi jaz tebe spraseval kaj ce bo nek XYZ beguncev storil XYZ. In to naj bi nekaj predstavljalo....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.951
6.028
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

A to da se jih spusti brez dokumentov čez mejo znotraj Šengna, da se izogibajo pobiranju prstnih odtisov, ker se imajo za nekaj več v primerjavi z drugimi ljudmi?

Don’t argue with idiots. They’ll drag you down to their level then beat you with experience.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Butelj, spraševal sem te po tvoji reakciji, če bi do tega prišlo? Sprašujem te, če boš še vedno takrat krivil Evropo in ZDA?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.347
113
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

467716-post_slo.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.347
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/XOpKBslt0vQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

In pove kaj tocno? da imajo ljudje poln k. drkanja v glavo....

Ne, to pomeni, da bodo p33sdarije takoj, ko kaj ne bo oz. ni po njihovo. Primitivci, ki mislijo, da jim je dovoljeno vse zgolj zato, ker so muslimani (torej so nad vsem ostalim človeštvom, saj jim je tako Alah povedal - no, v bistvu jim ni ampak oni mislijo da jim je) in ker prihajajo iz vojnega območja.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

In pove kaj tocno? da imajo ljudje poln k. drkanja v glavo....

Ne, to pomeni, da bodo p33sdarije takoj, ko kaj ne bo oz. ni po njihovo. Primitivci, ki mislijo, da jim je dovoljeno vse zgolj zato, ker so muslimani (torej so nad vsem ostalim človeštvom, saj jim je tako Alah povedal) in ker prihajajo iz vojnega območja.

Točno tako!

In eazy to zagovarja. In jaz smatram to za žaljivo. Žaljivo do moje države, žaljivo do Evrope, žaljivo do mojih staršev ki so pomagali graditi to državo, žaljivo do mene ki plačujem davke v to državo, žaljivo do moje agnostične vere, žaljivo do moje mačke, žaljivo do sosedovega psa. In zaradi tega hočem da je eazy kaznovan.

p.s.: treba si bo izmisliti eno parolo, včasih je bila Smrt Fašizmu Svoboda Narodu, muslimani imajo svoj alah akbar... moja parola zaenkrat pa je "Koran ni niti za rit obrisat!"

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ne... Po njihovo ni v nobenem primeru ,ker ne odlocajo. Malce na vlak, malce ne, malce sem, malce tja. Pa ponovi vajo. Potem pa prineses sendvic da si operes vest. In seveda so muslimani krivi. Seveda se brihtoli niti priblizno ne zavedajo da begunci niso vsi muslimani, sploh pa ne vehabiti.

Evropa se lahko odloci ali karkoli zeli. Povsem avtonomna odlocitev ampak je treba za tem tudi stati. Naj deportirajo vse begunce v Siriji ali karkoli ze ce mislijo da bo tako stvar resena. Zagovarjati metode fasistov in hkrati filozofirati o demokraciji pa nekak ne gre skupaj.

Namesto da se resuje problem (Sirija) se filozofira kdo ima bicepse in kdo je ali ni dovolj lacen. Se bo prislo iz riti v glavo ,ko pade Assad...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.124
16.347
113
Šurde, sploh nič ne odločajo. Še najmanj se niso odločili, da se ne bodo pustili legitimirati ter še manj se niso odločili, da bodo prišli do Nemčije pa magar peš in čez drn in strn in čez vse bodeče žice in ograje, ki naj bi jim reprečevale ilegalen prehod meja.

Prav tako se niso v večini odločili da zavračajo hrano in vodo, to je vse zgolj in samo v naših nestrpnih glavah.

Assad pa močno upam, da ne pade
roza.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Šurde, sploh nič ne odločajo. Še najmanj se niso odločili, da se ne bodo pustili legitimirati ter še manj se niso odločili, da bodo prišli do Nemčije pa magar peš in čez drn in strn in čez vse bodeče žice in ograje, ki naj bi jim reprečevale ilegalen prehod meja.

Koga boli k. kdo se je legitimiral ali ne? To je pri tem najmanjsi problem. Kaj se bo dejansko spremenilo? Namesto da bo to problem v eni, bo problem v drugi EU drzavi. Doseglo se bo kaj? Povecal se bo samo strosek obranave beguncev. Nic drugega.

Ustaviti vojno (tako da Zahod neha podpirati ISIS), dogovor z Assadom in begunce sproti vracati v Sirijo (ob obnovi drzave). Vse drugo bo F A I L in v globalu nepomembno.

Seveda pa zgornje ni mozno saj pomeni da je propadel plan rusenja Sirije in Iraka in se posledicno mora driskati o prstnih odtisih, bicepsih, supergah, bla bla bla.

Assad bo (zal) padel, sledi dokoncno driskanje in delitev Iraka... Potem pa val besnih in dobro oborozenih ex-ISIL borcev ,ki jih bo Zahod izdal.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Res si čist opran, ali pa misliš da smo mi bedaki.. no saj morda smo ker trpimo tebi podobne